Derbide galip 10 kişi kalan Fenerbahçe!

Derbide galip 10 kişi kalan Fenerbahçe!

Derbide galip 10 kişi kalan Fenerbahçe! Derbide 10 kişi kalan Fenerbahçe, duraklama dakikalarında bulduğu golle Galatasaray'ı 1-2 mağlup etti.

Derbide 10 kişi kalan Fenerbahçe, duraklama dakikalarında bulduğu golle Galatasaray'ı 1-2 mağlup etti. Fenerbahçe'nin gollerini 31. dakikada Mesut Özil ve 90+4'te Crespo kaydetti. Galatasaray'ın tek golü ise 16. dakikada Kerem Aktürk'ten geldi.

Maç sonrası, Fenerbahçe Spor Kulübü resmi Twitter hesabından Galatasaray'ın maç öncesi yaptığı Squid Game temalı koreografiye gönderme yaptı. Fenerbahçe paylaşımında "1905 numaralı oyuncu elendi. Oyun bitti" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan sert açıklamalar

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, maç sonrası hakem Halil Umut Meler'e yüklendi. Elmas, MHK'den Meler'in raporlarını isteyeceğini ve yarın TFF'ye gideceğini söyledi. Elmas'ın açıklamaları şöyle:

Bugün bu derbide çok çok çok kötü bir hakem performansı sergilenmiştir. Bu hakemin böyle kötü yönetimlerini bilmemize ve olası kötü yönetimini tahmin etmemize rağmen hadi bir şans daha verelim istedik. MHK'den Halil Umut Meler'in raporlarını isteyeceğim. Çok direndim. Konuşmayalım, bu iş düzelsin, bu kirli zihniyet Türk sporuna hakim olmasın diye. Galatasaray'ın haklarını savunmaktan imtina etmeyeceğimizi de bilmenizi isterim. TFF'den randevu isteyerek, yarın TFF'ye gideceğim. Bu toplantıda MHK başkanının olmasını ve Halil Umut Meler'in hakem raporunun da olmasını isteyeceğim. Bazı kulüpler el altından bunu alıyor. Biz bunun açıklanmasını ve kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz. Hakem performansının nasıl değerlendirildiğini göreceğiz. Sadece hakemlerin değil, gözlemcilerin de. TFF üyeleriyle ilgili de bir uyarı yapmak istiyorum. Bugün gelen TFF yetkilisi, nasıl davranacağını bilmeyen bir yetkiliydi. Bugünkü hakem performansı da evinde Galatasaray'ı ezmek, teknik direktörünü sahadan atmak bu bir oyunun parçasıdır. Her kulübe bunu dönem dönem yapıyorlar. Bu sistemi, onlara teslim etmeyeceğiz. Bunu yapanlar, Türk futbolunun geleceğinde olmayacaklar.

Bein Sports, Burak Elmas'ın yayınını kesti

Yayıncı kuruluş Bein Sports, Galatasaray Başkanı Burak Elmas konuşmasında eleştirilere başlayınca yayını kesti.

İşte o anlar:

Maçtan önemli anlar

90' + 6' KIRMIZI KART! Fatih Terim itirazları nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

90' + 4' GOL! Fenerbahçe öne geçti... Sağ kanatta topla buluşan Rossi topu Crespo'ya çıkarttı. Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Crespo, yerden uzak direğe doğru çok sert bir vuruş yaptı. Direğin içine çarpan top ağlara gitti.

90' KAÇTI! Sol kanattan bindirip sıfıra inen Van Aanholt'un ön direğe çıkarttığı topa Mohamed vuruşunu yaptı. Top savunmadan döndü. Seken topla buluşan Kerem sol çaprazdan vuruşunu yaptı. Top direğin hemen yanından dışarıya gitti.

84' GOL İPTAL! Van Aanholt'un sol çaprazdan ön direğe doğru kullandığı serbest vuruşta Diagne kafayı vurdu ve topu uzak köşeden ağlara gönderdi. VAR incelemesi sonrasında ise Diagne'nin kafa vuruşunu yapmadan önce Berisha'ya faul yaptığı tespit edildi ve gol iptal edildi.

83' KIRMIZI KART! Tisserand, sol çaprazda Kerem'e yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Galatasaray sol çaprazdan bir duran top kullanacak.

57' KRİTİK HAMLE! Kerem'in pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Van Aanholt, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu kale sahasına doğru çıkarttı. Kim, kritik bir hamle yaparak Halil ve Feghouli'den önce topa dokunmayı başardı.

53' YANDAN DIŞARIYA! Sağ kanatta topla buluşan Sosa'nın ortasında ceza sahasının solunda topla buluşan Berisha'nın ilk vuruşunda top savunmadan döndü. Seken topla yeniden buluşan Berisha'nın sol çaprazdan sol ayağı ile yaptığı vuruşta top uzak direğin yanından dışarıya gitti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ilk yarının son düdüğü sonrası hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle sarı kart gördü.

İlk yarı sona erdi.

45' + 3' Halil Umut Meler, taca çıkmak üzere olan topa henüz oyun alanını terketmeden önce müdahale eden Fatih Terim'e sarı kart gösterdi.

45' + 2' KRİTİK HAMLE! Cicaldau'nun pasıyla sol kanatta hareketlenip sıfıra inen Kerem'in yerden ön direğe doğru kestiği topa Berke müdahale etti. Daha sonrasında da Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

31' GOL! Fenerbahçe skora dengeyi getirdi... İrfan Can'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Mesut, topla beraber ceza sahasına sokuldu. Kaleci Muslera ile karşı karşıya pozisyonda sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

25' Mert Hakan, rakip yarı alanın ilk metrelerinde Berkan ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Berkan bu faulü sonrasında sarı kart gördü.

24' Tisserand rakip yarı alanın ortalarında Van Aanholt'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

16' GOL! Galatasaray golü buldu... Hızlı gelişen Galatasaray atağında Kerem topu Morutan'a verdi. Morutan bekletmeden topu yeniden Kerem'e aktardı. Ceza sahası yayından topla beraber içeriye sokulan Kerem, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ve topu kaleci Berke'nin solundan ağlara gönderdi.

11' BERKE KURTARDI! Hızlı gelişen Galatasaray atağında Kerem'in pasıyla topla buluşan Feghouli, sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı. Berke gole izin vermedi.

4' Fenerbahçe ön alanda baskı yaparak topu kazandı. Mert Hakan, ceza sahası yayının gerisinden şutunu çekti. Muslera bu topu kontrol etmeyi başardı.

1' Sol kanatta hareketlenen Kerem, sıfıra inerek yerden ceza sahasına doğru pasını verdi. Novak araya girerek topu kornere gönderdi.

"Derbide galip 10 kişi kalan Fenerbahçe!" haberi, 21 Kasım 2021 tarihinde yazılmıştır. 21 Kasım 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Derbide galip 10 kişi kalan Fenerbahçe! haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Derbide galip 10 kişi kalan Fenerbahçe! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:T24

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  2. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  3. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
  4. 20:38 Görsel Zeka Testi: Hızlı Düşünme ve Algılama Becerilerinizi Ölçün!
  5. 20:37 Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Randevu alıp gitmeyenler dikkat!
  6. 20:33 AYM'den ifade özgürlüğü kararı alındı: Bildiri dağıtmak için artık izne gerek yok
  7. 20:33 NATO, Ukrayna'ya Askeri Destekte Kararlı: Savunma Kapasitesi Güçleniyor
  8. 20:27 Alerjik Astım: Semptomları, Tanı ve Tedavi Yöntemleri
  9. 20:19 Isparta'da Uyuşturucu Taciri Kaçmaya Çalışırken Yakalandı
  10. 20:14 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  11. 20:13 Apple, WhatsApp ve Threats uygulamalarını Çin mağazasından kaldırdı
  12. 20:10 Türkiye'de Yüksek Döviz Kuru: macOS mı, Windows mu? İşletim Sistemleri Karşılaştırması
  13. 20:08 ÖSYM tarafından bu hafta sonu 4 sınav yapılacak
  14. 20:03 İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
  15. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  16. 19:49 Türkiye Ekonomisine IMF Değerlendirmesi: Reformlar Ön Planda
  17. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  18. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
  19. 19:33 Limonlu Bisküvili Pasta: Lezzetli ve Kolay Tarif
  20. 19:30 Kartlı ödemelerde rekor kırıldı! Geçen seneye göre yüzde 126 artış gözlemlendi
Spor Haberleri