Cüzdan hesaplarına uluslararası para transferi

Cüzdan hesaplarına uluslararası para transferi

Cüzdan hesaplarına uluslararası para transferi Daha önce yalnızca banka hesabı ya da debit/kredi kartlarına yapılabilen uluslararası para transferi, artık United Payment altyapısı sayesinde cüzdan hesaplarına da direkt gerçekleştirilebilecek.

Bugüne kadar Türkiye’de yalnızca banka hesabı ya da debit/kredi kartları üzerinden yapılabilen uluslararası para transferi, United Payment ile Türkiye’de ilk defa dijital cüzdanlarda da gerçekleştirilebiliyor.

United Payment’ın geliştirdiği altyapı sayesinde Türkiye’de sunmaya başladığı cüzdana para transferi hizmetinin ilk örneği, TransferGo ve Turan uygulamaları arasında başladı. Bu hizmet ile dünya üzerindeki tüm TransferGo kullanıcıları Turan kullanıcılarına anında para transferi yapabilecek.

United Payment

‘Hizmetimizi tüm cüzdanlara sağlamaya hazırız”

 United Payment Türkiye Ülke Müdürü Adem Aykın, “United Payment olarak, ülkenin ve bölgenin en büyük para transferi operasyonunu yürütüyoruz. Geliştirdiğimiz teknolojiler ile finansal demokratikleşmeye katkı sunarken, yeni nesil tüketici ihtiyaçlarını ve kompleks gözüken yapıları kolaylaştırmayı önceliğimiz olarak görüyoruz. Tıpkı yıllar önce para transferi alanında bir ilki geliştirerek, bu alanda şeffaf, hızlı ve düşük komisyonlu para transferini mümkün kıldığımız gibi, bugün de cüzdana uluslararası para transferini Türkiye’ye getirdik. Bu adımı dijital cüzdan pazarını genişletmek için önemli bir hamle olarak görüyoruz. Artık banka hesabına sahip olmadan da uluslararası para transferi yapılabilecek. İlk aşamada TransferGo ve Turan uygulaması arasında gerçekleştirilecek bu hizmeti; ülkemizde hizmet veren diğer cüzdanlarda sağlamaya da hazırız” diye konuştu.

United Payment’ın sağladığı altyapı sayesinde TransferGo üzerinden para transferini kullanıcılarına açan Turan Kurucusu ve CEO’su Özgür Bayraktar: ‘‘Türk Devletleri için oluşturduğumuz para transferi hizmetini United Payment altyapısı ile alanında lider uygulamalardan biri olan TransferGo ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu sayede, Türkiye’de ilk kez bu hizmeti veren cüzdan olacağız” dedi.

İşbirliği İle ilgili konuşan TransferGo Türkiye ve Bölge Pazarlama Müdürü Baran Nalbantoğlu: “Avrupa’nın önde gelen para transferi şirketlerinden TransferGo olarak kullanıcılarımıza uluslararası transferlerini en hızlı, en kolay ve en düşük masrafla gerçekleştirmeleri için çalışıyoruz. Bu vesileyle değerli iş ortağımız United Payment ile bir ilke imza atarak, Türkiye’de ilk kez cüzdan hesaplarına uluslararası para transferini mümkün kıldık. Bunun ilk adımı olarak hizmetimizi, Turan kullanıcılarına açtık. United Payment altyapısı ile cüzdana sağladığımız para transferi hizmetini farklı dijital cüzdanlarda da başlatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

TransferGo ile para transferi yapmak isteyenler App Store’lardan ya da TransferGo web sitesi üzerinden kolayca kayıt olarak işlemlerini gerçekleştirebilir. Turan uygulaması üzerinden TransferGo aracılığıyla para transferi almak isteyenler de Turan’ı App Store’lardan kolayca indirebiliyor.

Dijital beceri endişesi iş kaybetme korkusuna neden oluyor

"Cüzdan hesaplarına uluslararası para transferi" haberi, 18 Eylül 2023 tarihinde yazılmıştır. 17 Eylül 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Cüzdan hesaplarına uluslararası para transferi haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cüzdan hesaplarına uluslararası para transferi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
SON HABERLER
  1. 19:15 Baklava Yapımının Püf Noktaları ve Ustaların Sırları
  2. 19:10 BM'den İsrail'e El Cezire'nin yasaklanmasını kaldırma çağrısı yapıldı
  3. 19:02 CHP'den MHP'ye ziyaret: Özel, Bahçeli ile görüşecek
  4. 19:00 İngiliz Kidby Çifti, 1924 Model Otomobilleriyle Dünya Turunda!
  5. 18:58 Bella Hadid İsrail Karşıtı Duruşuyla Modellik Kariyerini Sonlandırdı
  6. 18:48 Göztepe Eyüpspor'u Deplasmanda 3-0 Mağlup Ederek Şampiyonluk Yolunda Büyük Adım Attı
  7. 18:46 Armağan Çağlayan kiraz fiyatlarına sosyal medyadan isyan etti!
  8. 18:41 Trump'a Konuşma Yasağını İhlal İçin 1000 Dolarlık Ceza: Hakim Hapis Cezasını Değerlendirebilir
  9. 18:40 Sigara tiryakileri bu son zamdan sonra tütüne yönelebilir! O sigara grubuna zam yapıldı!
  10. 18:39 Seçil Erzan davasında yeni iddianame ortaya atıldı!
  11. 18:38 Ceviz Diyarı Tatlısı: İrmik ve Cevizin Buluşmasıyla Şölen Başlıyor!
  12. 18:33 Ünlü Oyuncu Bensu Soral Fenalaştı! Hastaneye Kaldırıldı!
  13. 18:32 Ukrayna'dan Rusya Sınırına Hava Saldırısı: 6 Ölü, 35 Yaralı
  14. 18:28 İliç Maden Kazası: TBMM Komisyonu İncelemelerde Bulunmak İçin Yola Çıkıyor
  15. 18:27 Elif Seda Keskin; “Türkiye’de Jolie Profil uygulamasına talebin artacağını düşünüyoruz”
  16. 18:04 Sağlığınızla Kumar Oynamayın: Elektronik Sigaradan Uzak Durun!
  17. 17:37 AKP'li Turgut Altınok'un Belediye Borcu Yok Artık Dedirtti: Tam 1 Milyar 755 Milyon Lira!
  18. 17:37 Kripto Paralar Sıkı Denetime Alınıyor! Bakanlık İki Vergi Birden Getiriyor!
  19. 17:37 Fayanslariniz Parlasın! Leke Bırakmadan Fayans Temizlemenin Sırrı Ustalardan!
  20. 17:31 Azerbaycan ve Ermenistan: Almatı'da Barış Görüşmesi
Teknoloji Haberleri