Ebru Gündeş - Reza Zarrab boşanma davasında Hadise bombası

Ebru Gündeş - Reza Zarrab boşanma davasında Hadise bombası

Ebru Gündeş - Reza Zarrab boşanma davasında ... Ebru Gündeş boşanma davasında Reza Zarrab’un başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. O kadınlardan birinin Hadise olduğu konuşuluyor.

İddialara göre Hadise ile Reza Zarrab, ABD’de birçok kez bir araya geldi. En son 2019’da ABD’ye giden Hadise’nin Zarrab’la aralıklarla birkaç kez buluştuğu iddia edildi. 2 sene önceki Miami tatilini Zarrab’ın evinde geçirdiği iddia edilen Hadise’nin dikkat çekmemek için Avrupa üzerinden ABD’ye gittiği öne sürülüyor.

Hürriyet’in haberine göre; Ebru Gündeş’in 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açması gündeme bomba gibi düştü. Gündeş, Reza Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.Haberin dün Hürriyet gazetesinde Toygun Atilla imzasıyla yayımlanmasının ardından magazin kulisleri hareketlendi. Gündeş ile “O Ses Türkiye” yarışmasında bir dönem jüri koltuğuna oturan, programda ve ev ortamında da sürekli bir arada olan Hadise’nin Zarrab ile ilişki yaşadığı iddia edildi.

AVRUPA’DAN MIAMI’YE

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre Hadise ile Reza Zarrab, Amerika’da birçok kez bir araya geldi. En son 2019 yılında Amerika’ya giderek orada görüşen ikilinin aralıklarla birkaç kez Amerika’da buluştuğu iddialar arasında. Hadise’nin Miami’ye giderken Türk vatandaşlar tarafından dikkatleri üzerine çekmemek adına aktarmalı uçuş yaptığı da iddia edildi. Şarkıcının Avrupa aktarmalı Miami’ye uçtuğu, Türk vatandaşları tarafından görüntülenmemek için büyük bir özen gösterdiği konuşuluyor.

İDDİA: MIAMI'DE BULUŞTULAR

Hadise ile Reza Zarrab’ın Miami’de birçok kez bir araya geldiği iddia edildi. Türk vatandaşlara görünmemek için Avrupa aktarmalı olarak Miami’ye giden Hadise’nin Zarrab ile birlikte olduğu anlarda da görüntü vermemek için yoğun çaba sarf ettiği konuşuluyor.

NEW YORK'TA GÖRÜNTÜLENDİ

Reza Zarrab, Eylül 2018’de New York’ta bir restoranda bir kadınla görüntülenmişti. O kadın, Ebru Gündeş fanı ve bir dönem yakın arkadaşı olan Ayşegül Akgün’dü. Gündeş, dava dilekçesinde ‘başka kadınlarla ilişkisi var’ diyerek Zarrab’ın bu fotoğrafını da dilekçeye ekledi.

3011ae87-23c0-418b-a28c-aa977108d840.jpeg

LÜKS KIYAFETLER ZARRAB’IN HEDİYESİ

Hadise, Amerika’dan dönerken dünyaca ünlü markalardan kıyafetlerin fotoğraflarını paylaşmıştı. Bu kıyafetlerin şarkıcıya Reza Zarrab tarafından hediye edildiği konuşulanlar arasında. Hadise’nin “Küçük Bir Yol” şarkısının klibinde giydiği, Zarrab’ın da hediye ettiği söylenen Valentino marka elbisenin 146 bin TL olduğu ortaya çıktı. Zarrab’ın Hadise’ye pırlanta hediyeler aldığı da kulislerde konuşulanlar arasında.

O SES’TE NE OLACAK

Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı iddiaları üzerine Ebru Gündeş’in Hadise ile dostluğuna son verdiği öğrenildi. En son “O Ses Türkiye”de Hadise ile birlikte yılbaşı gecesi jüri koltuğuna oturan Gündeş’in olayı öğrendikten sonra yarışmada jüri koltuğunda oturup oturmayacağı merak konusu. Yeni dönemde programa devam edildiği takdirde iki isimden birinin ekranda olmayacağı konuşuluyor.

BASINDAN ÖĞRENDİ

Haberi basından öğrenen, Zarrab ve avukatları sabahın erken saatlerinden itibaren uzun telefon görüşmeleri yaptı. Bu görüşmeler sonunda, Reza Zarrab’ın avukatı Buğra Akyol, Bodrum Aile Mahkemesi’ne bir dilekçe yazdı. Dilekçede, boşanma davasını yürüten Bodrum Aile Mahkemesi’nin yetkisiz, tebligat adresinin ise geçersiz olduğu öne sürüldü. Reza Zarrab’ın Türkiye’ye dönmemesinin zorunluluktan kaynaklandığı vurgulanarak, hakkında devam eden yasal süreçten ötürü ABD’yi terk edemediği öne sürüldü.

DİLEKÇEDEKİ İDDİALAR

Ebru Gündeş’in ‘hile yaptığı’ ve yargıyı yanılttığı ifade edilen dilekçede şu iddialar öne sürüldü:* Ebru Gündeş, hileli hareketlerle yetki gaspı yaptı, yargıyı yanılttı.* İstanbul’da yaşayıp burada ikamet etmesine rağmen hile ile adresini Bodrum’a aldırttı.* Kızları Alara’nın halen ikamet adresinin İstanbul’da Ebru Gündeş’in de Bodrum’da görünmesi bunun açık göstergesidir.* Tüm bunlar, salt boşanma davasında yetkili bir mahkeme yaratmak amacıyla yapılmış hileli bir işlemden ibarettir.

"Ebru Gündeş - Reza Zarrab boşanma davasında Hadise bombası" haberi, 17 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 17 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Ebru Gündeş - Reza Zarrab boşanma davasında Hadise bombası haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ebru Gündeş - Reza Zarrab boşanma davasında Hadise bombası 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:05 Aytunç Erkin yazdı: 28 Şubat’ın “sır” CD’si 2007’de hazırlanmıştı
  2. 08:03 Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgar yurda giriş yaptı
  3. 04:52 İran Dışişleri bakanlığı açıkladı: Batılı ülkeler İsrail'in savaş suçları için hesap vermeli
  4. 04:49 Apple Tahtı O ünlü markaya Kaptırdı: Pazar liderliğini kaybetti
  5. 04:44 Sadece 10 yaşında ama Gazzeli çocuklar için 8 bin sterlin bağış topladı
  6. 04:40 Bakan Özhaseki açıkladı: “Yıl sonuna kadar 200 bin deprem konutunu teslim edeceğiz”
  7. 04:35 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan açıkladı: “Sonraki tepkimiz daha sert, kapsamlı olacaktır”
  8. 04:29 Goncharova yenilgiyi hazmedemedi! Ebrar Karakurt hedef alındı
  9. 04:20 ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'ya "İsrail'e destekten vazgeçin" uyarısı yapıldı
  10. 04:16 Seçimlerin peşinden ilk kabine bugün: Gündemde hangi konular olacak
  11. 04:03 Özgür Özel'den ağır açıklama : Hatay kararı tam kanunsuzluğun daniskasıdır
  12. 04:01 Beşiktaş'ta teknik direktör krizi gündemde
  13. 03:57 Spotify eğitim platformuna dönüşüyor! İlk iki kurs ücretsiz olacak
  14. 03:54 Tarım sektöründe alarm ziller çalmaya başladı: acilen bir şeyler yapılmalı!
  15. 03:52 Aylık maaşı 200 bin TL, çalışacak personel bulunamıyor: Bu sektörde kriz yaşanıyor!
  16. 03:50 Reytingleri altüst eden dizinin sezon finali tarihi belli oldu! Severlerine kötü haber geldi
  17. 03:48 Galatasaray'dan altın değerinde üç puan geldi
  18. 03:44 Online platformlardan terapi yaygınlaşıyor: sayısı 2025’te 650 milyonu aşacak
  19. 03:40 Maaşlarda yeni düzenleme gündemde: Yaşa göre emekli maaşı!
  20. 03:36 Fransa ve Belçika İran büyükelçilerini davet etti
Magazin Haberleri