CHP’li Kaftancıoğlu, Öykü Arin’in çocuk bayramını kutladı

CHP’li Kaftancıoğlu, Öykü Arin’in çocuk bayramını kutladı

CHP’li Kaftancıoğlu, Öykü Arin’in çocuk bayr... CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, lösemi tedavisi gören 4 yaşındaki Öykü Arin’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Anne Eylem Yazıcı ile görüntülü telefon bağlantısı gerçekleştiren...

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, lösemi tedavisi gören 4 yaşındaki Öykü Arin’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Anne Eylem Yazıcı ile görüntülü telefon bağlantısı gerçekleştiren Kaftancıoğlu, gelecek yıl 23 Nisan’da koltuğunu Öykü Arin’e bırakacağını söyledi.

Löseminin nadir görülen türlerinden JMML tanısı konulan 4 yaşındaki Öykü Arin, 18 Nisan'da annesinden yarı uyumlu ilik nakli oldu. Başta ailesi olmak üzere tüm Türkiye şimdi hastanede tedavisi devam eden minik Öykü’nün bir an önce iyileşmesi umuduyla naklin sonucunu bekliyor. Kendisi de bir hekim olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Öykü Arin’i unutmadı.

Kaftancıoğlu, anne Eylem Şen Yazıcı ile gerçekleştirilen görüntülü telefon bağlantısı üzerinden Öykü’nün bayramını kutladı. Kaftancıoğlu, İl Merkezi’ndeki makam odasından yaptığı telefon bağlantısında kendisini dinleyen minik Öykü’ye “Bayramın kutlu olsun Öykücüm. Seneye çocuk bayramında şuradaki koltukta buluşmak üzere. Hatta gelecekte bu koltuklarda sen, sizler oturacaksınız” dedi.

Kaftancıoğlu’na Öykü Arin’in tedavi süreciyle ilgili de bilgi veren anne Eylem Yazıcı Şen, “Bugün nakilden sonraki beşinci gün. Son kemoterapisini aldı bugün. Pazartesiden itibaren benden aldığı kök hücrenin ona yerleşip yerleşmediğine dair ibareler görmeye başlayacağız. Bazı zor günleri oldu ama çok cesur bir çocuk. Biz kök hücre kampanyasını sürdürüyor olacağız. 4 bine yakın nakil hastası var. Aslında 4 milyona yakın da bağışçı olması lazım. Takipçisi olacağız. Siz de çağrılarınızda yer verirseniz çok seviniriz” dedi.

CHP’li Kaftancıoğlu da ilk günden beri Öykü Arin’in tedavisi süreci ve bağış kampanyasını takip ettiğini belirterek “Tüm Türkiye’nin seferber olup Öykü’nün bir an önce sağlığına kavuşması için verdiği mücadelenin yanında Öykü ve sizin mücadeleniz, emeğiniz çok anlamlı, çok kıymetli. Bağışlar kadar alınan kanların incelenme süreçlerinin de hızlanması gerekiyor. Bu mücadele, ihtiyacı olan tüm hastaların bir an önce uygun iliğe kavuşması için büyütmemiz gereken bir mücadele. Her zaman bir telefon kadar yakınınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

"CHP’li Kaftancıoğlu, Öykü Arin’in çocuk bayramını kutladı" haberi, 23 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan CHP’li Kaftancıoğlu, Öykü Arin’in çocuk bayramını kutladı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP’li Kaftancıoğlu, Öykü Arin’in çocuk bayramını kutladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  2. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  3. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  4. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  5. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  6. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  7. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  8. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  9. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  10. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  11. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  12. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  13. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  14. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  15. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  16. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  17. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  18. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  19. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  20. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
Haberleri