CHP’li Özgür Özel: Kılıçdaroğlu, iktidarı devralmak için seçime kadar gün saymaktadır

CHP’li Özgür Özel: Kılıçdaroğlu, iktidarı devralmak için seçime kadar gün saymaktadır

CHP’li Özgür Özel: Kılıçdaroğlu, iktidarı de... CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, iktidarın sorunlara çözüm üretmek yerine muhalefete muhalefet görevini üstlendiğini söyledi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, iktidarın sorunlara çözüm üretemediğini belirterek "Bugün iktidar muhalefete muhalefet görevini üstlenmiştir. Bugün muhalefet, Millet İttifakı ve ittifakımızın kurucusu, partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sorunlara tespit ve çözüm yollarını göstermekte, iktidarı devralmak için seçime kadar gün saymaktadır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 24 Temmuz Pazar günü Balıkesir'de Kuvay-i Milliye Meydanı'nda yapılacak olan “Milletin Sesi Mitingi” öncesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda, vatandaşları mitinge davet etti.

CHP'li Özel, "İktidarı tek adamdan alıp, milletimize verene kadar, yeniden yüzler gülene kadar bundan sonra iktidar, halkın iktidar; iktidar, emeklinin, emekçinin, yoksulun ve umudunu kaybetmiş gençlerimizin iktidarı olana kadar durmayacağız, yürüyeceğiz. Sizlerle beraber yürüyeceğiz, hep birlikte kazanacağız" diyerek vatandaşlara mitinge katılım çağrısı yaptı.

Özel'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Tüm vatandaşlarımızı davet etmek üzere buradayız”

 Bugün, 50 kişi buradayız. Pazar gününe kadar CHP’nin her bir milletvekili, çok özel mazeretler hariç Balıkesir’de, Balıkesir’in ilçelerinde haksızca kapatılmış beldelerinde, köylerinde, mahallelerinde Milletin Sesi Mitingi’ne, milletin kendisini davet etmek, Genel Başkanımızın çağrısını Balıkesirlilere haykırmak, Pazar günü burada sadece Balıkesir’in değil Ege bölgesinin ve Türkiye’nin kalbinin atacağı ve iktidar yürüyüşümüzün önemli kilometre taşlarından birisi olan Milletin Sesi mitinglerinden üçüncüsünün gerçekleşeceği o büyük buluşmaya tüm vatandaşlarımızı davet etmek üzere buradayız, sizlerle birlikteyiz.

“Bugün iktidar muhalefete muhalefet görevini üstlenmiştir”

 Balıkesir, Türkiye biliyor ki bıçak kemiktedir. Dayanacak güç, tüketilecek sabır kalmamıştır. Türkiye’de psikolojik iktidar, çoktan el değiştirmiştir. AK Parti ve onun destekçisi MHP, iktidar olmak, yapacaklarını söylemek, sorunlara çözüm üretmek yerine muhalefete muhalefet etmeyi tercih etmektedirler. Bugün iktidar muhalefete muhalefet görevini üstlenmiştir. Bugün muhalefet Millet İttifakı ve ittifakımızın kurucusu, partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sorunlara tespit ve çözüm yollarını göstermekte, iktidarı devralmak için seçime kadar gün saymaktadır.

“Almanya’dan Hitler’den aldıklarını milletimizden gizlemesinler”

 Biraz önce bahsedilen, Milli Kurtuluş Savaşı, onun ateşinin yakıldığı ve en son mührünün yapıldığı bu topraklarda, Balıkesir’de birileri kendilerine milli derken yaptıkları işareti, Mısır’dan; sloganı da Almanya’dan Hitler’den aldıklarını milletimizden gizlemesinler. Mısır’ın işaretini, Rabia’yı yapanları da terk ettiler. Dönüp dolaşıp, hiçbirimizin itirazı olmayacak ‘tek devlet, tek millet, tek bayrak’ tekrar tekrar söylüyorlar.

“Kılıçdaroğlu, muhalefetteyken taşerona kadro verebilen tek lider”

 Dünya siyaset tarihi, ‘tek devlet, tek millet, tek lider’ Adolf Hitler’i bugün Türkiye’ye uyarlayan ve kendisini tek liderliğe taşıyacak bir hamasete bu ülkenin geleceğini teslim etmeyecektir. Ancak hiç merakımız yok ama, meraklısına eğer tek liderden bahsedecekseniz biz size muhalefetteyken taşerona kadro verebilen tek liderden, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bahsederiz. Muhalefetteyken emekliye iki maaş ikramiyeyi verdiren; 3600 ek göstergeyi verdiren, TRT payını kaldırtarak faturaları düşürten, en sonunda öğrencilerin KYK borçlarından faizleri sildiren muhalefetteyken bunu başaran Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

“Grup toplantılarımızı her Salı başka bir ilde yapacağız”

2 Ağustos günü Erzurum’dan başlayarak her salı günü; onlar Meclis’i kapattılar, grup toplantısı yok dediler, lakin her Salı günü grup toplantılarımızı bir başka ilimizde, Erzurum’dan Sakarya’ya; Edirne’den Diyarbakır’a kadar her Salı günü başka bir ilimizde yaparak Meclis’in açılacağı ilk salıya kadar muhalefetimizi değil, iktidar umudumuzu, iktidar söylemimizi milletimiz ile birlikte milletin sesini 81 ilimizden, tüm ilçelerimizden hep birlikte haykırmaya devam edeceğiz.

“Hep birlikte iktidarı yeniden milletin iktidarı yapalım”

 İktidarı tek adamdan alıp, milletimize verene kadar, yeniden yüzler gülene kadar bundan sonra iktidar, halkın iktidar; iktidar, emeklinin, emekçinin, yoksulun ve umudunu kaybetmiş gençlerimizin iktidarı olana kadar durmayacağız, yürüyeceğiz. Sizlerle beraber yürüyeceğiz, hep birlikte kazanacağız. Yolumuz, yolunuz açık olsun. Cumhuriyet, Atatürk sevdalılarına selam olsun. Hep birlikte yürüyelim, hep birlikte iktidarı yeniden milletin iktidarı yapalım. Milletin Sesi Mitingi’ne hepinizi bekliyoruz.”

"CHP’li Özgür Özel: Kılıçdaroğlu, iktidarı devralmak için seçime kadar gün saymaktadır" haberi, 21 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 21 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP’li Özgür Özel: Kılıçdaroğlu, iktidarı devralmak için seçime kadar gün saymaktadır haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP’li Özgür Özel: Kılıçdaroğlu, iktidarı devralmak için seçime kadar gün saymaktadır 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  2. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  3. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  4. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  5. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  6. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  7. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  8. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  9. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  10. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  11. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  12. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  13. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  14. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  15. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  16. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  17. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  18. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  19. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  20. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
Politika Haberleri