Ebru Şallı, kocası Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiasını yalanlamıştı! Görgü tanığı şiddet anlarını anlattı:

Ebru Şallı, kocası Uğur Akkuş'tan şiddet gör... Ebru Şallı’nın eşinden şiddet gördüğünü aktaran görgü tanığının ifadesi şok etti: O gece göğsünden darbe aldı, şiddet ve baskı altında!

2019 senesinde iş insanı Uğur Akkuş’la dünya evine giren eski manken ve sunucu Ebru Şallı’nın şiddet gördüğü iddia edilmişti.

Eşi Uğur Akkuş’tan şiddet gördüğü iddialarını yalanlayan Şallı, konuyla ilgili yeni iddialarla gündeme geldi. Şiddet gördüğü olay anına şahit olan bir görgü tanığının magazin programına bağlanarak anlattıkları herkesi şaşırttı.
Ebru Şallı’nın eşinden şiddet gördüğünü aktaran görgü tanığının ifadesi şok etti: O gece göğsünden darbe aldı, şiddet ve baskı altında!
Geçtiğimiz haftalarda Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş tarafından araç içinde şiddet gördüğü haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şallı, haberleri kesin bir dille yalanlasa da iddialar gündemden düşmedi. Ayyuka çıkan iddialara noktayı koyan ise olay yerine polis çağıran yakın görgü tanığı oldu. Görgü tanığı 2. Sayfa programına katılarak yaşananları anlattı.

Görgü tanığı şiddet anlarını anlattı: İmdat diye bağırıyordu! 

"8 Ekim saat 14.30 sularında Emirgan'dan Beşiktaş'a doğru giderken tam bu kahvaltı yapılan mekanlar sebebiyle oluşan trafikte sıkışmış halde ilerlerken bir anda çığlık sesi duyduk. Önce çocuk düştü sandık ve tepki vermedik. Daha sonrasında çığlık gittikçe arttı. Artık dayanamadık. 'Ne oluyor' diye arkamızı döndüğümüzde arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, adamın ise zorla kapıyı kapattığını ve kadının üstüne abanarak hem bir yandan eliyle direksiyonu kontrol ettiğini, bir yandan da kadını kapının ucuna kadar sıkıştıracak şekilde ittiğini gördük.

Darp ediyordu

Daha sonra bu duruma dayanamayan halam araçtan indi. O sırada babam da 'Bu trafikte hiçbir şekilde bir şey yapamaz, korkmayın' dedi. Hem sözlü bir şiddet vardı hem de bir şekilde darp ediyordu. Araçtan indik. Halam camları yumruklamaya başladı. Sanırım içeriden çocuk kilidi yapılmıştı, bir şekilde araçtan inemedi Ebru Şallı. Babam da dayanamadı. Müdahale etmek için arabayı önüne kırdı. Babam müdahale edince 'Ona da bir şey olur mu' diye korktuk. Etraftan da kimse yardım etmiyordu bu arada. Sonra aracı durdurup 'Hanımefendi sakin olun, biz aramızda tartışıyoruz ben onu indireceğim' dedi. Sonra araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine."

Ebru Şallı olduğunu anlamadık

Görgü tanığı ünlü modeli araçtan çıkardıklarını anlatarak "Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. İlk başta 'bir taksi çağırıp evime gideyim' dedi. Kötü bir durumdaydı. Araca getirip 'iyi misiniz, bir yeriniz acıyor mu? Size su getirelim mi?' dediğimizde bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi" dedi.

ebru-salli-kocasi-ugur.png

Canlı yayında konuşan kişi "Otopark görevlileri yoldan geçen bir ambulansı çevirmişlerdi. Gelen ambulansın içine devrettik Ebru Şallı'yı. Tabii biz farkında değiliz bu kişinin Ebru Şallı olduğunun. Biz sadece 'bir kadın şiddet görüyor, ona yardım ediyoruz' düşüncesiyle ya da 'kaçırılıyor, buna engel olmalıyız' düşüncesiyle aracımıza aldık..." diyerek şunları söyledi:

Anne ve ablasını aradı

"Eşine sağa çekmesini söylemişlerdi. O aracına binip gitti. Sonra ben 155'i aradım. 'Böyle bir durum var ihbar etmek istiyorum. Bir darp vakası var burada' diye. Beklerken ambulans yetkilileri 'eşi olduğu için şikayetçi olmak istemiyor' dedi. Biraz daha bekledik. Ona 'size yardım edecek birileri var mı?' diye sorduk. O da annesinin ve ablasının geleceğini söyledi. Bize çok teşekkür etti. Bizim 2 hafta önce yaşanan bu darp olayını basına vermek gibi bir düşüncemiz yoktu. O eşini şikâyet etmeyince saygı duyduk. Magazinsel bir ürün olsun istemediğini düşündük."

"Ebru Şallı, kocası Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiasını yalanlamıştı! Görgü tanığı şiddet anlar." haberi, 24 Ekim 2022 tarihinde yazılmıştır. 24 Ekim 2022 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Ebru Şallı, kocası Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiasını yalanlamıştı! Görgü tanığı şiddet anlar.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ebru Şallı, kocası Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiasını yalanlamıştı! Görgü tanığı şiddet anlar.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 14 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:10 En akıllı çocuklar bakın hangi ayda doğuyormuş!
  2. 01:09 Elektrikli araçları şarj ederken üzerine ıslak havlu koymak bakın ne işe yarıyor?
  3. 01:07 Zeytinyağları güzellik yarışına girdi: Bakın en kalitelisi nerede üretiliyor
  4. 01:05 Otomatik otomobil kullanırken dikkat etmeyen 100 bin TL ödeyecek!
  5. 01:04 Fed faiz indirimine ne zaman başlayacak?
  6. 01:02 Türkiye'de eleman sıkıntısı yaşayan meslekler belli oldu!
  7. 01:00 Bu 4 belirti varsa dikkat: Bağırsaklarınızda emilim bozukluğu olabilir!
  8. 00:58 New York Borsası, karışık bir seyirle kapanış yaptı
  9. 00:58 En sevilen üç mevsim çiçeği nedir?
  10. 00:57 Akika kurban nedir, ne için, ne zaman kesilir?
  11. 00:55 14 Mayıs: Tarihte bugün ne oldu?
  12. 00:41 EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!
  13. 00:27 İzmir'i Sarsan Operasyon: Ünlü Gece Kulübüne Havadan, Karadan ve Denizden Baskın!
  14. 00:13 Hermès Hanedanlığı Varisi Servetinin Bahçıvanına Bırakmayı Planlıyor!
  15. 00:03 Milyonlarca emekliye ödenecek olan maaşlarda beklenmedik değişiklik!
  16. 00:01 Altın sahipleri için soğuk bir duş zamanı yaklaşıyor: Hazırlıklı olun
  17. 00:00 Steam, Yeni Bir Ülkede Yasaklandı: İndirimlerin Yerine Yasaklar Geldi!
  18. 00:00 Ebrar Karakurt'un Yeni Takımı ve Kazanacağı Ücret Belli Oldu: Dudak Uçuklatan Detaylar!
  19. 00:00 Müzik Dünyasını Yasa Boğdu: Genç Müzisyen Hayatını Kaybetti!
  20. 23:53 Üç hissenin Borsa İstanbul'da kredili işlem yasağı aldığı duyuruldu!
3. Sayfa Haberleri