Cansu Özbay: "Olimpiyatlarda Yüksek Beklentilere En İyi Şekilde Yanıt Vereceğiz"

Cansu Özbay:

Cansu Özbay: "Olimpiyatlarda Yüksek Beklenti... A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu'nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile mücadele edecek. Pasör Cansu Özbay, takımın iyi hazırlandığını, yüksek beklentilere yanıt vereceklerini ve zorlu mücadeleye hazır olduklarını belirtti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile karşılaşacak. Takımın başarılı pasörü Cansu Özbay, Milletler Ligi'nde istediği sonucu alamadıklarını ancak olimpiyat hazırlıklarının verimli geçtiğini belirtti. Özbay, yüksek beklentilere yanıt vereceklerini ve zorlu mücadeleye hazır olduklarını vurguladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, bugün Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine katılacak ve 11 Ağustos'ta sona erecek olan turnuvada mücadele edecek. Ay-yıldızlılar, C Grubu'nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile karşılaşacak. Milli takımın başarılı pasörü Cansu Özbay, bu süreçte yaptığı açıklamalarda takımın durumunu ve hedeflerini değerlendirdi.

Özbay, Milletler Ligi'nde istenilen sonuçları elde edemediklerini belirterek, "Sakatlıklar nedeniyle aramızda bazı eksikler vardı. Yine de elimizden geleni yaptık. Daha iyi performans gösteren takımlar vardı, fakat biz sonuna kadar mücadele ettik. Şimdi olimpiyat hazırlıklarımızı tamamladık ve İstanbul'da 20 gün boyunca yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Bu sürecin verimli geçtiğini düşünüyorum. Olimpiyatlarda atmosfer tamamen farklı olacak ve zorlu geçeceğini biliyoruz. Ancak en iyi şekilde mücadele edeceğiz ve rakiplerimiz ne kadar güçlü olursa olsun, biz de güçlü olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

Cansu Özbay, yüksek beklentilerin normal olduğunu vurgulayarak, "Geçen yıl üç büyük başarı elde ettik: VNL, Avrupa Şampiyonası ve olimpiyat biletini kazandık. Bu yüzden milletimizin bizden yüksek beklentileri olması çok doğal. Biz de bu beklentileri en iyi şekilde karşılamaya çalışacağız. İstediğimiz sonuçları alarak kürsüde yer almayı umuyoruz ama öncelikli hedefimiz maç maç ilerlemek" şeklinde konuştu.

Paris 2024 Olimpiyatları'nda kadın ve erkek sporcu sayısının eşit olmasını da değerlendiren Özbay, "Yavaş yavaş antrenman yapamayan arkadaşlarımız da aramıza katıldı ve bu süreçte güzel bir enerji yakaladık. Önemli olan bu enerjiyi sahaya yansıtmak. Kadın sporcuların en önde yer alması bizi çok mutlu ediyor. Eşitlik sağlandığı için sevinçliyiz. Orada bulunan tüm sporcular en iyi performanslarını sergileyeceklerdir" dedi.

"Cansu Özbay: "Olimpiyatlarda Yüksek Beklentilere En İyi Şekilde Yanıt Vereceğiz"" haberi, 26 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Cansu Özbay: "Olimpiyatlarda Yüksek Beklentilere En İyi Şekilde Yanıt Vereceğiz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cansu Özbay: "Olimpiyatlarda Yüksek Beklentilere En İyi Şekilde Yanıt Vereceğiz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 08 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:05 O tarih sonrası bu ibare bulunmayan emlak ilanları yayınlanmayacak! Artık mecburi olacak!
  2. 00:03 Uzmanlardan önemli açıklama: Faiz indirimi ev ve otomobil fiyatlarını nasıl etkiler?
  3. 00:03 Konut sahibi olacaklara kara haber: Kredi ile ev alma devri bitti!'
  4. 00:02 Milyonları Sinir Edecek Açıklama! Uzmandan Asgari Ücretle İlgili Bomba Tahmin!
  5. 00:00 Cübbeli Ahmet Hoca'ya Şok Saldırı!
  6. 23:53 Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Feci Kaza! Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı
  7. 23:49 Emirhan İlkhan’ın Konyaspor’a Transferi İptal Edildi: 6 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!
  8. 23:42 Tayfun Yagi Vietnam’ı Yıktı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Şehirler Felç Oldu!
  9. 23:40 Fatih Erbakan erken seçim için tarih verdi!
  10. 23:37 Özgür Özel, CHP Programındaki Değişiklikler İçin Masa Toplantısında!
  11. 23:36 Almanya'ya Kaçak Göç Akını: Türk Vatandaşları Öne Çıkıyor
  12. 23:33 Konya’da Polise Silahlı Saldırı! Şüpheliler Tutuklandı
  13. 23:30 Pakistan'da Çocuk Felci Vakaları 17'ye Yükseldi: İslamabad'da İlk Vaka
  14. 23:28 SON DAKİKA...Cübbeli Ahmet Hoca'ya Saldırı: Korumalar Hemen Müdahale Etti!
  15. 23:26 Yapay Zeka ile Sahte Müzik İmparatorluğu: Michael Smith Tutuklandı
  16. 23:22 Mete Vardar: Beşiktaş'ın Gücü Mevcut Kadroda ve Gençlerde
  17. 23:14 Rezan Epözdemir'den Galatasaray'daki "karaborsa bilet" iddiaları için suç duyurusu!
  18. 23:11 CHP Grup Başkanvekili Başarır’dan Erdoğan’a|“Orduyu temizleyeceksen tarikatlardan temizleyeceksin”
  19. 23:05 Rıza Çalımbay, Hatayspor'un Yeni Teknik Direktörü Oldu
  20. 23:00 Eski bakanın kız kardeşi Bahreyn büyükelçiliğine atandı!
Spor Haberleri