Disney Plus üyelik ücreti 2023: Disney Plus abonelik fiyatları ne kadar oldu?

Disney Plus üyelik ücreti 2023: Disney Plus abonelik fiyatları ne kadar oldu?

Disney Plus üyelik ücreti 2023: Disney Plus ... 2023 Disney Plus üyelik ücretleri güncellendi. Disney Plus'ın aylık ve yıllık abonelik fiyat bilgileri. 1 aylık ücretsiz deneme süresi devam ediyor mu? Öğrenciler için özel üyelik seçenekleri neler? Peki Disney Plus güncel abonelik ücreti ne kadar oldu?

Disney Plus,  dünya genelinde milyonlarca aboneye sahip dijital yayın platformu Disney Plus, kullanıcılarına izleyebilecekleri yüzlerce dizi, film ve belgesel sunmaya devam ediyor.  Bu rehber, Disney Plus abonelik fiyatlarını ve üyelik almanın adım adım nasıl gerçekleştirileceğini açıklıyor. İnternet üzerinden telefon, tablet ve akıllı televizyonlarda içerikleri izleyebilmenize olanak tanıyan Disney Plusîn üyeliği hakkında bilmeniz gereken her şey!

İşte güncel Disney Plus abonelik ücretleri...

Disney Plus Abonelik Ücretleri

Disney Plus, kullanıcılara yıllık ve aylık olmak üzere iki farklı abonelik paketi sunuyor. Güncel olarak 2023 tarihi itibariyle Disney Plus abonelik ücretleri şu şekildedir:

  1. Aylık Disney Plus Abonelik Ücreti: 64.99 TL.
  2. Yıllık Disney Plus Abonelik Ücreti: 649.90 TL.

Disney Plus yıllık abonelik paketi, aylık abonelik ücretlerine göre %15 indirim sunmaktadır.

Disney Plus Abonelik Avantajları

Disney Plus, abonelik paketlerinde 4K (Ultra HD) çözünürlük kalitesi sunmanın yanı sıra aynı anda dört farklı cihazda kullanılabilme imkanı da sunmaktadır.

Disney Plus Tanışma Paketi

Disney Plus, lansmana özel harika bir fırsat sunuyor! Artık aylık 34,99 TL yerine yıllık ödeme yaparak ilk yılın keyfini sürmek için sadece yaklaşık 8 ayın toplamına denk gelen 279,90 TL ödeme yapabilirsiniz. Bu özel tekliften yararlanmak için 14 Haziran tarihinden önce e-posta ile ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. İşte bu muhteşem fırsatla Disney Plus'ın büyülü dünyasına adım atma şansını kaçırmayın!

Disney Plus üyeliği taahhüt gerektiriyor mu?

Disney+ üyeliği hiçbir taahhüt gerektirmez ve mevcut faturalandırma döneminin bitiminden itibaren geçerli olmak kaydıyla üyeliğini dilediğin zaman iptal edebilirsin.

Disney Plus Kaç TL?

Disney Plus, aylık ve yıllık abonelik seçenekleri sunarak kullanıcılarına farklı ödeme seçenekleri sunmaktadır. Güncel olarak aylık abonelik ücreti 64.99 Türk Lirası, yıllık abonelik ise 649.90 Türk Lirasıdır.

Disney Plus Ücretsiz Deneme Var Mı?

Disney Plus, yeni kullanıcılara platformlarını denemeleri için ücretsiz bir deneme süresi sunmaktadır. Bu deneme süresi, kullanıcılara platformdaki içeriklere göz atma ve hizmeti değerlendirme fırsatı sunar. 

 Disney Plus'a Üyelik Nasıl Alınır?

Disney Plus'a üyelik almak oldukça basit bir işlem. İşte adım adım nasıl üye olabileceğinizi açıklayan bir rehber:

1. Resmi Web Sitesini Ziyaret Edin: İlk adım, Disney Plus'ın resmi web sitesini ziyaret etmektir. Tarayıcınızı kullanarak disneyplus.com adresine gidin.

2. Hesap Oluşturun: Web sitesine girdikten sonra, "Hemen Başla" veya "Kayıt Ol" gibi bir buton bulmalısınız. Bu butona tıkladığınızda, yeni bir hesap oluşturmanız istenecektir. İlgili bilgileri doldurun.

3. Üyelik Seçeneklerini İnceleyin: Hesap oluşturduktan sonra, Disney Plus'ın sunmuş olduğu farklı abonelik seçeneklerini gözden geçirin. Aylık veya yıllık abonelik seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

4. Ödeme Bilgilerinizi Girin: Abonelik türünüzü seçtikten sonra, ödeme bilgilerinizi girin. Kredi kartı veya diğer ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz.

5. Önemli Bilgileri Onaylayın: Ödeme bilgilerini girdikten sonra, önemli bilgileri onaylayın. Bu, kullanım şartları ve gizlilik politikası gibi kuralları kabul etmek anlamına gelir.

6. Üyeliğinizi Başlatın: Tüm bu adımları tamamladıktan sonra, üyeliğinizi başlatın. Artık Disney Plus'ın büyülü içeriklerine erişebilirsiniz.

Unutmayın ki ülkenize ve bölgenize bağlı olarak, Disney Plus'ın erişilebilirliği ve fiyatları değişebilir. Ayrıca, bazı bölgelerde ücretsiz deneme süresi sunulabilir. İşte bu kadar, şimdi Disney Plus'ın muhteşem dünyasının tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz!

"Disney Plus üyelik ücreti 2023: Disney Plus abonelik fiyatları ne kadar oldu?" haberi, 26 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 26 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Dijital + kategorisi altında bulunan Disney Plus üyelik ücreti 2023: Disney Plus abonelik fiyatları ne kadar oldu? haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Disney Plus üyelik ücreti 2023: Disney Plus abonelik fiyatları ne kadar oldu? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dijital + konusunda 04 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:38 Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
  2. 08:35 Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
  3. 08:28 İstanbul'da ekmeğe zam yolda
  4. 08:24 Evlilik hazırlığındaki Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı'dan ilk paylaşım
  5. 08:21 Yıldırım isabet eden asker hayatını kaybetti
  6. 08:17 Kastamonu Belediye Meclisi’nde TÜGVA tartışması: Artık halkın çıkarları için hizmet edeceğiz
  7. 08:12 Murat Ağırel yazdı: Kadir Mısıroğlu ölmedi yaşıyor
  8. 08:08 İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir
  9. 08:05 Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
  10. 03:27 Temel Karamollaoğlu: "Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
  11. 03:23 Venedik, giriş ücretiyle yüksek kazanç elde etti
  12. 03:19 S&P Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendirdi: "Kredi notu görünümü pozitif seyrediyor"
  13. 03:12 Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
  14. 02:20 Bu kek için ne fırın gerekiyor ne ocak: 3 dakikada hemen hazır!
  15. 02:17 Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
  16. 02:14 Kırım-kongo kanamalı ateş hastalığını griple karıştırmayın!
  17. 02:08 Resimdeki meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor
  18. 02:05 Hıdırellez nedir ve ne zaman kutlanır?
  19. 02:03 Telefon alacaklar elinizi çabuk tutun, zamlar yolda!
  20. 01:39 Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
Dijital + Haberleri