Eda Erdem'in Anlamlı Hareketi geceye damga vurdu

Eda Erdem'in Anlamlı Hareketi geceye damga vurdu

Eda Erdem'in Anlamlı Hareketi geceye damga v... Fenerbahçe Medicana, 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek şampiyon oldu. Kaptan Eda Erdem, kupayı 18 yaşındaki Liza Safranova'ya kaldırttı. Safranova, Eda'nın desteğiyle duygusal anlar yaşadı.

2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kazandı. Kupayı alma töreninde Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem, ödülün 18 yaşındaki Liza Safranova tarafından kaldırılmasını istedi. Daha önceki kupalarda da takımın en genç oyuncularının ön plana çıkmasını sağlayan Erdem, bu kez de Liza Safranova'nın kupa ile sevincini paylaşmasını sağladı.

'NEREDEYSE AĞLAYACAKTIM'

Genç oyuncu Liza Safranova, maçta asla pes etmediklerini vurgulayarak, "Çok sıkı çalışmıştık. Sezonu kupayla kapatmıştık, kupayla açtık," dedi. Kaptan Eda Erdem'in kendisine kupayı kaldırma isteğini ilettiğini belirten Safranova, "Soyunma odasından çıkarken Eda Abla ‘Liza sen gel, kupayı sen kaldıracaksın' dedi. Elim ayağım titredi. Neredeyse ağlayacaktım. Böyle bir jest yaptığı için ona çok teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

EDA ERDEM: OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM

Maç sonrası geleceği hakkında konuşan Eda Erdem, "Daha 2 senelik kontratım var. Kendimi iyi hissettiğim sürece takımıma yardımcı olmak istiyorum. Voleybol oynamayı çok seviyorum. Vücudum ne zaman bırakmamı gerektirirse o zaman bırakırım. Şu an keyif alıyorken takımıma, Türk voleyboluna yardımcı olmak istiyorum," dedi.

Fenerbahçe genel menajeri Pelin Çelik, Eda Erdem'in kaptanlığındaki genç oyuncuların kupa kaldırma geleneğine değinerek, "Kaptan her zaman böyle yapıyor. Eda süper bir kaptan, ona ne yapsa yakışıyor," şeklinde konuştu.

LİZA SAFRONOVA KİMDİR?

17 Ocak 2006'da Ukrayna'nın Kiev şehrinde doğan Liza Safronova, aslen Kazak-Türk vatandaşıdır. Sporla iç içe büyüyen bir aileden gelen Safronova'nın annesi, Kazakistan Kadın Millî Voleybol Takımı'nda oynamış eski voleybolcu Alessya Safronova Canbolat, babası ise bir dönem Kazakistan Millî Voleybol Takımı'nı çalıştıran antrenör Burhan Şaik Canbolat'tır.

Vakıfbank altyapısından yetişen Liza, 2023-24 sezonunda Havran Belediyespor'da oynamaktadır. Alt yaş gruplarında milli formayı giymiş ve 2023 U19 Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. 2024 U20 Avrupa Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' seçilen Safronova, aynı zamanda Milli Takımı ile namağlup Avrupa Şampiyonluğu yaşamıştır.

"Eda Erdem'in Anlamlı Hareketi geceye damga vurdu" haberi, 16 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 16 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Eda Erdem'in Anlamlı Hareketi geceye damga vurdu haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eda Erdem'in Anlamlı Hareketi geceye damga vurdu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 17 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:22 Uymayanlara ceza kesilecek: Kiraların banka ve PTT üstünden ödenmesi mecburi oldu
  2. 01:19 Harris ve Trump Arasındaki Rekabet Kızışıyor
  3. 01:14 Üzücü Haber: Liam Payne Hayatını Kaybetti!
  4. 01:09 İsrail tankı, UNIFIL’e ait gözetleme kulesini vurdu!
  5. 00:59 Kurtuluş Parkı madencilere kapatıldı: Açlık grevindeki bir işçi hastaneye kaldırıldı
  6. 00:56 NASA, Jüpiter'in uydusu Europa'da yaşam olup olmadığını araştırıyor
  7. 00:48 CHP'li Karasu teslim edilen deprem konutu sayısını açıkladı
  8. 00:41 Lübnan'da bir kişide kolera virüsü tespit edildi!
  9. 00:39 Sur katliamıyla tehdit ettiler: 'Kanınızı şişelere dolduracağım'
  10. 00:33 Kriz Nebati'yi de vurdu: Aile şirketi 7 şube kapattı!
  11. 00:27 Gazze'de bir haftada yaklaşık 400 kişi öldürüldü!
  12. 00:24 Gizem Örge: 'Bu sezon bu kupalar için çok kararlıyız'
  13. 00:21 Üç Penisli Adam, Tıp Camiasını Hayrete Düşürdü!
  14. 00:19 Sabancı villasını 12 milyon euroya sattı!
  15. 00:14 Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a dair önemli açıklama!
  16. 00:12 AKP'li Latif Aydemir birlikte olduğu kadını tehdit etmiş: 'Seni yaşatmayacağım'
  17. 00:09 Dünyanın Süper Güçler Listesi Yayınlandı: Türkiye'nin Sırası Şaşırttı!
  18. 00:09 Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Belgü: 'Avrupa'da da dünyada da zirveye oynamaya gayret ediyoruz'
  19. 00:07 İran Kanallarındaki "Ev Karşılığı Türk Pasaportu" Reklamlarına Büyük Tepki
  20. 00:06 Kasım Ayında Zenginliğe Koşacak 3 Burç Açıklandı! Cüzdanlar Dolup Taşacak
Spor Haberleri