Dilipak'tan iktidara Sedat Peker çağrısı: Mafya da olsa her iddia titizlikle araştırılmalı

Dilipak'tan iktidara Sedat Peker çağrısı: Mafya da olsa her iddia titizlikle araştırılmalı

Dilipak'tan iktidara Sedat Peker çağrısı: Ma... Abdurrahman Dilipak'tan iktidara Sedat Peker çağrısı: Suç örgütü lideri, mafya da olsa her iddia titizlikle araştırılmalı

Sedat Peker'i 20 yıldır tanıdığını söyleyen Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından iktidara ve Adalet Bakanlığı'na çağrıda bulundu.
Sedat Peker'in suç örgütü lideri, mayfa dahi olsa iddialarının titizlikle araştırıp, soruşturulmasını istedi.

Dilipak şunları yazdı:

"Şimdi asıl görev Adalet Bakanına düşüyor. Bakan iman eden biri. Bilir ki, sadece yaptıklarında değil, yapması gerekenleri yapmadığı için de hesaba çekileceği bir gün var. En büyük sorumluluk bugün ona aid. Hak yolda yürüdüğü sürece Allah yardımcısı olacaktır. Değilse!?

 
Ben hiç bir iddianın iddiacısı değilim. Ve kimsenin kefili de değilim. Herkesin haklı ve haksız olduğu yerler ve yönler var. Bu işler derin çevrelerin kendi iç hesaplaşması ve kimsenin yanında ya da karşısında da değilimim, olamam. Fatihayı günde 40 kez okuyanlar ölçüyü bilir.

Bu fitne ateşi herkesi yakacak. Pekerin yeni olarak söylediği hemen hiç bir şey yok. Hepsi duyulan, konuşulan konular. Konuşulanlar bunlardan ibaret de değil. Neden bu işlerin üstü örtülür. İşte bir gün bunlar topluca patlatılır.

Bu işlerin başlangıcında bir takım derin güçler de olabilir, bu işin taraflarını birbirine düşürmek için, öyle olmasa bile, bunlar bugün bir şekilde ortaya döküldü, o iç ve dış mihraklar bu olayları aynı ülkenin çocuklarını birbirine kırdırmak için kullanacaklar

Yetmeyecek, dünyayı başımıza bela edecekler. Türkiyenin imajı yerle bir. Uyuşturucu, yolsuzluk batağına batmış bir ülke imajı üretildi.
Bu rezalette, tartışmanın tüm taraflarının payı var. Sapla saman birbirine karıştı. Gerçek herkes için en iyi olandır.

Birbirini suçlayan tarafların taraftarı olmak, bizi barışa ve adalete götürmez. Gelin adil şahidler olalım, yüzümüzü Hakka dönelim. Tevbe edelim, zalimlere yardım etmeyelim, haksızlıkların üstünü örtmeyelim, lanetleniriz ve ateş sonunda bize de dokunur."

Her iddia titizlikle soruşturmalı. İddia sahibi de iddiasını isbatla mükelleftir. Suçun şahsiliği esastır. Kim kime yardım ve yataklık ediyorsa, kim kimle ise birlikte hesaba çekileceklerini unutmamalıdırlar.

Hepimiz kaçtığımızı sandığımız şeye doğru koşuyoruz aslında. TEK GERÇEK var: İMTİHAN OLUYORUZ!.. Din gününde defteri sağ taraftan verilecek olanlardan olmak isteyenler işlerine ve sözlerine dikkat etsinler.

Bu saatten sonra bu işlerin üstü örtülürse, yarın yine gündem olur. İçeride ve dışarıda birileri bu yarayı kaşır duru. Bu adamlar yurt içinde olmasa bile dışında operasyon yer, yabancı örgütlerin kucağına düşer, mallarına el konur. Ülke olarak sorgulanırız.

Sonra içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bütün bir toplum zarar görecek.. Keşke kendilerini aklama çabasından önce yüzlerini Hakka dönseler.

Bakın, bu saatten sonra bu olayın üstünün örtülmesi değil, gerçeğin adil bir şekilde ortaya çıkartılması ve  ve suçluların cezalandırılması gerek. Bu zamana kadar niye ertelendi. Bunun bedelini bütün ülke halkı ödeyecek.Bu ülkeyi sevenler kendilerini değil Hakkı savunsunlar.

Tamam, suç örgütü lideri, mafya. Peki böyle birinin bu sözleri niçin toplumda bu kadar yankı buluyor. Buna karşı devletin imkanları ve mediaları var. Aslında söylenenler büyük ölçüde herkesin bildiği bir sıra dönüşen iddialar, bunlar iftira da olabilir.

"Dilipak'tan iktidara Sedat Peker çağrısı: Mafya da olsa her iddia titizlikle araştırılmalı" haberi, 24 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 24 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Son Dakika kategorisi altında bulunan Dilipak'tan iktidara Sedat Peker çağrısı: Mafya da olsa her iddia titizlikle araştırılmalı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dilipak'tan iktidara Sedat Peker çağrısı: Mafya da olsa her iddia titizlikle araştırılmalı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
Haberleri