Dursun Özbek “Benim görevim saha içinde değil, başkan olarak bu süreci yönetmek”

Dursun Özbek “Benim görevim saha içinde değil, başkan olarak bu süreci yönetmek”

Dursun Özbek “Benim görevim saha içinde deği... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Göztepe-Fenerbahçe maçındaki olaylar hakkında, “Benim görevim saha içinde değil, başkan olarak bu süreci yönetmek” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Göztepe ile Fenerbahçe arasında gerçekleşen olaylar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özbek, benzer bir durumla karşılaşmaları halinde sahaya inip inmeyecekleri sorulduğunda, "Benim görevim saha içinde değil. Başkanın görevleri bellidir" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın deplasmanda Young Boys ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Dursun Özbek, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Young Boys maçının kendileri için kritik olduğunu vurgulayan Özbek, "Şampiyonlar Ligi, Galatasaray’ın alışık olduğu bir platform. Yarın bu play-off maçını oynayacağız ve hazırız. İnşallah, gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi müziğini taraftarlarımıza dinleteceğiz. Young Boys’a özel bir önem atfediyoruz. Başarıyla döneceğimizi umuyorum" ifadelerini kullandı.

"Sezon başlangıcında bunlar normal"
Ligin başlangıcında bulunduklarını ve takım performansının zamanla artacağını belirten Özbek, "Bu tür durumlar sezon başlangıcında normaldir. Ancak her hafta performansımız artıyor. Ligin ilerleyen dönemlerinde Galatasaray, daha iyi bir performans sergileyecek. Güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz. Teknik kadromuz ve futbolcularımızla çok iyi bir atmosferimiz var. Transferlerden memnunuz ve şampiyon kadroyu koruyarak ilerliyoruz. Önümüzdeki günlerde daha üst düzey bir Galatasaray göreceğiz" dedi.

"İlkay gibi bir futbolcuyu herkes kadrosunda görmek ister"
Transferde adı Galatasaray ile anılan İlkay Gündoğan hakkında da konuşan Özbek, "İlkay’ın durumu netleşmedi. Barcelona’da kalıp kalmayacağına dair kesin bir bilgi yok. İlkay gibi bir oyuncuyu herkes kadrosunda görmek ister" şeklinde konuştu.

"Benim görevim saha içinde değil"
Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında düşüncelerini paylaşan Özbek, "Keşke böyle bir şey olmasaydı. Türk futbolunun böyle bir kaos ortamına sürüklenmesi kabul edilemez. Bu durum bizlere ders olmalı. Futbolun iki takım arasında sahada oynanmasını sağlamalıyız. Herkesin dikkatli olması gerekiyor, çünkü durum başka bir boyuta evriliyor" dedi.

"Yeşil saha futbolculara ait"
Dursun Özbek, aynı durumda kalmaları halinde sahaya inip inmeyeceklerine dair, "Benim görevim saha içinde değil. Başkan olarak benim görevim bu süreci yönetmektir. Yeşil saha futbolculara aittir" diye konuştu.

"Çetin bir lig bizi bekliyor"
Süper Lig’deki yarış hakkında da değerlendirmelerde bulunan Özbek, "Ligin kalitesi artıyor. Takımların sezonun ortasında en üst seviyeye çıkartmasıyla daha keyifli maçlar izleyeceğiz. Bu yıl zorlu bir lig bizi bekliyor. Avrupa'da da çetin mücadeleler olacak. Her turnuvada takımımız yer alacak. Young Boys'u geçip Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Hedefimiz beşinci yıldızı takmak ve 2025’te 25’inci şampiyonluğu kazanmak. Bu hedefe doğru ilerliyoruz" dedi.

"Dursun Özbek “Benim görevim saha içinde değil, başkan olarak bu süreci yönetmek”" haberi, 20 Ağustos 2024 tarihinde yazılmıştır. 20 Ağustos 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Dursun Özbek “Benim görevim saha içinde değil, başkan olarak bu süreci yönetmek” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dursun Özbek “Benim görevim saha içinde değil, başkan olarak bu süreci yönetmek” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 12 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:19 Hamas, Biden'ın Ateşkes Taslağını Kabul Etti, Yeni Şartları Reddetti
  2. 13:08 Serdar Saatçı'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak sözler: “Daha büyük bir kulübe geldim”
  3. 12:58 Hulusi Akar'dan Özel'e: "Allah'tan korkmayanlara sözümüz yok"
  4. 12:49 Audi Brüksel fabrikasında el konulan 300 arabanın anahtarları iade edildi
  5. 12:45 Canlı yayında cinsel hareketler yapan polis açığa alındı
  6. 12:41 TFF, Yabancı Futbolcu Sayısını Artırma Talebini Reddetti
  7. 12:40 Arthur’dan Şaşırtan Karar: Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Tekliflerini Geri Çevirdi
  8. 12:32 40 Yıllık Ustanın Şişkin Hamur Sırrı: Bir Kaşık Malzeme Her Şeyi Değiştiriyor
  9. 12:32 İslam Memiş'in Eylül İçin Altın Tahmini: Yatırımcıları Ne Bekliyor?
  10. 12:32 Bağ-Kur’a Devam Edenler Dikkat! Bağ-Kur Emekliliğiniz İçin Kritik Uyarı: 30 Ekim 2024!
  11. 12:30 Merkez Bankası'ndan Faiz İndirimi İçin Erken Tahmin: Ne Zaman Yapılacak?
  12. 12:30 Ekmeğe Bir Zam Daha: Yeni Artış Hangi İlde Geçerli?
  13. 12:29 MSB'den Açıklama: İlk Türk Astronotu Alper Gezeravcı'nın Yeni Görevi Belli Oldu
  14. 12:29 Ev Sahipleri ve Emlakçılara 3 Günlük Kritik Dönem: Neler Yapmalı?
  15. 12:29 Saitbey Sitesi davasında bilirkişi heyeti önce davadan çekildi, sonra 'sehven çekildik' dedi
  16. 12:20 Narin'in ölümü soruşturmasında gözaltına alınan imam daha önce çocuk tacizi ile tutuklanmış!
  17. 12:13 MSB, teğmenlerin kılıçlı yemin törenine ilişkin incelemenin sürdüğünü duyurdu
  18. 12:09 Ticarette satışlar pandemiye döndü
  19. 12:04 TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu : "Yarım kalmış işimizi tamamlayacağız"
  20. 12:02 İlk Narin'in başına gelmemiş! Aynı derede başka bir çocuk daha ölü bulunmuş!
Spor Haberleri