Dursun Özbek: "En iyi transferleri yapma peşindeyiz"

Dursun Özbek:

Dursun Özbek: "En iyi transferleri yapma peş... Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, GS Store'un Galataport'ta düzenlenen relansman gecesi öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özbek, yeni kreasyonların lansmanının yapıldığı organizasyonun taraftarlar arasında büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, GS Store'un Galataport'ta düzenlenen relansman gecesi öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özbek, yeni kreasyonların lansmanının yapıldığı organizasyonun taraftarlar arasında büyük ilgi gördüğünü belirterek, bu etkinlikle birlikte taraftarın GS Store'a olan ilgisinin artmasını beklediklerini ifade etti.

Özbek, taraftarların GS Store'a gösterdiği ilginin her geçen gün arttığını ve bu sezon mağazadaki satışlardan rekor kırdıklarını vurgulayarak, yapılan lansmanın bu ilgiyi daha da artıracağına inandığını söyledi.

Ayrıca, transfer çalışmalarına da değinen Özbek, Florya'da bulunan ekibin yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti. Scout ekibinin, Erden Bey, Ayhan Bey ve teknik direktörünün Galatasaray için en iyi transferleri gerçekleştirmek adına titizlikle çalıştıklarını ifade etti. Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Özbek, Galatasaray'ın güçlü bir kadro kurma hedefi doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

"KEREM BİZİM KAPTANIMIZ, GALATASARAY'IN DA GELECEĞİ OLAN BİR SPORCU"

Kerem Aktürkoğlu'nun çok önemli oyunculardan biri olduğunu ifade eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Olmaması gereken bir şey. Kerem bizim kaptanımız, Galatasaray'ın da geleceği olan bir sporcu. Taraftarlarımıza rica ediyorum. Futbolcularımızı sahada desteklesinler, bu tür hareketlerle oyuncumuzun performansını etkileyecek bir şey yapmasınlar. Kerem, her zaman bizim en önemli oyuncumuz olmuştur. Aynı zamanda kaptanımız. Ben taraftarlardan rica ediyorum. Hiçbir oyuncumuza yönelik benzer şekilde sahadaki performansına bağlı olarak bu tip hareketlerde bulunmasınlar. Oyuncular, sahada en iyisini yapmaya çalışıyor. Geçen sene de bunu kanıtladık. Kerem, çok önemli oyuncularımızdan biri. Çok emek veriyor. Bu emeğe de saygı duyulması gerekiyor" şeklinde konuştu.

"SACHA BOEY'NİN SATIŞIYLA TÜRKİYE'DE REKOR KIRDIK"

Sacha Boey'in Bayern Münih gibi oldukça önemli bir takıma gittiğini söyleyen Özbek, "Sacha Boey'nin satışıyla Türkiye'de rekor kırdık. Bu satışın mimarları var. Bu oyuncu Burak Elmas döneminde geldi, Fatih Terim zamanında yetişti. Okan hoca döneminde de performansının zirvesine çıktı. Dolayısıyla onlara buradan teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sacha Boey'nin geçen seneki şampiyonlukta büyük emeği var. Bu sene de Bayern Münih gibi çok önemli bir takıma gitti. Onunla gurur duymamız lazım. Ayrıca bu transferin yapılmasında da çok önemli faktörler var. Erden Bey ile sabah saat 04.00'e kadar çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum çünkü ilmek ilmek dokunmuş çok güzel bir satış oldu. Galatasaray'ın da Finansal Fair Play çerçevesinde buna ihtiyacı vardı. Hem satışta hem de transferde Finansal Fair Play'e dikkat etmemiz lazım. Her zaman tepemizde Demokles'in kılıcı gibi duruyor. Kulübe UEFA tarafından inceleme gelmemesi için dikkat ediyoruz. Bu satış, Galatasaray için önemliydi ve transferde de aynı dikkati gösteriyoruz" dedi.

"AVRUPA, GALATASARAY VE TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Galatasaray'ın başarılara imza atmış ve tarih yazmış bir takım olduğunu söyleyen Özbek, "Galatasaray'ın alışık olduğu ve daha önce kazandığı bir kupa. Avrupa, Galatasaray ve Türkiye için çok önemli. Galatasaray, başarılara imza atmış ve tarih yazmış bir takım. Bu sene de aynı başarıyı göstermek için elinden geleni yapacaktır. Taraftarımızın ve camiamızın desteği çok önemli. Sabırsızlıkla Sparta Prag'ı İstanbul'a bekliyoruz" diye konuştu.

Son olarak Hakim Ziyech ile ilgili bir transfer teklifi almadıklarını dile getiren Özbek, sözlerini noktaladı.

"Dursun Özbek: "En iyi transferleri yapma peşindeyiz"" haberi, 31 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 31 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Dursun Özbek: "En iyi transferleri yapma peşindeyiz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dursun Özbek: "En iyi transferleri yapma peşindeyiz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  2. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  3. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  4. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  5. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  6. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  7. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  8. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  9. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  10. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  11. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
  12. 15:43 Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı
  13. 15:29 Sertab Erener'in Değişimi Sosyal Medyada Gündem! "Ne Yaptın Kendine?"
  14. 15:28 Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!
  15. 15:28 Dev Derbiye Saatler Kala Fenerbahçe'de Deprem! İsmail Kartal 3 Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
  16. 15:28 Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
  17. 15:27 En Yüksek Faiz! 100 Bin TL'ye Ne Kadar Kazanırsınız? Aylık Kazanç Hesaplaması!
  18. 15:27 CHP'den Önemli Adım: Asgari Ücrete Otomatik Enflasyon Oranında Artış Önerisi!
  19. 15:26 Evlilik Hayali Kabusa Dönüyor! Düğün Maliyeti 500 Bin Liraya Ulaştı!
  20. 15:26 Kalp Sağlığınızı Güvene Alın! Damar Tıkanıklığına Son Veren Mucizevi İçecek: Günde 2 Bardak Yeter
Spor Haberleri