Denizli-Fenerbahçe maçı sonrası Rıdvan Dilmen’den çarpıcı sözler: Fenerbahçe hakemi de yendi

Denizli-Fenerbahçe maçı sonrası Rıdvan Dilmen’den çarpıcı sözler: Fenerbahçe hakemi de yendi

Denizli-Fenerbahçe maçı sonrası Rıdvan Dilme... Süper Lig'in 11. hafta maçında Denizlispor'la Fenerbahçe, karşı karşıya geldi. Hakem Ali Palabıyık'ın kararları tartışma konusu oldu. Spor yorumcu Rıdvan Dilmen, "Denizlispor son pasları yanlış takıma attı, Ali Palabıyık'a atsalardı o kaçırmazdı" dedi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol'da Denizlispor - Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi. Rıdvan Dilmen karşılaşmanın ilk yarı ve ikinci yarısını detaylı şekilde analiz yaptı. Dilmen, Denizlispor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

'DENİZLİSPOR BULMACA GİBİ BİR TAKIM'

Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona eren Denizlispor - Fenerbahçe maçının devre arasında Rıdvan Dilmen, "Geçen hafta mağlup olduktan sezon öncesinde benim de dahil birçok kişinin şampiyonluk favorisi olan Fenerbahçe tartışılmaya başlandı. Biz geniş kadrodan bahsederken, Fenerbahçe epey eksik bir kadroyla Denizli'ye geldi. 3-4 tane genç oyuncu almak zorunda kaldı. Denizlispor bulmaca gibi bir takım. Bazı gazetelerin bulmacaları çok zordur. Fena oyuncuları yok!" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'FENERBAHÇE'DE KREDİ AZALDI'

"Fenerbahçe'de kredi azaldı. Konya'ya, Beşiktaş'a mağlup oldu, Hatay'a puan bıraktı. Kadıköy'de 5 maçta 2 kez kazanabildi. Rize, Antalya, Denizli, Göztepe şehir deplasmanlarını geçiyor Fenerbahçe. Galatasaray da benzer şekilde. Şehir deplasmanlarından kazanılacak 3 puanlar önemli. Geçen sezonla çok ters sonuçlar alıyor Fenerbahçe. Oyunu forse ediyor deplasmanlarda. En büyük sebeplerden biri hakemler, baskısız maç yönetiyor. Erol Bulut'un geçen hafta ne kadar hata yaptığının cevabını tek başına Caner Erkin verdi. 10 yıldır bunu çözemiyorlarsa hüner ön plandadır. Caner Erkin iyi kesiyor, Gökhan Gönül iyi vuruyor. Caner bir top kesti, 4 futbolcudan hangisi dokunsa gol olacak. Üstelik 2'si Fenerbahçeli, 2'si Denizlisporlu. Çarpsa birine gol olacak. İnanılmaz top kesti. Kaleci de çıkamadı korkudan."

'ALİ PALABIYIK'A ATSALARDI O KAÇIRMAZDI'

Fenerbahçe'nin Denizlispor'u deplasmanda 2-0 yendiği maçın ardından Rıdvan Dilmen, "Denizlispor son pasları yanlış takıma attı, Ali Palabıyık'a atsalardı o kaçırmazdı. Fenerbahçe, bu akşam Ali Palabıyık'ı yendi. Fenerbahçe'de görev aldığım her dönem camiaya hizmet ettim. Fakat bu sezon Fenerbahçe'ye istemeyerek de olsa zarar verdim.'' dedi.

'ALTAY, ALİ PALABIYIK'I KURTARDI'

Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü:

''Rıdvan Dilmen Sezonu algısı yaptıkları için hakemler bilerek Fenerbahçe'nin aleyhine yönetiyormuş. Bir FIFA Hakemi, Ahmet Hoca'ya(Çakar) da 'Rıdvan Dilmen algısı var diye ters yönetiyoruz' demişti ve bunu da ispat ediyorlar maçlarda. Bugün de ispat ettiler. 90'a doğru görmediği pozisyona penaltı verdi. Gidip yaptı. Ben olsam Arda Kardeşler'in yerinde 'Gelme sakın rezil olduk, kepaze olduk' derim. Şöyle olmamalı futbol. Altay, Ali Palabıyık'ı kurtardı. Kurtaramamalı. Yok öyle bir şey. Maç 2-2 bitse... Türk futbolunun önüne geçmeye çalışıyor bazıları... Ali Palabıyık'ın Altay'a teşekkür etmesi lazım, seni doğuran ana babaya teşekkürler, yoksa bende FIFA falan kalmazdı demesi lazım. Herkesin gözünün içine baka baka 'kralınız benim' dersen olmaz" 

"Denizli-Fenerbahçe maçı sonrası Rıdvan Dilmen’den çarpıcı sözler: Fenerbahçe hakemi de yendi" haberi, 07 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 07 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Denizli-Fenerbahçe maçı sonrası Rıdvan Dilmen’den çarpıcı sözler: Fenerbahçe hakemi de yendi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Denizli-Fenerbahçe maçı sonrası Rıdvan Dilmen’den çarpıcı sözler: Fenerbahçe hakemi de yendi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Spor Haberleri