Büyükşehir’in sahalarından milli takım kamplarına

Büyükşehir’in sahalarından milli takım kamplarına

Büyükşehir’in sahalarından milli takım kampl... Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, faaliyette olduğu 18 branşta birçok genç sporcunun yetiştirilmesinde önemli rol oynuyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, genç sporcuların yetiştirilmesinde önemli rol oynuyor. Büyükşehir’in kursları ile futbol hayatına başlayan Kenan Abdullah Çifçioğlu, yıldızı parlayan sporculardan sadece biri. Büyükşehir, iki kez üst üste milli takım kampına katılan Kenan’a, pandemi döneminde de sahalarını açtı. Hedefi Türkiye milli futbol takımında top koşturmak olan genç futbolcu, Büyükşehir’in tesislerinde antrenmanlarına devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, faaliyette olduğu 18 branşta birçok genç sporcunun yetiştirilmesinde önemli rol oynuyor. Mersin’e çeşitli spor dallarında başarılar kazandırmayı amaçlayan Büyükşehir, yetenekli genç sporculara kapısını açıyor. Büyükşehir’in kurslarıyla futbolun temelini alarak, spor hayatına başlayan 15 yaşındaki Kenan Abdullah Çifçioğlu, Büyükşehir’in futbol branşında kariyer yolunu açtığı, yıldızı parlayan sporculardan sadece biri. Başarılarıyla yöneticilerin dikkatini çeken Kenan, iki kez üst üste milli takım kampına katıldı. Hedefi Türkiye milli futbol takımında top koşturmak olan genç futbolcu, Büyükşehir’in spor tesislerinde düzenli olarak antrenmanlarına devam ediyor.

Büyükşehir’in sahalarından milli takım kamplarına

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in spora ve sporcuya verdiği değerle hizmetlerini şekillendiren Büyükşehir Belediyesi, atletizm, atıcılık, basketbol, jimnastik, futbol, güreş, hentbol, bocce, badminton, okçuluk, geleneksel okçuluk, su topu, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, boks ve fitness branşlarında yetenekli genç sporcuların yolunu açıyor. Küçük yaşta başladığı Büyükşehir’in futbol kurslarında futbol hayatının temellerini atarak profesyonelleşen Kenan Abdullah Çifçioğlu, başarısından dolayı iki kere milli takım kampına gitti. Çiftçioğlu, pandemi sürecinde sahaların kapalı olmasından dolayı antrenmanlarına evi gibi gördüğü Büyükşehir’in spor tesislerinde devam ediyor.

“Büyükşehir’in bana çok büyük katkısı oldu”

Pandemi sürecini Macit Özcan Spor Kompleksi’nde antrenman yaparak geçiren Kenan Abdullah Çifçioğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı ve hocaların gençlere çok büyük yardımları oldu. 13 ve 14 yaş grupları arasında 2 sene üst üste milli takıma çağırıldım. Büyükşehir’in çok büyük katkısı oldu. Pandemiden dolayı antrenman yapamadım ama Büyükşehir Belediyesi’nin sahalarından yararlanabildik. Büyükşehir Belediye Başkanı’na çok teşekkür ederiz” dedi.

Büyükşehir’in sahaları açması spora verilen önemin göstergesi

20 yıl profesyonel futbolculuk, 10 yıl da antrenörlük ile kariyerine devam eden Kenan Abdullah Çifçioğlu’nun antrenörü Burhan Baygın, pandemiden dolayı her şeyin durduğunu, bireysel antrenmanlara devam ettiklerini söyledi. Baygın, şöyle devam etti: “Vahap Başkanımız sağ olsun bize çok yardımcı oldu. Ona bu konuda teşekkür ediyoruz. Bize sahalarını açtılar. Kenan, futbola Mersin Büyükşehir’de başlamış. İki defa milli takım kampına gitti, hala havuzun içinde ismi var. İleriye dönük bir futbolcumuz, inşallah daha iyi olacak. Üzerine titremeye çalışıyoruz, bunu bu tesislerde yapıyoruz. Sahaların açılmasıyla biz de kendimize iş imkanı buluyoruz. Bu da Vahap Bey’in bize ve spora olan önemini anlatıyor. Teşekkür ediyoruz.”

"Büyükşehir’in sahalarından milli takım kamplarına" haberi, 12 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 12 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Büyükşehir’in sahalarından milli takım kamplarına haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Büyükşehir’in sahalarından milli takım kamplarına 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  2. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  3. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  4. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  5. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  6. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  7. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  8. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  9. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  10. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  11. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  12. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  13. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  14. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  15. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  16. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  17. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  18. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  19. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  20. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Yerel Gündem Haberleri