Dua Lipa'dan açıklama geldi

Dua Lipa'dan açıklama geldi

Dua Lipa'dan açıklama geldi Ancak mesajın "daha büyük bir iyilik" için olduğunu ve riske değer olduğunu hissettiğinde bunu yaptığını söyledi. Dua Lipa açıklamaları ile gündeme düştü! Dua Lipa o sözleri ile olay oldu. Tepkiler aldığını itiraf etti.

Pop yıldızı Dua Lipa, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını "soykırım" olarak nitelendirdikten sonra yaptığı siyasi açıklamalar nedeniyle tepkilerle karşılaştığını söyledi.

DUA LİPA'DAN GELİŞME 

Radio Times'a verdiği röportajda 28 yaşındaki sanatçı, bir açıklama yapmadan önce kendini kontrol ettiğini, ancak bunu yalnızca "çoğunluğun iyiliği için" olduğunu ve riske girmeye değer olduğunu düşünüyorsa yaptığını söyledi.

Geçen ay Grammy ödüllü sanatçı, 88 milyon Instagram takipçisine, ateşkes grubu Artists4'ün bir grafiğini ve İsrail'in Gazze Şehri'ni bombalamasından sonraki günlerde trend olan #AllEyesOnRafah hashtag'ini gönderdi; "Çocukların diri diri yakılması asla haklı gösterilemez. Tüm dünya İsrail soykırımını durdurmak için seferber oluyor. Gazze ile dayanışmanızı gösterin" diye yazdı.

Yakın zamanda, Filistin yanlısı görüşlerini ifade eden tanınmış kişilere karşı şiddet çağrısında bulunan bir İsrail rap şarkısında kendisine atıfta bulunulmuştu.

Lipa, Radio Times'a "Siyasi konular hakkında konuştuğumda kendimi kontrol ediyorum" dedi. "Siyasi konular hakkında konuştuğumda kendimi kontrol ediyorum: 'Tamam, bu bana bağlı. Çok daha büyük bir şeyden söz ediyor. , ve bu gerekli ve bunu yayınlamamın tek nedeni de bu.

Her zaman tepkiler ve diğer insanların görüşleri oluyor, bu yüzden bir denge kuruyorum çünkü sonuçta bunun daha iyi olduğunu düşünüyorum. tamam, bu yüzden bu darbeyi almaya hazırım"

Lipa, Londra'da Kosovalı Arnavut bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi ve kökenlerinin siyasi fikirlerini etkilediğini iddia etti. Lipa, "Geçmişim ve mirasım nedeniyle sesimi yükseltmek benim için doğal bir eğilim ve varlığım bir bakıma politik. Benim için hiç de alışılmadık bir durum değil" dedi.

Aynı röportajda Lipa, İşçi Partisi'ni desteklemeye devam edeceğini ve bir sonraki Britanya seçimlerinde partiye oy vereceğini açıkladı ancak Keir Starmer'ı kişisel olarak desteklemekten kaçındı.

Ünlü müzisyen şunları söyledi: "Son üç veya dört yıldır, belirli bir partinin liderinin arkasında durmanın muhtemelen gitmek istediğim yol olmadığına karar verdim. Her zaman İşçi Partisi'ni destekledim. Parti, bu yüzden her zaman orada duracağım, ancak kamuoyu önünde kimsenin yanında veya aleyhinde olduğumu düşünmüyorum… Çünkü genellikle politikacılar sizi hayal kırıklığına uğratma eğilimindedir" dedi..

"Dua Lipa'dan açıklama geldi" haberi, 18 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 18 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Dua Lipa'dan açıklama geldi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dua Lipa'dan açıklama geldi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 24 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:17 Çağla Şıkel'in spor yaşamı sona erdi! İşte sebebi
  2. 01:17 Bu restoranlardan birine gittiyseniz eşek eti yemiş olabilirsiniz! Bakanlık duyurdu
  3. 00:58 Teröristler tarafından katledilen taksi şoförünün babası Özgür Özel'le telefonda görüştü
  4. 00:58 Uzmanlar uyarıyor: Okullarda hızla yayılıyor, dikkat!
  5. 00:45 Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası sona erdi
  6. 00:45 Peker TUSAŞ Saldırısının Ardından Konuştu: 'Vatandaşların Sokağa Dökülmesi Uzun Sürmeyecek!'
  7. 00:44 İstanbul'da Bomba İhbarı! 380 Yolcu Tahliye Edildi!
  8. 00:44 Büyük fırın zinciri iflas tehlikesiyle karşı karşıya! Şubelerini kapatma kararı aldı
  9. 00:43 İflas eden Tupperware'in yeni sahibi belirlenmiş oldu
  10. 00:39 24 Ekim okullar tatil mi? Ankara'da 24 Ekim'de okullar kapalı mı?
  11. 00:37 150 Senelik dev firma iflas bayrağını çekti!
  12. 00:32 TUSAŞ saldırısında şehit olanların isimleri açıklandı!
  13. 00:30 Teröristlerin Saldırı Öncesi Görüntüleri Ortaya Çıktı! Dikkat Çekmemek İçin El Ele Gezmişler
  14. 00:19 Ankara'da TUSAŞ'taki Terör Saldırısı Sonrası Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri İptal Edildi!
  15. 00:18 TSK, Suriye ve Irak'taki PKK Hedeflerine Hava Taarruzuna Geçti!
  16. 00:03 Terör Saldırısında Yürek Dağlayan Detay: Şehit Başmühendis Çiçek Almak İçin Nizamiyeye İnmişti!
  17. 00:00 150 Yıllık İkonik Firma İflas Bayrağını Çekti!
  18. 23:51 Bronckhorst'tan kaleci açıklaması
  19. 23:39 Sosyal medya erişim sorunu düzeldi mi? Saatlerdir girilemiyordu
  20. 23:39 Cübbeli Ahmet'ten Bahçeli’ye cevap geldi! Dikkat çeken örnek!
Dünya Haberleri