Canlı yayında AKP’li başkandan gazetecilere tehdit: Kimse sokakta rahat dolaşamayacak

Canlı yayında AKP’li başkandan gazetecilere tehdit: Kimse sokakta rahat dolaşamayacak

Canlı yayında AKP’li başkandan gazetecilere ... AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yerel bir televizyonda katıldığı canlı yayında kendisi hakkında olumsuz haber yapan gazetecileri tehdit etti.

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yerel bir televizyonda katıldığı canlı yayında kendisi hakkında olumsuz haber yapan gazetecileri tehdit etti.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Ali Bektaş, yerel bir televizyonda katıldığı programda hakkında olumsuz haber yapan gazetecilere tehdit yağdırdı.

Hakkında yazılanların yalan olduğunu öne süren Bektaş, "Adalet gereğini yapmasa da ben yapacağım. Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim çocuğuma, onuruma, şerefime dokunan insanın onuruna, şerefine dokunurum. Tehdit ediyorum. Eğer öyle algılıyorlarsa" dedi.

Antalya'da otelleri olduğu yönünde çıkan haberi yalanlayan Bektaş, haberle ilgili yargıya başvurduğunu belirterek, şunları söyledi:

* Ben 15- 20 senedir Antalya'ya bile gitmedim. Suç duyurusunda bulundum. Benim madem otellerim var, Ali Bektaş hırsız! Bu yazının amacı budur. Ya bunu yazana gereğini yapsın savcılık, ya da bana gelsin!

* Benim bir evim, bir oğlumun üzerine iki arabam, Çakmakkaya'da kayınpederimden kalma bir villam ve eşimin üzerine 280.000 TL nakitim var.

”YALAN HABER YAPMAK BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ OLAMAZ”

Sulh Ceza Hakimliği’ne haberle ilgili şikayette bulunduklarını ve haberin kaldırılmasını istedikleri dile getiren Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

* Başsavcılığa da ceza alsın diye başvurduk. Sulh Ceza Hakimliği 2004 yılında Polonya'da bir yerel mahkemenin kararını bize gerekçe göstererek basın özgürlüğü dedi.

* ‘Sen siyasetçisin. Biz seni hırsız olarak görüyoruz’ dedi. ‘Seni yolsuz olarak görüyoruz’ dedi. Mahkeme kararı bana onu söylüyor. Sen siyasetçiysen diyor; her türlü hakarete, her türlü şerefsizliğe layıksın diyor. Karar özetle bunu söylüyor.

* Senden fazla bir şey istemedim. İnternette yazılan bir haberi kaldırılmasını istedim. O zaman ben de ne yaparım? Madem basın özgürlüğü bu, o karalayanlar hakkında istediğimi söylerim.

* Böyle bir şey olabilir mi ya? Ne basın özgürlüğü? İnsanı aşağılamanın, insana iftira atmanın nesi basın özgürlüğü?

”KİMSE SOKAKTA RAHAT GEZEMEYECEK”

Birilerinin yapılan haberlerle, kendisini ve partisini itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını ileri süren Başkan Bektaş, şunları söyledi:

* Yargı ya bunun gereğini yapacak, ya ben gereğini yapacağım! Bunu mu istiyorlar? Benim ne işim olur, ben sıradan bir adamım.

* Hiçbir şey yokken, durup dururken, ‘Ali Bektaş'ın otelleri var’ diye saçma sapan bir haberin çıkmasının sebebini size soruyorum. Niye çıkar bu haber? Bu konu hakkında bir belge yok. Ben buna kızıyorum. Yargının böyle karar almasına bu yüzden kızıyorum. Al klavyeyi eline istediğini yaz, istediğin gibi karala.

* Adalet gereğini yapmazsa ben gereğini yapacağım. Benim namusum ve şerefimle kimse oynayamaz. Ben bu saatten sonra bir şey beklemiyorum. Onurlu ve şerefli yaşamdan başka.

* Yok ben kalem aldım. Yok ben gazeteciyim. Şimdi bu laflarımı alacaklar, istedikleri gibi çarpıtacaklar. Yok kardeşim! Bundan sonra Ali Bektaş böyle.

* Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim çocuğuma, onuruma, şerefime dokunan insanın onuruna, şerefine dokunurum. Net, tehdit ediyorum. Eğer öyle algılıyorlarsa.

"Canlı yayında AKP’li başkandan gazetecilere tehdit: Kimse sokakta rahat dolaşamayacak" haberi, 03 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Medya kategorisi altında bulunan Canlı yayında AKP’li başkandan gazetecilere tehdit: Kimse sokakta rahat dolaşamayacak haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Canlı yayında AKP’li başkandan gazetecilere tehdit: Kimse sokakta rahat dolaşamayacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:41 24 Nisan 2024 Güncel Döviz Kuru Ne Kadar?
  2. 15:39 Özel'den iktidara 1 Mayıs için Taksim çağrısı yapıldı: Emekçilerin elini havada bırakmayın
  3. 15:37 24 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  4. 15:36 Erdoğan'dan 1915 olayları hakkında: Tarihte yaşananları nefret diline geçit vermeden ele almalıyız
  5. 15:34 Ekipler Korhan Berzeg’e ait kanıtların peşinde: 'Pantolonu parçalanmıştı, kafatası yoktu'
  6. 15:32 Yabancı ekonomistlerin tahminleri belirlendi: Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak?
  7. 15:28 Arsenal-Chelsea karşılaşmasında gol yağmuru yaşandı
  8. 15:27 Hudut Kartallarından Önemli Başarı: 12 Terörist Yakalandı!
  9. 15:25 Dzeko'yla Tadic'i gönderdi: 'Ben yönetimin yerinde olsam bu 2 yıldızı tatile yollarım'
  10. 15:22 EURO 2024 hakemlerin kazançları belli oldu!
  11. 15:21 Terme Belediyesi ve Ordu Kano Kulübü, Turizm İmkanlarını Geliştirmek İçin İşbirliği Yapacak
  12. 15:19 Tesla'ya büyük şok! Renault eski CEO'su: "saçma sapan fiyat politikası"
  13. 15:19 Su Fiyatlarındaki Artış Türkiye'de Tavan Yaptı: Tüketiciler Zararlı Çıkıyor
  14. 15:15 Ucuz Mercedes müjdesi: Denza Z9GT'den ilk resmi görüntüler!
  15. 15:13 Yeni Nesil Skoda Kodiaq Türkiye'ye geliyor! Tarihleri açıklandı
  16. 15:11 Mercedes'ten büyük devrim: Efsane G Serisi artık tamamen elektrikli
  17. 15:10 İflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. İki şirket iflas bayrağını çekti!
  18. 15:06 Konut Fiyat Endeksi şubatta yüzde 2,2 oranla artış gösterdi
  19. 15:04 Parasını mevduatta değerlendiriyorsanız dikkat edin: Son gün yaklaşıyor
  20. 15:02 Smart büyüdü! Yarı Alman yarı Çinli Smart'ın yeni modeli ilk kez görüntülendi
Otomotiv Haberleri