Cem Küçük: Mehmet Ali Alabora fare gibi kaçmadı mı?

Cem Küçük: Mehmet Ali Alabora fare gibi kaçmadı mı?

Cem Küçük: Mehmet Ali Alabora fare gibi kaçm... "Birileri ülkeyi yemeye ve satmaya devam ediyor, yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle" diyen ünlü oyuncu Birce Akalay'ı hedef alan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, komedyen Şahan Gökbakar'ı ve Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'u da hedef aldı.

Küçük, bugünkü yazısında "Hiç kimse Türk milletinin aklıyla dalga geçmesin ve yalan söylemesin. Bunlar alenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinden aynı Adnan Menderes ve ailesine yapıldığı gibi ağır bir intikam alınmasını istiyorlar. Gerçek niyetleri bu" dedi. 

Küçük, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi fare gibi yurt dışına kaçmış olan TUSKON Başkanı FETÖ’cü Rızanur Meral’in o meşhur 1 Mart 2014 tarihli intikam konuşmasıyla Birce Akalay’ın açıklaması arasında küçücük bile bir fark yok. Dişe diş, kana kan istiyorlar!..   Biraz dürüst olun ey solcular, ey Marksist-Leninistler. Sizler intikam istiyorsunuz. Mert olun. Biz bu duruma Gezi kalkışmasında da hazırdık. 17-25 Aralık darbesinde de hazırdık, 7 Haziran-1 Kasım döneminde de hazırdık. 15 Temmuz darbe girişiminde de hazırdık. Görelim bakalım kim kaçıyor, kim kalıyor?   FETÖ’cüler ve sizlerin dostu Hayko Bağdat tarzı Marksist FETÖ yardakçıları fare gibi kaçmadı mı? Engin Özkoç ile aynı kafaya sahip CHP’li Aykan Erdemir fare gibi kaçmadı mı? Şimdi bana organize küfrettiren; Birce Akalay’larla, Athena Gökhan’larla, Şahan Gökbakar’larla aynı kafaya sahip Gezi kalkışmacısı Mehmet Ali Alabora ülkemizden fare gibi kaçmadı mı? Tam 8 senedir Londra’da İngiliz emperyalizmine sığınmış durumda Alabora... PKK’lılar, FETÖ’cüler, Marksistler fare gibi kaçtılar Türkiye’mizden. Bunlar da kaçacak. Biz dimdik ayakta kalacağız her zaman olduğu gibi.   Biz bu ülkenin Türk milliyetçileri ve Müslüman muhafazakârları yani Türklük gururuna ve İslam şuuruna sahip kahir ekseriyeti mücadeleye hazırız. Biz kefenimizi cebimize koymuş insanlarız. Bizler ölümden korkmayız lakin sizler tavuklar gibi korkaksınız...

Türk siyasal literatüründe, 'Yargılanacağını göreceğiz' demek bal gibi de o kişinin geceyarısı sıcak yatağından alınıp tutuklanması demektir. Aynı 27 Mayıs’ta Demokrat Partililere yapılanın AK Partililere, MHP’lilere, BBP’lilere, hatta Vatan Partililere bile yapılmasını istiyor Birce Akalay gibiler. Bunlar böyle intikamcı. Yargılama-margılama bunlar kaypakça laflardır. Hukukçu Rezzan Epözdemir de o gün TV yayınımızda maalesef dürüst davranmadı...   Birce Akalay bir örnekleme. Bunlar sadece Cumhurbaşkanımızın değil büyük devlet adamı Sayın Devlet Bahçeli’nin de tutuklanmasını istiyorlar. Devleti yöneten konumdaki tüm yetkililerimizin tutuklanmasını istiyorlar. Tüm MHP’lilere, ülkücü kardeşlerimize aynen Marksist savcı Nurettin Soyer’in 1980’lerde yaptığı zulmün yeniden uygulanmasını istiyorlar. Hem AK Partililer hem MHP’liler hem de Sayın Metin Feyzioğlu gibi devletine sahip çıkan gerçek Atatürkçüler zulüm görsün istiyorlar. Başbuğ Alpaslan Türkeş, sözde savcı Nurettin Soyer’in Kemalist görünümlü Marksist olduğunu o mahkeme sürecinde resmen belgeleriyle ispatlamıştı. 5 sene Başbuğ Türkeş’i hapiste tuttu Marksist Soyer. İşte Birce Akalay gibiler yine bu zulüm dönemi başlasın istiyorlar. MSP’ye, yani merhum Erbakan Hocamız ve arkadaşlarına uydurma dava açan da yine bu Marksist-Leninist Nurettin Soyer’di."

"Cem Küçük: Mehmet Ali Alabora fare gibi kaçmadı mı?" haberi, 25 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 25 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Cem Küçük: Mehmet Ali Alabora fare gibi kaçmadı mı? haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cem Küçük: Mehmet Ali Alabora fare gibi kaçmadı mı? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  2. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  3. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  4. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  5. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  6. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  7. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  8. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  9. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  10. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  11. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  12. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  13. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  14. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  15. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  16. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  17. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  18. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  19. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  20. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
Gündem Haberleri