Dayak ile gündeme gelen eğlence mekanında günler sonra cinayet işlenmiş

Dayak ile gündeme gelen eğlence mekanında günler sonra cinayet işlenmiş

Dayak ile gündeme gelen eğlence mekanında gü... Beşiktaş Ortaköy’deki eğlence mekânı Ruby’ye 8 Eylül günü saat 01.00 sıralarında gelen Mesut B., Recep Ç. ve İnci Cennet E., içeri alınmayınca güvenliklerle aralarında yaşanan tartışma sırasında içlerinden biri güvenliklerden birine kafa attı.

Güvenlikler, 3 kişiyi yere yatırarak  yumruk, tekme ve sopalarla feci şekilde bayıltana kadar dövdü. Dayak olayından iki saat sonra, mekana iki motosikleti gelerek silahlı saldırı gerçekleştirdi. Hürriyet’ten Çetin Aydın’ın haberine göre; saldırıyı dayak yiyenlerden Recep Ç.’nin kardeşi ve arkadaşlarının düzenlediği iddia edildi. Çatışmada Ferdi K., Şehmuz Y., Selman Ç. ve karşı gruptan silahı kullanan güvenlik görevlisi Zeki İ. hafif şekilde yaralandı. 

Dokuz kişinin gözaltına alındığı çatışmanın ardından Ferdi K., Şehmuz Y., Selman Ç., Süleyman C. ve karşı gruptan silahı kullandığı tespit edilen Zeki İ. tutuklandı.

Güvenlik görevlilerden Mesut G’ye ise ev hapsi verildi. Ardından Mesut E. ile İnci Cennet E.’nin şikâyeti üzerine özel güvenlik Ferhat A. da gözaltına alındı.

İKİ HAFTA SONRA SİLAHLI SALDIRI

Ruby’deki dayak ve çatışma olayı gündemdeki sıcaklığını korurken iki hafta sonra (22 Eylül perşembe gecesi) mekâna yönelik silahlı saldırı olduğu ortaya çıktı.

Ruby’nin önüne gelen 2 kişi mekân önünde bekleyen özel güvenliklere tabancalarla ateş açtı. Özel güvenliklerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, Ruby’de daha önce güvenlik görevlisi olan ve arkadaşlarını ziyarete gelen Yasin Keskin vuruldu. Hemen hastaneye götürülen Yasin Keskin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yasin Keskin, Esenler’deki Mimar Sinan Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

BAĞLANTI ARAŞTIRILIYOR

RUBY’de daha önce özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Yasin Keskin’in mekânda vurularak öldürülmesi sonrasında polis, kamera görüntülerini inceleyerek saldırganların kimliklerini deşifre etti. Saldırganları yakalamak için çalışmalar sürerken, silahlı saldırının, 8 Eylül’de yaşanan dayak olayıyla bir bağlantısının olup olmadığının araştırıldığı da belirtildi.

RUBY’NİN İŞLETMECİSİ REİNA’YI DA İŞLETİYORDU

RUBY’nin işletmecileri Ali Ünal, kardeşi Erkan Ünal ile arkadaşları Osman Baydar ve Çağın Keskin. Ali Ünal, İstanbul’un bir zamanlar en ünlü mekanlarından Reina’nın da işletmecilerinden biriydi. 1 Ocak 2017 gecesi DEAŞ’lı terörist Abdülgadir Masharipov elinde Kalaşnikof tüfekle Reina’ya girip 39 kişiyi öldürdü, 71 kişiyi de yaraladı. Bu saldırı Reina’nın da sonu oldu. Ruhsatsız bölümleri de bulunduğu iddiasıyla bina yıkıldı. Reina tarihe karışmış oldu. Ali Ünal, Reina’nın yıkılmasının ardından Ortaköy’deki Ortaköy Salhanesi Sokak’ta 3 katlı bir işyerini kiralayarak Ruby isimli eğlence mekanını açtı. Reina’daki çalışanları da Ruby’ye transfer etti. Özellikle hafta sonları büyük rağbet gören ve rezervasyonla müşteri kabul eden Ruby, sadece bir eğlence mekanı değil. Aynı zamanda bir çok diziye de ev sahipliği yapıyor. Eğlence mekanının önünde dün de korumalar yerine dizinin set ekibi vardı. Ekip mekandaki çekimlerini yaparken, eğlence mekanının bir çalışanı da onlara refakat etti.

"Dayak ile gündeme gelen eğlence mekanında günler sonra cinayet işlenmiş" haberi, 27 Eylül 2022 tarihinde yazılmıştır. 27 Eylül 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Dayak ile gündeme gelen eğlence mekanında günler sonra cinayet işlenmiş haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dayak ile gündeme gelen eğlence mekanında günler sonra cinayet işlenmiş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  2. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  3. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  4. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  5. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  6. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  7. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  8. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  9. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  10. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  11. 15:17 İstanbul'dan milyarder sürprizi: Zenginler listesinde beklenmedik isimler!
  12. 15:17 İsrail Eurovision'a Katılıyor! Eden Golan Sahnede Olacak!
  13. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  14. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  15. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  16. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  17. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  18. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  19. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  20. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
Gündem Haberleri