Citroen 2025 yılına hazırlanıyor

Citroen 2025 yılına hazırlanıyor

Citroen 2025 yılına hazırlanıyor Citroën, kompakt sınıftaki yenilenen C4 ve C4 X modellerini Paris Otomobil Fuarı'nda dünya tanıtımını gerçekleştirerek sahneye çıkardı. C segmentindeki bu yeniliklerle birlikte Citroën, Berlingo ve SpaceTourer gibi hafif ticari araçlarını da son bir yıl içinde yeniledi.

Citroën, kompakt sınıftaki yenilenen C4 ve C4 X modellerini Paris Otomobil Fuarı'nda dünya tanıtımını gerçekleştirerek sahneye çıkardı. C segmentindeki bu yeniliklerle birlikte Citroën, Berlingo ve SpaceTourer gibi hafif ticari araçlarını da son bir yıl içinde yeniledi. Şirket, B segmentindeki yeni nesil C3 ve C3 Aircross modellerini de pazara sunmaya hazırlanıyor. 2020'nin sonlarında yollara çıkan C4 ve 2023'te piyasaya sürülen C4 X, Orta Doğu'da, özellikle Türkiye'de büyük ilgi gördü. Bu güncellemeler, her iki modelin satış yaptığı pazarlarda daha da yaygınlaşmasını ve Avrupa genelinde cazip bir seçenek haline gelmesini hedefliyor.

Yenilenen C4 ve C4 X, kabin içi konfor ve hacim gibi güçlü yanlarını geliştirirken, tasarım açısından da daha olgun ve etkileyici bir karakter kazandı. Her iki modelde güncellenen tasarım, yeni logo ve marka kimliğini yansıtıyor. Yeni C4’ün arka tasarımı daha sade ve çekici hale getirilirken, C4 X ise mevcut fastback tasarımını koruyor.

Dış tasarımdaki değişikliklere, yeniden tasarlanan Citroën Advanced Comfort Koltuklar, hafifçe sürücüye dönük 10 inçlik dokunmatik multimedya ekranı ve yeni 7 inçlik dijital gösterge paneli gibi gelişmiş iç konfor özellikleri eşlik ediyor. Ayrıca, Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon sistemi ve yaklaşık 20 adet sürüş destek sistemi ile her iki model, günlük kullanımda daha güvenli ve konforlu bir deneyim sunuyor. Bu sayede yeni C4 ve C4 X ile yapılan her yolculuk, son derece rahat bir sürüş deneyimi anlamına geliyor.

Elektrikli motor seçenekleriyle birlikte, yenilenen modellerde müşterilere, 100 ve 115 kW güç seçeneklerine sahip elektrikli ë-C4 ve ë-C4 X modellerinin yanı sıra, 100 HP ve 136 HP gücündeki 48 V hibrit motor seçenekleri de sunuluyor. Ayrıca, pazara bağlı olarak 1.2 PureTech 130 EAT8 versiyonu da tercih edilebiliyor.

Yeni C4 ve C4 X, yolcuların konforuna odaklanarak Advanced Comfort® Koltuklar ile iç konforu artırmayı amaçlıyor. Kesecik efektine sahip koltuklar, 15 mm daha kalınlaştırılan köpük yapısıyla oturulduğunda ekstra konfor sunuyor. Dinamik konfor özellikleri, uzun mesafe sürüşlerinde bile daha keyifli bir deneyim sağlamak için dokulu köpük ve koltuğun merkezindeki yüksek yoğunluklu katmanla geliştirilmiş.

Ayrıca, yeni C4 ve C4 X, kör nokta izlemesi, şeritten çıkma uyarısı, kahve molası hatırlatması, sürücü dikkat dağınıklığı uyarısı, otomatik uzun far, genişletilmiş hız tabelası tanımlama ve hız önerme gibi birçok işlev sunuyor. Citroën, enerji geçişinin zorluklarına yanıt olarak, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda elektrikliye geçişi kolaylaştıran etkili elektrikli güç aktarma sistemleri sağlıyor.

Daha modern ve aerodinamik bir ön tasarıma sahip olan yeni C4 ve C4 X, güncellenen tasarımlarında dengeyi sağlamak için sade bir görünüm benimsemiş durumda. Her iki model de tasarımlarında kendine özgü güçlü yanlarını korurken, modern, karakterli ve olgun bir tarz benimsiyor. Yeni Citroën C4'ün arka tasarımında ise markanın yeni tasarım diline uygun olarak sadelik ve netlik öne çıkıyor. C sütununun alt kısmı ile arka aydınlatma grubu arasındaki bağlantı, daha ince ve dar bir şekilde yeniden tasarlanarak aerodinamik verimliliğe katkıda bulunuyor.

"Citroen 2025 yılına hazırlanıyor" haberi, 21 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 21 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Citroen 2025 yılına hazırlanıyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Citroen 2025 yılına hazırlanıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 21 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:33 Türkiye'nin en büyüğü iflas tehlikesiyle karşı karşıya
  2. 01:30 Demirel: "Fenerbahçeliler mutsuz ve umutsuz"
  3. 01:27 Yeni Baro Başkanı Kaboğlu'ndan dikkat çeken çıkış: 'İlk dört maddeye olumlu anlamda dokunulabilir'
  4. 01:24 Thomas Reis: 'Geri gelmesini bilen bir takımız'
  5. 01:19 AKP'li Efkan Ala: 'Normalleşmeyi artıralım, DEM Parti de PKK'yla arasına mesafe koysun'
  6. 01:16 Mansur Yavaş'tan İstanbul Barosu'nun yeni başkanı Kaboğlu'na Anayasa tepkisi!
  7. 01:12 NATO Genel Sekreteri Rutte: 'Kiev'e gönderilen silahlara kısıtlama getirmemek daha iyi olur'
  8. 01:07 Teoman: 'İlk banka hesabımı açtım, artık parayla ilgileniyorum'
  9. 01:03 Mourinho'dan hakem tepkisi: Biz böyle bir gol atınca faul mü verilecek, gol mü verilecek, göreceğiz
  10. 01:00 AKP'li Metin Külünk'ten Dilan Polat'a tepki: 'Devlete meydan okuyup milletle dalga geçiyorlar'
  11. 00:56 Noterliklere yönelik yeni düzenlemeler geliyor: 22 Ekim'de Adalet Komisyonu'nda görüşülecek
  12. 00:56 Citroen 2025 yılına hazırlanıyor
  13. 00:55 Mourinho'dan açıklamna: "Bu ligi biliyoruz, bazı takımlar daha kolay maç kazanıyorlar”
  14. 00:55 Fenerbahçe için talihsiz durum: Oosterwolde karşılaşmaya devam edemedi
  15. 00:55 Luka Modric, La Liga tarihine adını yazdırdı
  16. 00:55 Nihat Kahveci dayanamayarak "Aklım almıyor" diyerek durumu açıkladı
  17. 00:54 Trump: Hindiyi (Turkey) bu kadar çok seven bir veganla hiç karşılaşmamıştım
  18. 00:48 AKP Sözcüsü Çelik: 'Sağlık, Adalet ve İçişleri bakanlıklarımız meselenin üstüne gitmekte'
  19. 00:44 Fatih Altaylı'dan, "yenidoğan çetesi" hakkında Memişoğlu'na: 'İhmali büyük'
  20. 00:41 Türkiye Savcı Yavuz Engin’i Konuşuyor: Tutuklananları Böyle İzledi!
Ekonomi Haberleri