Devlet Bahçeli: Atatürk Havalimanı üzerinden yeni bir Gezi Parkı kalkışması yaratmaya kimsenin gücü yetmeyecek

Devlet Bahçeli: Atatürk Havalimanı üzerinden yeni bir Gezi Parkı kalkışması yaratmaya kimsenin gücü yetmeyecek

Devlet Bahçeli: Atatürk Havalimanı üzerinden... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Millet bahçesinden fitne kazısına heves edenler yine kaybedeceklerdir" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin haftalık grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Büyük hünkarımız Fatih tarihin akış yatağını değişim kulvarına sokmuş, yenilmez iradesiyle İstanbul'u fethin güzelliğine kavuşturmuştur. Geçtiğimiz pazar günü Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi fidan dikim törenini gerçekleştirdik. Millet Bahçesi fethimizin tamamlayıcısı bir halkası, kuşkusuz göz kamaştıracaktır.

Millet Bahçesi'nde fitne kazısına heves edenler yine kaybedeceklerdir. Bunların meselesi ne ağaç, ne doğa, ne de çevre güzelliğidir. Böylesine bir gündemleri asla yoktur. Müşterek gündemleri kriz çıkarmak, sorun üretmek, Türkiye'nin önüne taş koymaktır. Kaldı ki İstanbul'un heba ve kayıp yıllara, aziz milletimizin bildiği hazin gerçekler arasındadır. Kimin sorunlu, kimin suçlu, kimin İstanbul'un bahtını kapadığı da herkesin malumudur.

Millet Bahçesi'nden yeni bir Gezi Parkı kalkışması, yeni bir husumet dalgası, yeni bir kaos fırtınası çıkarmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizden söylemesi, uyarmadı demesinler. Su testisinin su yolunda kırılacağını, keskin sirkenin küpüne zarar vereceğini bir an olsun güdük akıllarından çıkarmasınlar. İstanbul'un Fethi'nin 569. yıl dönümü kutlu olsun.

PENÇE KİLİT OPERASYONU

Son günlerde arka arkaya şehit haberleri alıyoruz. Pençe Kilit bölgesinde bölücü terör örgütüyle girdikleri çatışmada şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmetler, tedavi altında bulunan kahramanlarımıza da Allah'tan sağlık, şifa diliyorum.

Hiçbir cani, hiçbir işbirlikçi Türkiye karşısında duramayacak. Terörün, geçerli bahanesi yoktur. Var diyenler teröristlerle aynı çizgidedir. Demokrasi terörün sığınağı olamayacaktır. İnsan hakları ile terörü bir veya aynı görenler, terörü insan hakkı olarak yorumlayanlar işlenen cinayetlere iştirak etmişlerdir.

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO BAŞVURUSU

Basiretli olmak demek gösterilenin ötesini görmek demektir. Türk milleti engin bir basirete sahiptir bu nedenle dostane maskeye bürünmüş düşmanlıkları tespit edecek karakterdedir. Gülücükler saçarak, bize el uzatan aynı anda kolumuzu kesmek için fırsat kollayan terör baronlarına tavizimiz dün olduğu gibi yoktur, olmayacaktır. Biz konuştuk mu mertçe konuşuruz. Buna karşılık namertleri biliriz, nankörleri görürüz. Terörle mücadelemiz aynı zamanda zalimlerle, Türkiye düşmanı mihraklarla mücadeledir. Teröristlere elindeki silahı verenler de teröristtir. Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine itirazı boşuna değildir. Bu ülkeleri temsil edenlerin, ülkemize gelerek ikna gayretleri boşa emektir. Çünkü bu ülkeler samimi değildir. İsveç yönetimi kendi başkentinden bölücü teröristlerin Türkiye aleyhte gösterilerine hala sessiz, seyircidir. Hatta terörist polis koruması altındadır.

Yeni bir sınır ötesi harekat mecbur hale gelmiştir. ABD sözcülerinin son günlerde muhtemel askeri harekâttan söz edilmesinden sonra Türkiye'yi Ankara mutabakatına davet etmesi, şizofrenik bir saptırmadır, gerçekle bağdaşmamaktadır. Mutabakata kimin uymadığı ortadadır. Tel Rıfat ve Münbiç özgürleştirilmelidir.

Türkiye terörle mücadelesini icra ederken, CHP Genel Başkanı'nın Van'daki konuşması terörizme uzatılmış zeytin dalıdır. Kılıçdaroğlu, "Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız, bize katılın" dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, şu gerçeği kafana sokacağım. Kılıçdaroğlu sen itiraz etsen de Demirtaş teröristtir, bölücüdür. Osman Kavala sorosçudur, şaibeli suçludur. 

Zillet masasının dördüncüsü 29 Mayıs'ta gerçekleşmiştir. Sormadan geçmek istemiyorum sizin memleket neresidir? Her birinizi masaya çekip oturtan çevreler kimlerdir? Bu masada ne ararsanız vardır; dedikodu, samimiyetsizlik, istismar... 

"Devlet Bahçeli: Atatürk Havalimanı üzerinden yeni bir Gezi Parkı kalkışması yaratmaya kimsenin güc." haberi, 31 Mayıs 2022 tarihinde yazılmıştır. 31 Mayıs 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Devlet Bahçeli: Atatürk Havalimanı üzerinden yeni bir Gezi Parkı kalkışması yaratmaya kimsenin güc.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Devlet Bahçeli: Atatürk Havalimanı üzerinden yeni bir Gezi Parkı kalkışması yaratmaya kimsenin güc.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:58 Pendik Köprüsü'nde Yol Verme Tartışması Kanlı Kavgaya Dönüştü!
  2. 10:54 2 kişinin Hayatını Kaybettiği Toprak Kayması Olayında 1 Gözaltı
  3. 10:51 Define ararken mağarayı çökerttiler: 3 kişi hayatını kaybetti
  4. 10:47 Altın ve Dövizdeki Dalgalanma: Piyasaları Etkiliyor
  5. 10:46 Fatih Altaylı: İktidar ortakları, neden korktunuz
  6. 10:42 İnceleme devam edecek: Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi
  7. 10:41 Taham İnşaat'ın 11 Yıllık Öyküsü: İflas Kararıyla Son Buldu
  8. 10:36 Sabah belediye başkanı akşam aktör: Erdal Beşikçioğlu'nun yeni hayatı
  9. 10:33 FETÖ'ye Darbe: İçişleri Bakanlığı Operasyonla 60 Şüpheliyi Yakaladı!
  10. 10:32 Gülsen Solaker: Yeni Anayasa tartışmasında kim nerede duruyor?
  11. 10:30 Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi Yükselişle Açıldı
  12. 10:27 MHP’li belediye giderayak geziye 8.7 milyon ödedi
  13. 10:27 Panathinaikos'un Samet Akaydın Krizi: Bonservis Pazarlıkları Sürüyor
  14. 10:21 Mustafa Varank ile Bilal Erdoğan arasında ıstakoz ‘goyguyu’
  15. 10:18 Ukrayna'daki Rus Saldırısında 18 Ölü, 60 Yaralı: Chernigiv Kenti Hedefte
  16. 10:17 Parti Meclisi toplanıyor: CHP’de grup başkanvekilliği yarışı
  17. 10:15 Simitte KDV Düzenlemesi: Pastane ve Kafelerde Fiyatlar Artıyor
  18. 10:10 İstanbul'da Olumsuz Hava Koşulları Deniz Ulaşımını Etkiledi: Sefer İptalleri Yaşandı
  19. 09:54 Kızılaycı müteahhide sessiz tahliye: 70 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi tahliye oldu
  20. 09:50 Ankara Emniyeti'nde operasyon skandalı: 'Yanlışlıkla' bir hakimin evine baskın yapıldı
Politika Haberleri