Emeklilere özel indirimli hat desteği devrede! Emeklilerin telefon faturası düşüyor! Başvurular başladı!

Emeklilere özel indirimli hat desteği devrede! Emeklilerin telefon faturası düşüyor! Başvurular başladı!

Emeklilere özel indirimli hat desteği devred... Emeklilerin son dönemde artan pek çok ihtiyaçlarına yönelik çözüm arayışları devam ediyor. Emeklilerin faturaların azaltılmasına yönelik paket hayata geçirildi. Emeklilerin telefon faturaları düşüyor!

Emeklilere yönelik bir yandan devlet destekleri devam ederken, diğer yandan Ocak ayında yapılacak maaş zammı takip ediliyor. Öte yandan emeklilerin sosyal yaşamda birçok ihtiyacını daha uygun şekilde karşılamasına yönelik de çalışmalar yürütülüyor.

Türk Telekom tarafından hayata geçirilen kampanya kapsamında emellilerin daha düşük telefon faturası ile sim kart kullanmalarına imkan verilecek. Türk Telekom Emekli Kampanyası kapsamında başvuru şartları ve detaylar da belli oldu. Bu kapsamda yer alan emekler birçok avantajdan yararlanabilecek.

EMEKLİLERE ÖZEL TELEFON TARİFLERİ DEVREDE!

Türk Telekom tarafından 65 yaş ve üzeri müşteriler için hazırlanan Emekli kampanyası kapsamında mobil tarifler duyuruldu. Yeni hat tesisi ya da numara taşıma yoluyla gelen müşterilere özel %20 indirim hakkı sunulacak. Kampanya kapsamında birçok farklı tarifeye yer veriliyor.

Emeklilerin ihtiyaçlarına yönelik kendilerine uygun telefon tarifesin seçtikten sonra güvenle diledikleri kampanyadan yararlanabilecekler. Belirli tarifelere yeni hat tesisi veya numara taşıma yoluyla gelen ve 12 ay taahhüt veren emekliler, yüzde 20’ye varan indirimden yararlanabilecek. Mobil internet hizmeti olan her yerde de geçerli olacak. Kampanya kapsamında Popüler 1 GB tarifesi için Emekli Kampanyalı yeni aktivasyon için 98 TL ücret belirlendi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

tt-1-16-9-1647010909.jpg

Emeklilere yönelik Türk Telekom kampanyasından yararlanmak isteyenlerin kolayca başvurularını yapmaları sağlanacak. Telefon faturasına yüksek ücretler ödemek zorunda kalmadan emeklilerin de rahatça konuşma, SMS ve internet hizmetlerinden faydalanması sağlanacak.

Kampanyadan yararlanmak ve başvurularını yapmak isteyenler: T.C. kimlik numarasını yazıp boşluk bıraktıktan sonra doğum tarihlerini (gg/aa/yyyy) yazarak 5555’e SMS göndermeleri yeterli olacaktır. Belirli tarifelere yeni hat tesisi veya numara taşıma yoluyla gelenler 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında yüzde 20 daha indirimli kullanabilecekler.

Ücretlendirmelere bakıldığında ise Popüler 1 GB tarifesi emekli kampanyasına özel yeni aktivasyon için 98 TL ile Kasım 2023 itibariyle satışa sunulacak.

"Emeklilere özel indirimli hat desteği devrede! Emeklilerin telefon faturası düşüyor! Başvurular ba." haberi, 19 Kasım 2023 tarihinde yazılmıştır. 18 Kasım 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Emeklilere özel indirimli hat desteği devrede! Emeklilerin telefon faturası düşüyor! Başvurular ba.. haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Emeklilere özel indirimli hat desteği devrede! Emeklilerin telefon faturası düşüyor! Başvurular ba.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 00:02 Show TV'nin Bahar Dizisine İddialı Rakip! Kanal D'den Yeni Dizi Sürprizi!
  2. 00:01 Altın Sahipleri Dikkat! 2 Ay Sürecek Bu Olay Yarın Başlıyor! Hazırlıklı Olun!
  3. 23:58 MEB öğretmen atamaları belli oldu!: Proje okullarına başvuru tarihleri de açıklandı!
  4. 23:56 Tek ısırığı ile öldüren yılan görüldü!: İşte Türkiye'nin en zehirli yılanı!
  5. 23:54 Çinli kadınlar neden yalnızca kaynar su içiyor?
  6. 23:53 İşte Turkcell'in yeni yönetim kurulu!: Peki, hangi isimler atandı?
  7. 23:50 SPK 2 şirketin ilk halka arzını onayladı!: Peki, bunlar hangi şirketler?
  8. 23:48 Esnaf, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için müjde geliyor!: Torba yasası belli oldu!
  9. 23:46 İşte bahçelerde eksik olmayan danaburnu böcekleri için etkili çözüm!
  10. 23:36 Tatilcilere Müjde! THY 4 Günlük İndirim Kampanyası ile Hayallerinizdeki Tatile Ucuz Uçun!
  11. 23:22 Kızılcık Şerbeti'nin Yapımcısı Müjdat Gezen'e Olay Sözler İle Çıkıştı!
  12. 23:17 Alina Boz Hamile Mi? Alina Boz Bu Yüzden Mi Evlendi?
  13. 23:17 Otomobil sektöründe yeni dönem: Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
  14. 23:12 Aziz Yıldırım'ın Savaş Gemisi Denizlerde!
  15. 23:11 SON DAKİKA: Süper Lig'de sürpriz gelişme! Teknik adam istifa etti!
  16. 23:11 Sindirim için en iyi meyve!
  17. 23:09 Uzmanlar öneriyor: Kelle paça yerine bunu tüketin!
  18. 23:07 Çamaşır makinesini art arda 2 kez çalıştırmamalısınız!
  19. 23:05 Kırk yaşından sonra yaşamı tamamen değişecek üç burç!
  20. 23:04 Çamaşır suyu lekesi sizi üzmesin: Çat diye çıkaran yöntem!
Ekonomi Haberleri