Eğitim Bir-Sen’den güzellik kampanyası: Dudak şişirme, burun estetiği…

Eğitim Bir-Sen’den güzellik kampanyası: Dudak şişirme, burun estetiği…

Eğitim Bir-Sen’den güzellik kampanyası: Duda... AKP’ye yakınlığı ile bilinen Eğitim-Bir-Sen, üyelerine ve yakınlarına indirimli estetik kampanyası başlattığını duyurdu.Cumhuriyet'ten Ökkeş Taşkın'ın

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Eğitim-Bir-Sen, üyelerine ve yakınlarına indirimli estetik kampanyası başlattığını duyurdu.

Cumhuriyet'ten Ökkeş Taşkın'ın haberine göre, Eğitim Bir-Sen’in estetik salonuyla yaptığı anlaşmaya göre, “dudak şişirme, burun estetiği, vücut kıllarını aldırma, protez tırnak, kirpik ve kaş yapımı” gibi estetik operasyonların yüzde 40 veya yüzde 50 indirimli yapılacağı belirtildi.

İstanbul Eğitim Bir-Sen 4 Nolu şubenin sosyal medya hesabından “İndirimli Anlaşmalarımız” başlığı altında yapılan duyuruda, “Sendikamız ve estetik ve güzellik merkezi arasında üyelerimiz ve yakınlarını kapsayan yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarında indirim anlaşması yapılmıştır. Üyelerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Eğitim Bir-Sen 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş de, “öğretmenler gününe özel” yaptığı duyuruda, sendika üyesi öğretmenlere estetik yaptırmaları halinde yüzde 30 indirim yapılacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

EĞİTİM-SEN’DEN TEPKİ

Eğitim-Sen MYK üyesi Özgür Bozdoğan, “Bu durumu üyelerinin temel hizmet gereksinimi olarak değerlendirmek mümkün değil. Bir sendikanın sınıfının sorunlarına yabancılaşması trajik bir örnek. Bu noktaya gelmiş bir sendikanın Toplu İş Sözleşmesi’nde (TİS) temsil yetkisi bulunması çok acı bir olay. Biz bu sendikanın sınıfının sorunlarını çözdüğünü düşünmüyoruz” diye konuştu.

İstanbul Eğitim-Sen 2 Nolu şube başkanı Kazım Yılancı ise Eğitim Bir-Sen’in yaptığı anlaşmanın dönemin gerçeğini göstermesi bakımından önemli olduğunu belirtti:

‘ÇOK ACI’

“Sendika kavramı sosyal, siyasal, demokratik hakları savunmak üzerine kurulmalıdır. Eğitim sistemindeki sorunlar herkes tarafından dillendiriliyor. Ataması yapılmayan öğretmenlerin, 102 bin ücretli öğretmenin sorunları tartışılması gerekirken bir sendikanın işi değil ticari bir yere yönlendirmek. Bu tür sendikaların bu uygulamaları ülke gündemine itiraz etmeyen topluluğa yapılmıştır. Bu ülke yangın yerine dönmüş vaziyette iken, estetik sorunun ilk sıralarda olması çok acı.

İşinden, ekmeğinden edilmiş yüzbinlerce insan varken bir sendikanın gündeminin bu olmaması lazım. İktidar eliyle örgütlenmiş bir yapıdan sendikal faaliyet beklenmemelidir. Bu tip kampanyalarla kendileri var etmeye çalışıyorlar.”

"Eğitim Bir-Sen’den güzellik kampanyası: Dudak şişirme, burun estetiği…" haberi, 18 Şubat 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Eğitim Bir-Sen’den güzellik kampanyası: Dudak şişirme, burun estetiği… haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eğitim Bir-Sen’den güzellik kampanyası: Dudak şişirme, burun estetiği… 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:38 25 Nisan 2024 günlük burç yorumarı
  2. 16:32 Kireç Kalıntılarına Doğal Çözüm: Limon Tuzu ve Suyla Parlaklık Kazanın!
  3. 16:30 İrfan Can Kahveci'ye Dev Bir Teklif Geldi!
  4. 16:30 Yargıtay'da belirsizlik devam ediyor: 30 gündür başkan seçilemedi
  5. 16:29 İngiltere Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri, Polonya Ziyaretinde Güçlü Savunma Taahhüdünde Bulundu
  6. 16:28 Dışişleri açıkladı: 1915 olayları hakkındaki tek taraflı açıklamaları reddediyoruz
  7. 16:25 BDDK'dan bankalara "limitleri artırmayın" talimatı geldi
  8. 16:25 Gazze'de Toplu Mezar Dehşeti: Elleri Bağlı Cesetler Nasır Hastanesi'nde Bulundu
  9. 16:23 Damacana su fiyatlarına rekor zam! Bir bardağı 2 buçuk liraya içiyoruz
  10. 16:20 Beyaz ette yeni kriz: 5 ayda yüzde 200 zam geldi
  11. 16:17 Trabzonspor'u kahreden haber geldi! Efsane başkan hayatını kaybetti
  12. 16:14 ABD Senatosu 95 Milyar Dolarlık Dış Yardım Paketini Onayladı: Bernie Sanders Karşı Çıktı
  13. 16:14 Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Ankara'ya Geldi!
  14. 16:11 Galatasaray'ın Süper Lig Zaferi Sonrası Zaniolo'nun İtalya Yolculuğu Başlıyor
  15. 16:11 İşte markalara göre otomobillerin bakım ve onarım maliyetleri!
  16. 16:10 Ebrar Karakurt'a Beşiktaş'tan Jest geldi! Büyük jest!
  17. 16:08 Cem Yılmaz'a doğum gününde 'yıldız' hediyesi geldi
  18. 16:08 Patiswiss'in Yeni CEO'su Belirlendi
  19. 16:05 Araştırma gerçeği ortaya koydu: Türklerin yüzde 35'i yurt dışında çalışmak istiyor
  20. 16:02 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konyaspor Maçında Galibiyet Hedefimiz Var!
Haberleri