Çocuk istismarı ile suçlanan milyarderin 'fuhuş' çiftliği!

Çocuk istismarı ile suçlanan milyarderin 'fuhuş' çiftliği!

Çocuk istismarı ile suçlanan milyarderin 'fu... Milyarder iş insanı Jeffrey Epstein, reşit olmayan kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla 6 Temmuz günü tutuklanmıştı. Cinsel ilişki amaçlı insan kaçakçılığı ve çocuk istismarıyla...

Milyarder iş insanı Jeffrey Epstein, reşit olmayan kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla 6 Temmuz günü tutuklanmıştı. Cinsel ilişki amaçlı insan kaçakçılığı ve çocuk istismarıyla suçlanan tutuklu milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'in tuhaf bir hayali ortaya çıktı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın da yakın ilişkisi olduğu 66 yaşındaki ABD'li milyarder iş insanı Jeffrey Epstein, reşit olmayan kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla 6 Temmuz günü tutuklanmıştı.

Seks amaçlı insan kaçakçılığı ve çocuk istismarıyla suçlanan tutuklu milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'in tuhaf bir hayali de ortaya çıktı. Epstein, ABD'nin New Mexico eyaletindeki çiftliğinde 20 kadını özel yöntemlerle hamile bırakıp, insan ırkını geliştirmeyi amaçlıyordu.

REŞİT OLMAYAN ÇOK SAYIDA KIZA TACİZDE BULUNMUŞ

Epstein'in, bu amaçla genetik alanında ABD'nin en önemli bilim insanlarını işe aldığını anlaşıldı. ABD'nin New York kendinde tutuklu bulunan ve Sigrid Mc Cawley gibi ünlü avukatların savunduğu Epstein'in yargılanmasına Haziran 2020'de başlanabileceği ifade edildi.Jeffrey Epstein'in 2002 ve 2005 yılları arasında New York ve Florida'daki evinde aralarında 14 yaşında reşit olmayan kızların da olduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıkmıştı.

GENÇ KIZLAR İÇİN YÜKSEK PARALAR VERDİĞİ

Davaya bakan savcı, milyarderin istismarda bulunduğu reşit olmayan kızların, çalışanları ya da kurbanları tarafından bulunup getirildiğini açıklamış ve sapık milyarderin Manhattan'daki evinde çok sayıda uygunsuz fotoğraf ve kayıt bulunmuştu.

Davaya bakan savcılar Jeffrey Epstein için, "seri seks avcısı" tanımını kullandı ve milyarder iş insanının insan kaçakçılığı için özel araştırmacılar bile kiraladığını söylemiş ve Epstein hakkında hazırlanan iddianamede çalışanlarına ve kurbanlarına, getirdikleri her bir genç yaşta kız için yüzlerce dolar para verdiği detayına yer verilmişti.

İNSAN KAÇAKÇILIK AĞI

Jeffrey Epstein'in bu şekilde kaç kişiyi insan kaçakçılığı ağının bir parçası haline getirdiği açıklanmazken FBI, sadece New York ve Florida'da yüzlerce kişiden bahsedilebileceği bilgisini vermiş, ilk duruşması geçtiğimiz pazartesi günü görülen davada Epstein tüm suçlamaları reddetmişti.

"Genç (İsim)+(İsim)", "Çıplak 1" ve "Çıplak kız fotoğrafları"

Milyarder iş insanının 45 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtiliyor. Manhattan'daki evde bulunan fotoğraflardaki bazı kişilerin yaşlarının oldukça küçük olduğu bilgisi verildi. Evde bulunan CD'lerin üzerinde "Genç (İsim)+(İsim)", "Çıplak 1" ve "Çıplak kız fotoğrafları" gibi yazılar olduğu tespit edildi.

Seks amaçlı insan kaçakçılığı kapsamında araştırma yapılan evde ayrıca üzerinde kurbanların isimleri ve bilgilerinin de bulunduğu ses kayıtları da ele geçirildi.

SEKS PARTİSİNE TRUMP'IN DA KATILDIĞI...

Jeffrey Epstein reşit olmayan kızlardan masaj yapmaları, çıplak olmaları ve cinsel ilişki gibi taleplerde bulunduğu iddianamede yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda, Jeffrey Epstein'in 1992 yılında, bugün ABD Başkanı olan Donald Trump'ın 28 takvim kızı ile düzenlediği bir partiye katıldığı ortaya çıkmıştı.

DailyMail'de yer alan habere göre Epstein, organizasyonun davetsiz misafiri olarak partide yer aldı. Trump'ın Florida eyaletindeki Mar-a-Logo Malikanesi'nde düzenlenen parti hakkında yıllar sonra konuşan takvim kızı yarışması American Dream Enterprise'ın yapımcısı George Houraney, Epstein ve Trump'ın partideki tek davetliler olduğunu söyledi.

Partiden hemen önce Trump ve Epstein'e, "Parti için birkaç yarışmacı ayarladım. Bu gece kim gelmek ister? 28 kız olacak" soran Houraney, Trump ve Epstein'in olumlu yanıt veren tek isimler olduğunu belirtti. Bunun üzerine Houraney, Trump'a "Donald, bu VIP isimlerle yapılacak bir parti olacaktı ve şimdi bana sen Epstein'in dahil olduğunu söylüyorsun" dedi.

TRUMP'IN KENDİSİNİ TACİZ ETTİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ

Houraney sözlerini, "Bak Donald, Epstein'i çok iyi tanıyorum. Genç kızlarla takılmasına izin veremem. Bu işe adımı koyuyorum. Bilseydim hiç yapmaz ve bu skandala imza atmazdım" diyerek sürdürdü. İlerleyen yıllarda Trump ve Epstein arasındaki arkadaşlık farklı bir noktaya evrildi ve Epstein, Trump'a bugünkü eşi olan Melania Trump'ı 2000 yılında Mar-a-Lago'da tanıştırdı.

Trump, Epstein hakkında geçtiğimiz günlerde sorulan bir soruya, "Onunla çok uzun süre önce bozuştuk. Onun meraklısı değilim. Söyleyeceklerim bundan ibaret" yanıtını vermişti. Houraney'in o dönem ilişkisi olduğu Jill Harth, ABD Başkanı Trump'ın kendisini taciz ettiğini öne sürerek hukuki yollarla hakkını arayabileceği sinyalini vermişti. Trump ise taciz iddiasını reddetmişti.

"Çocuk istismarı ile suçlanan milyarderin 'fuhuş' çiftliği!" haberi, 02 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Dünya kategorisi altında bulunan Çocuk istismarı ile suçlanan milyarderin 'fuhuş' çiftliği! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çocuk istismarı ile suçlanan milyarderin 'fuhuş' çiftliği! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:53 İsveçlilerin mutluluk sırrı: İşte fikanın anlamı ve tarihi
  2. 22:50 Bunu yaparsanız marul daha uzun süre taze kalacak
  3. 22:41 Dünyanın en zengin yüzde 0,001'i parasını buna yatırıyor!
  4. 22:38 İşte enfeksiyonu yok edip ödemi alan o baharat!
  5. 22:34 Tırnaklarınızdaki beyaz noktaları küçümsemeyin!
  6. 22:06 Fitch Ratings'den Türkiye'ye maliye politikası uyarısı geldi: "Düzenleme şart"
  7. 22:06 Öz Gıda İş Sendikası Patiswiss eylemi için çağrıda bulundu: "Tüm emekçi dostları bekliyoruz"
  8. 22:05 Mahkeme, Savaş Ay'ın bankadaki parasının nasıl paylaşılacağına karar verdi
  9. 22:02 On binlerce öğretmen adayının beklediği haberi aldı! İşte atanacak öğretmen sayısı
  10. 21:18 Beşiktaş Türk teknik direktör getiriyor! Santos'un yarattığı yıkımı o düzeltecek
  11. 21:18 CNN'nin "Borcunuzu şişiriyor musunuz?" sorusuna Şimşek'ten cevap: "Ortada abartılacak bir şey yok"
  12. 21:18 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den Hamle! Bursaspor Divan Kurulu İle Bir Arada!
  13. 21:18 İYİ Parti'nin kurultay yeri açıklandı!
  14. 19:30 İran'da Mahsa Emini protestoları: Rap şarkıcısı idama çarptırıldı
  15. 19:27 Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e ‘Erdoğan’ tepkisi geldi: "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir"
  16. 19:08 Galatasaray, Şampiyonluk İddiasını Güçlendirmek İçin Victor Lindelöf Transferinde Kararlı
  17. 19:08 TikTok CEO’su Shou ABD'deki yasa için konuştu: "İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz"
  18. 19:03 Gizemli Zaman Yolcusu: 6000 Yıl Sonrasının Şaşırtıcı Görüntüleri Ortaya Çıktı
  19. 18:58 Sırrı Sakık ve Önder Aksakal arasındaki tartışma Meclis'te gergin anlar yaşanmasına neden oldu
  20. 18:55 PKK terör örgütünün Almanya sorumlularından Saim Çakmak yakalandı
Dünya Haberleri