Canlı yayında anlattı: Fred, birçok kulüpten teklif aldım, en büyüğü, Fenerbahçe'yi tercih ettim

Canlı yayında anlattı: Fred, birçok kulüpten teklif aldım, en büyüğü, Fenerbahçe'yi tercih ettim

Canlı yayında anlattı: Fred, birçok kulüpten... Fenerbahçe'nin, İngiltere'nin Manchester United takımından transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Fred, sarı-lacivertlilerle kupalar kazanmayı hedeflediğini belirtti.

FB TV'ye açıklamada bulunan 30 yaşındaki futbolcu, hedeflere ulaşabilmek için takım arkadaşlarıyla ellerinden gelen her şeyi ortaya koyacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Fred, "Manchester United gibi büyük bir camiadan Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldim. Benim için burada olmak, takıma katılmak çok büyük bir mutluluk. Umuyorum harika bir sezon geçiririz ve birlikte zaferler, kupalar elde ederiz." dedi.

Birçok transfer teklifi aldığını ancak Fenerbahçe'nin, kendisini mutlu eden bir proje sunduğunu aktaran tecrübeli orta saha, şöyle devam etti:

"İstanbul yaşamak için çok güzel bir şehir ve aynı zamanda Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. Her zaman büyük başarılar elde etmek isteyen bir kulüp ve bunun için savaşan bir camia. Aynı zamanda çok tutkulu taraftara sahip. Daha önce bu şehirde yaşayan, buradaki insanlarla da konuştum. Fenerbahçe ve şehirle ilgili bilgiler edindim. Fenerbahçe'nin projesi de beni fazlasıyla mutlu etti. Sportif Direktörümüz Mario Branco ile de bir görüşmemiz olmuştu. O görüşmede de ne kadar büyük bir projeyle gelinmiş olduğunu görmüş oldum. Sonrasında da kararımı verdim. Almış olduğum bu karardan dolayı da mutluyum."

Milli takımda ilk maçı Kadıköy'de oynadım

Brezilya milli takımıyla ilk maçını Kadıköy'de oynadığını hatırlatan Fred, fiziksel anlamda iyi bir durumda olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Sezon öncesi Manchester United ile her gün antrenmanlara katıldım. Her ne kadar çok fazla maç oynamamış olsam da sadece Lyon'a karşı bir dostluk maçına çıkmıştım. O noktada çok fazla maç oynayamadım ama bu bir adaptasyon süreci. Elbette, alışmam gerekiyor. Özellikle iklim anlamında alışmam gereken noktaların olduğunu düşünüyorum. Soğuk bir yerden geldim ve burası birazcık daha sıcak bir yer. Bu anlamda adapte olacağımı düşünüyorum. Takıma ve arkadaşlarıma zaman içerisinde alışacağıma ve çok daha iyi noktaya gelebileceğimizi düşünüyorum. Takımım için yüzde 100'ümü vermek için sahada olacağım."

Kendisini çok çalışkan bir oyuncu olarak tanımlayan Fred, "Her zamanda saha içerisinde ve saha dışında takım arkadaşlarıma yardımcı olmak isteyen birisiyim. Topa sahipken nasıl oynaması gerektiğine dikkat eden aynı şekilde de top kazanma noktasında reaksiyon göstermeye çalışan bir oyuncuyum. Atak noktasında da takım arkadaşlarıma her zaman yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu noktada en önemli şey takım olarak galibiyet elde edebilmek, kupalar kazanabilmek ve oynadığımız tüm turnuvalarda başarılı olabilmek." değerlendirmesinde bulundu.

(AA)

"Canlı yayında anlattı: Fred, birçok kulüpten teklif aldım, en büyüğü, Fenerbahçe'yi tercih ettim" haberi, 20 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 20 Ağustos 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Canlı yayında anlattı: Fred, birçok kulüpten teklif aldım, en büyüğü, Fenerbahçe'yi tercih ettim haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Canlı yayında anlattı: Fred, birçok kulüpten teklif aldım, en büyüğü, Fenerbahçe'yi tercih ettim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 00:24 İsrailliler Netanyahu'nun istifası için sokaklara indi
  2. 00:16 Suikastin Ardındaki Detaylar Gün Yüzüne Çıktı: Sinan Ateş Cinayetindeki Kuryenin Görev Tamam Pozu!
  3. 00:15 Ünlü maden suyunda bakteri bulundu: 2 milyon şişe imha edildi
  4. 00:11 Özgür Özel: "İlk kez buradan söylüyorum. Kardeşim, Adalet yürüyüşünden biri işsizdir"
  5. 00:06 Yatırımcılara uyarı! Önümüzdeki hafta piyasaların yönü şekillenecek!
  6. 00:06 Dervişoğlu’ndan ilk açıklama: "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
  7. 00:04 İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler
  8. 00:01 Hükümet zam yok derken, ünlü ekonomist asgari ücretin 20 bin TL'ye çıkacağını söyledi!
  9. 23:14 Özel’den Dervişoğlu’na tebrik: "Kendisine hayırlı olsun diyoruz"
  10. 22:47 Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
  11. 22:36 ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan'a gidecek
  12. 22:11 Meral Akşener: "Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
  13. 22:07 Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu tebrik etti
  14. 22:01 Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
  15. 21:58 Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
  16. 21:54 Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
  17. 21:28 İbrahim Efe'nin düşüşü olay olmuştu: İstifa etti!
  18. 21:23 Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
  19. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  20. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
Spor Haberleri