Büyüyen ay fazı 11 Şubat tarihinden itibaren burçları etkileyecek! Fırsatları değerlendirin

Büyüyen ay fazı 11 Şubat tarihinden itibaren burçları etkileyecek! Fırsatları değerlendirin

Büyüyen ay fazı 11 Şubat tarihinden itibaren... Yeniayın hemen ardından birkaç gün boyunca gerçeklikten uzak olumsuzluklarla karşılaşılabilir. Ancak bu, olumsuz bir durum olarak görülmemelidir. Geleceğe umutla bakmak için elinize bir fırsat geçiyor!

Astrolog Marina, yaşanan olayların bireylerin kişisel gelişimi, gereksinim duydukları kaynakları bulma ve kişisel ve genel hedeflere ulaşma motivasyonu için uygun koşullar oluşturduğunu belirtiyor. Bu, alanın büyüme ve gelişme enerjisiyle dolmasıyla günlük yaşamda olumlu değişimlere neden olur.

 

10 Şubat yeniayından sonraki ilk birkaç gün içinde gerçeklikten uzak olumsuzluklar meydana gelebilir. Ancak bu durum kötü bir şey olarak algılanmamalıdır; "gül renkli gözlükler" takmak geleceğe iyimser bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olabilir.

Büyüyen ayın tüm süresi boyunca, en etkili strateji her koşulda dengeyi korumaktır. Beklenmedik, fırtınalı ve stresli zamanlar olabilir. En güçlü şoklarla başa çıkabilmek için içsel dengeyi arayın. Sonuç olarak, kriz yeni ve daha ileri bir seviyeye yükselme fırsatı sunar.

11 ŞUBAT SABAH SAATLERİNDE BALIK BURCUNDA BÜYÜYEN AY DEVAM EDİYOR

3. ay günü saat 08:20'de başlıyor.

Uygun gün: Yengeç, Akrep, Balık.

Yoğun gün: İkizler, Başak, Yay.

Gezegenler ve Ay'ın konumları şöyle: Ay-Jüpiter altmışlığı, Ay-Satürn kavuşumu, Ay-Uranüs altmışlığı. Bu gezegensel etkileşimler, günü pozitif enerjilerle doldurur. Duygusal alandaki ciddiyet ve sınırlar, zor sorunların çözümüne yardımcı olabilir. Kendi kendini kontrol etme eğilimi artar ve işlere daha fazla odaklanma ve disiplin gereği hissedilir.

12 ŞUBAT, BALIK BURCUNDA, KOÇ BURCUNDA BÜYÜYEN AY - 15:29'DAN İTİBAREN

4. ay günü 08:35'te başlıyor.

Ayın 14:31 ile 15:25 arasıdır.

Uygun gün: Yengeç, Akrep, Balık, 15:29'dan itibaren - Koç, Aslan, Yay.

Yoğun gün: İkizler, Başak, Yay, 15:29'dan itibaren - Yengeç, Terazi, Oğlak.

Ay'ın gezegenlerle olan konumları şu şekilde: Ay-Mars arasında altmışlık, Ay-Venüs arasında altmışlık. Bu gün, huzurlu bir atmosfer ve olumlu bir ruh hali getirecek. Tedavi gören kişiler hızla iyileşme sürecine girebilirler. Ev işleri olsun ya da olmasın, bireylerin evlerine, ailelerine bakma ve ihtiyacı olanlara yardım etme isteği artar.

13 ŞUBAT, KOÇ BURCUNDA BÜYÜYEN AY

5. ay günü saat 08:50'de başlıyor.

Uygun gün: Koç, Aslan, Yay.

Yoğun gün: Yengeç, Terazi, Oğlak.

 

Ay'ın gezegenlerle olan konumu şu şekildedir: Ay-Merkür arasında altmışlık bir açı var. Bu durum, seyahatlerin kolay olacağı, sürprizlerin olmayacağı ve iletişim kurmanın ve yeni bağlantılar kurmanın keyifli olacağı bir döneme işaret ediyor. Önemli konuları tartışmak, belgeleri işlemek ve akrabalarla buluşmak için iyi bir zaman dilimidir.

14 ŞUBAT, BÜYÜYEN AY, KOÇ BURCUNDA, BOĞA BURCUNDA - 17:07'DEN İTİBAREN

6. ay günü 09:04'te başlıyor

Ayın dönemi 12:20 ile 17:02 arasındadır.

Uygun gün: Koç, Aslan, Yay, 17:07'den itibaren - Boğa, Başak, Oğlak.

Yoğun gün: Yengeç, Terazi, Oğlak, 17:07'den itibaren - Aslan, Akrep, Kova.

Gezegenlerle Ay'ın konumu şu şekildedir: Ay-Güneş arasında altılık, Ay-Mars arasında kare, Ay-Venüs arasında da kare açı bulunmaktadır. Bu durum, psikolojik açıdan agresif durumlarla belirlenmiştir. İnsanlar birbirlerini eleştirmeye meyillidirler. Kendinizi hoş olmayan sonuçlardan korumak için çevrenizi doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışın ve birisi sizi bir çatışmaya sürüklemeye çalışırsa, kendinizi kırılmış hissetmemeye çalışın.

15 ŞUBAT BOĞA BURCUNDA BÜYÜYEN AY

7. ay günü 09:21'de başlıyor

Uygun gün: Boğa, Başak, Oğlak.

Yoğun gün: Aslan, Akrep, Kova.

Gün boyunca Ay'ın gezegenlerle olan ilişkileri şu şekildedir: Ay-Merkür karesi, Ay-Jüpiter kavuşumu ve Ay-Satürn altmışlığı bulunmaktadır. Bu durum genel olarak sorumluluk gerektiren işler için etkili olacaktır. Önemli olan, kişinin ifadelerini kontrol etmesi ve dikkatini dağıtmamasıdır. Bazı kişiler sık ruh hali değişimlerine sahip olabilir, bazen öfkeli veya çatışmacı olabilirler. Kendi sınırlarınıza saygı gösterin ve diğer insanların kişisel sınırlarına da dikkat edin!

16 ŞUBAT, BOĞA BURCUNDA BÜYÜYEN AY, İKİZLER'DE - 21:42'DEN İTİBAREN

8. ay günü 09:42'de başlıyor.

Ayın dönemi 17:00 ile 21:39 arasıdır.

Uygun gün: Boğa, Başak, Oğlak, 21:42'den itibaren - İkizler, Terazi, Kova.

Yoğun gün: Aslan, Akrep, Kova, 21:42'den itibaren - Başak, Yay, Balık.

Ay'ın gezegenlerle olan ilişkileri şu şekildedir: Ay-Güneş karesi, Ay-Venüs üçgeni ve Ay-Uranüs kavuşumu. Bu durumda ebeveynlerle ilişkilerde zorluklar ve çatışmalar yaşanabilir. Çocuklar, hem saldırı hem de savunma pozisyonunda olabilirler. Eğer durumunuza ve itibarınıza önem veriyorsanız, aile içindeki anlaşmazlıkları evde bırakmalı ve sosyal alana taşımamalısınız. Gün, mesleki konular, mali sorunların çözümü, üretimin yeniden düzenlenmesi ve iş süreçlerinde güncellemeler için uygundur.

17 ŞUBAT, İKİZLER BURCUNDA BÜYÜYEN AY

9. ay günü saat 10:09'da başlıyor

Uygun gün: İkizler, Terazi, Kova.

Yoğun bir gün: Başak, Yay, Balık.

Gezegenlerle Ay'ın ilişkileri şu şekildedir: Ay-Mars üçgeni ve Ay-Satürn karesi. Evdeki zorluklar ve ebeveynlerle yaşanan anlaşmazlıklar, bireyin bağımsız ve sorumlu eylemlerini teşvik eder. Profesyonel alandaki engeller, işten çıkarılmalar ve kariyerde yeni bir dönemeç için bir katalizör olabilir. Sıradan ve tanıdık alan, bireyi dışarıya doğru çekiyor gibi görünüyor. Bu günün olayları, kriz kanalıyla yeni fırsatlar yaratıyor.

18 ŞUBAT, İKİZLER BURCUNDA BÜYÜYEN AY

10. ay günü saat 10:46'da başlıyor.

Uygun gün: İkizler, Terazi, Kova.

Yoğun bir gün: Başak, Yay, Balık.

Gezegenlerle Ay'ın ilişkileri şu şekildedir: Ay-Merkür üçgeni. Bu durum, gerekli kamuoyunun oluşturulmasına, bireyin profesyonel konumunun geliştirilmesine ve doğru hedeflerin belirlenmesine yardımcı olabilir. Gün, çalışma, seyahat ve entelektüel faaliyetler için uygundur. Eğer akrabalarınız veya sevdiklerinizle çözülmemiş sorunlar varsa, bu günü her şeyi düzene koymak için ideal bir fırsat olarak görebilirsiniz.

19 ŞUBAT, 05:26'DAN İTİBAREN AY YENGEÇ BURCUNDA BÜYÜYOR

11. ay günü saat 11:35'te başlıyor.

Ayın dönemi 05:20 ile 05:24 arasıdır.

Uygun gün: Yengeç, Akrep, Balık.

Yoğun gün: Koç, Terazi, Oğlak.

Ay'ın gezegenlerle olan ilişkileri şu şekildedir: Ay-Güneş üçgeni ve Ay-Satürn üçgeni. Bu durumda, psikolojik durum olumlu bir seyir gösterir, güçte hızlı bir iyileşme ve vücudun yenilenmesi mümkündür. Günün etkileri, hassas veya zor ilişki sorunlarıyla başa çıkmak için sabır ve duygusal güç sağlar. Her şey, ciddi engeller olmadan daha hızlı ve daha başarılı bir şekilde ilerler.

20 ŞUBAT, YENGEÇ BURCUNDA BÜYÜYEN AY

12. ay günü saat 12:36'da başlıyor.

Uygun gün: Yengeç, Akrep, Balık.

Yoğun gün: Koç, Terazi, Oğlak.

Ay'ın gezegenlerle olan ilişkileri şu şekildedir: Ay-Jüpiter altmışlığı ve Ay-Uranüs altmışlığı. Bu durumda, gün yurtdışına seyahatler, yabancılarla ilişkiler, belgelerle ilgili sorunları çözme, yardım isteme ve büyük alımlar yapma açısından uygun olabilir. Bireyselliğinizi ifade etmek, tanınmak ve popülerlik kazanmak daha kolay olabilir. Ayrıca, yeni ve alışılmadık fikirler veya tanıdıklarla karşılaşma, romantik buluşmalar mümkündür.

21 ŞUBAT, YENGEÇ BURCUNDA BÜYÜYEN AY, ASLAN BURCUNDA - 15:42'DEN İTİBAREN

13. ay günü saat 13.45'te başlıyor.

Ayın dönemi 08:37 ile 15:40 arasıdır.

Uygun gün: Yengeç, Akrep, Balık, 15:42'den itibaren - Koç, Aslan, Yay.

Yoğun gün: Koç, Terazi, Oğlak, 15:42'den itibaren - Boğa, Akrep, Kova.

Ay'ın gezegenlerle ilişkileri şu şekildedir: Ay-Neptün üçgeni ve Ay-Plüton karşıtlığı. Bu durumda, günün ilk yarısı oldukça sakin geçebilir ve yaratıcı faaliyetler için uygun olabilir. Bu süreçte, zaman kısıtlaması olmayan ve doğruluk gerektirmeyen işlere odaklanmak mümkündür. Ancak, öğleden sonra bilinçaltında gerginlik birikmeye başlayabilir ve akşam saatlerinde çelişkiler ve aile içi çatışmalar ortaya çıkabilir.

22 ŞUBAT, ASLAN BURCUNDA BÜYÜYEN AY

14. ay günü 14:58'de başlıyor.

Uygun gün: Koç, Aslan, Yay.

Yoğun gün: Boğa, Akrep, Kova.

 

Ay'ın gezegenlerle ilişkileri şu şekildedir: Ay-Mars karşıtlığı, Ay-Venüs karşıtlığı ve Ay-Jüpiter karesi. Bu durumda, psikolojik olarak zor ve istikrarsız bir gün geçirebilirsiniz. Dikkatsizlikten kaynaklanan kazaların ve yaralanmaların sayısının artabileceği bir dönem olabilir. Aşk ve duygularla ilgili olarak, hayal kırıklığı, saflık, duygusallık ve duyarlılık geçici olarak artabilir. İlişkilerde değişkenlik ve çiftler arasında karşılıklı iddialar ortaya çıkabilir.

23 ŞUBAT, ASLAN BURCUNDA BÜYÜYEN AY

15. ay günü saat 16:11'de başlıyor.

Ayın 06:18'den itibaren oransız dönemi.

Uygun gün: Koç, Aslan, Yay.

Yoğun gün: Boğa, Akrep, Kova.

 

Gezegenlerle Ay arasındaki ilişkiler şu şekildedir: Ay-Uranüs karesi, fanteziyi artırırken, yanlış bir gerçeklik algısı, ani ruh hali değişiklikleri ve küçük nedenlerden dolayı sinirlilik getirebilir. Birçok insan, davranışları ve alışılmadık düşünceleriyle sizi şaşırtabilir. Yarın Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni aya yaklaşırken, bugün tuhaf ve anlaşılmaz tesadüflere hazır olmalısınız.

"Büyüyen ay fazı 11 Şubat tarihinden itibaren burçları etkileyecek! Fırsatları değerlendirin" haberi, 09 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Astroloji kategorisi altında bulunan Büyüyen ay fazı 11 Şubat tarihinden itibaren burçları etkileyecek! Fırsatları değerlendirin haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Büyüyen ay fazı 11 Şubat tarihinden itibaren burçları etkileyecek! Fırsatları değerlendirin 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Astroloji konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  2. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  3. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  4. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  5. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  6. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
  7. 02:17 İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!
  8. 02:15 Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
  9. 02:14 Pastane usulü kurabiye için ihtiyacınız olan 1 bardak!
  10. 02:13 İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
  11. 02:13 Pastane tadını bulamayan bu tarifi denesin! En güzel un kurabiyesi tarifi
  12. 02:12 Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi
  13. 02:11 İrmik helvasını ipeksi yumuşaklığa ulaştıran sır!
  14. 02:09 Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!
  15. 02:07 Kişilik testi: İlk gördüğünüz şey stresle nasıl başa çıktığınızı ortaya çıkarıyor!
  16. 02:06 Avustralya’nın eski lideri Morrison’dan ‘kaygı bozukluğu’ itirafı geldi
  17. 02:04 Milyonlarca yıllık mucize 150 dakikada gerçekleşti!
  18. 02:03 Eski IMF başkanına hapis cezası isteniyor
  19. 02:02 Hisseler tavan yaptı! 20 yıldan sonra ilk kez: Dev şirket temettü dağıtacağını duyurdu
  20. 02:00 ABD'de bir George Floyd vakası daha gerçekleşti: Polisin boynuna bastırdığı adam hayatını kaybetti
Astroloji Haberleri