Engin Koyun: "Galatasaray, Icardi’ye verilen ceza için bizden destek istedi" diye açıklama yaptı!

Engin Koyun:

Engin Koyun: "Galatasaray, Icardi’ye verilen... Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, açıklama yaptı! Galatasaray'ın golcü oyuncusu olan ünlü futbolcu Mauro Icardi'ye verilen 1 maç men cezasıyla ilgili net açıklama yaptı! Sarı-kırmızılı kulübün kendileriyle...

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'ye verilen tek maç cezasıyla ilgili sarı-kırmızılı kulübün kendileriyle temasa geçtiğini açıklayarak, şunları söyledi:

"Futbolcumuz Oğuz Ceylan, Icardi'nin deplasmanda Sakaryaspor'a karşı oynadığı maçın benzeri bir hamle yaptı. Resmi raporlara göre ancak "Oyuncumuz görüntüler üzerine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Savunmamızın ardından sadece penaltı kararı verildi. Başarılı bir savunma yaptığımız için Galatasaray da bizden destek istedi" dedi...

Forvet Mauro Emanuel Icardi bir resmi maç cezalı olarak 19.000.500 TL aldı. Bu gelişmenin ardından Galatasaray, Trendyol 1'e geçti. Lig kulüplerinden Kocaelispor'dan Oğuz Ceylan ile ilgili sezonun ilk yarısında yaptığı "tahkim savunması" ile ilgili olarak destek istedi.

ENGİN KOYUN: "DESTEK İSTEDİLER ÇÜNKÜ EMSAL KARAR VAR"

Galatasaray'ın kendilerinden destek aldığını doğrulayan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'un Kulüp Başkanı Engin Koyun, "Evet, doğru. Galatasaraylı yönetici, spor hukuku alanında oldukça başarılı olan yöneticimiz Abdurrahman Bey'i (Başkır) arayarak destek istedi. Bizim kurumsallaşma adına attığımız adımlardan dolayı hukuksal anlamda birimimiz çok iyi. Icardi'nin yaptığı hareketin benzerini Sakaryaspor ile deplasmanda oynadığımız maçta futbolcumuz Oğuz Ceylan yapmıştı. Temsilci raporlarında yer almadı ancak materyal nedeniyle oyuncularımız profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edildi. Savunmamızın ardından sadece penaltı kararı verildi. "Galatasaray da başarılı savunma yaptığımız için bizden destek istedi" dedi.

ABDURRAHMAN BAŞKIR: "SADECE ETKİLİ SAVUNMAYLA PENALTI YEDİK."

Menejerle görüşen Kocaelispor İdari İşler Direktörü Abdurrahman Başkır, Galatasaray'dan. . , şunları söyledi: "Icardi ile aynı mevkide olan oyuncumuz da Sakarya deplasmanı sonrası taraftara karşı davranışlarından dolayı PFDK'ya sevk edilmişti. Tekrarda yoktu. Ligde süper ligde 4 maç tekrarı var. Ligimizde 3. Raporlarda bir şey çıkmadı ama taraftar baskısı ve görüntüler nedeniyle oyuncularımız disiplin kuruluna sevk edildi. "Videolara güvenilmez" dedik. Etkili savunma yaptık ve penaltı yedik. Icardi'ye 19 bin TL para cezası verildi ve müsabakalardan men cezası verildi. Ön karar olduğu için Galatasaray yetkilileri de sözlü olarak detaylı bilgi almak istedi."

OĞUZ CEYLAN DAVASINDA NE OLDU?

Kocaelispor'un sağ beki Oğuz Ceylan, Sakaryaspor ile deplasmanda oynanan maçta el hareketi nedeniyle cezalandırıldı. Temsilci raporunda yer almasa da sosyal medyada ve PFDK'ya gönderilen görüntülere dayanılarak taraftar baskısında alıntı yapıldı. Sakaryaspor taraftarları Oğuz için maç penaltısı istemiş, Kocaelispor'un etkili savunması üzerine PFDK Oğuz'u cezalandırmıştı.

iha-20240226aw150053-2-t.jpg

TFF Tahkim Kararı bugünkü toplantısında şu kararı aldı:

"Galatasaray A.Ş- Futbolcu Mauro Emanuel Icardi'nin rakip taraftarlara hakaret ettiği gerekçesiyle FDT'nin 41/1 ve 35/4 maddeleri ile FDT'nin 12. maddesi uyarınca resmi bir müsabakadan ihraç edilerek 19.500 lira para cezasına çarptırıldığı, takımın 00 TL'lik iyilik protestosunu kısmen kabul ettiği tespit edildi. FDT'nin 36. maddesinde düzenlenen "sportmenlik dışı davranış" niteliğindeki suç nedeniyle iki resmi müsabakaya katılmaktan men edilmiş ve FDT'nin 36. ve 35/4. maddeleri uyarınca 39.000,00 TL para cezasına çarptırılmıştır. Bölümün uygulanması sonucunda, bir üyenin deliller lehine oy kullandığı, iki üyenin ise karara katılmadığı PFDK kararının şekliyle değiştirilerek kabulüne oy çokluğuyla karar verildi. yasaklamak 1. resmi yarışmaya ve 19.500,00 TL para cezasına çarptırıldı..

"Engin Koyun: "Galatasaray, Icardi’ye verilen ceza için bizden destek istedi" diye açıklama yaptı!" haberi, 26 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Engin Koyun: "Galatasaray, Icardi’ye verilen ceza için bizden destek istedi" diye açıklama yaptı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Engin Koyun: "Galatasaray, Icardi’ye verilen ceza için bizden destek istedi" diye açıklama yaptı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 09 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:17 Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
  2. 00:16 Modanın en büyük gecesi Met Gala nedir?
  3. 00:13 UNICEF Gazze'ye 'acil yakıt' çağrısında bulundu
  4. 00:12 Altın ticaretinde yeni kısıtlamalar geliyor: Ekonomik dalgınlık mı, stratejik hamle mi?
  5. 00:12 Söz ağızdan çıkar atasözünün anlamı nedir? Ne anlatılmak istenir?
  6. 00:11 Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
  7. 00:09 Karkas et fiyatı 10 günde 35 lira düştü!
  8. 00:08 Real Madrid, Joselu'nun golleriyle Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi
  9. 00:07 İşte ünlü kardiyoloğun kalp sağlığı için her sabah yediği kahvaltı!
  10. 00:07 Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
  11. 00:07 New York Borsalarında günlük izlenimler: Dow Jones artışta, Uber ve Tesla hisseleri değer kaybetti
  12. 00:00 Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
  13. 23:56 Petrol Fiyat Tahminleri Düşüyor: EIA'nın Raporu Açıklandı
  14. 23:48 Kremlin'den Zelenski Suikast İddialarına Yanıt: 'Düşük Doğruluk İhtimali'
  15. 23:41 Singapur'da F-16 Savaş Uçağı Kazası: Pilot Fırlatma Koltuğuyla Kurtuldu
  16. 23:38 Türk Kadın Hakemler Avrupa Hentbol Arenasında Zirvede: EHF 2024 Finali!
  17. 23:37 9 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
  18. 23:35 Yeni bir çağ doğuyor! Retrograd Plüton'un Oğlak burcundan Kova burcuna geçişi
  19. 23:33 Ayaklar yüksek kolesterolü nasıl ele veriyor: Bilmeniz gereken 6 belirti!
  20. 23:33 Galatasaray Taraftarına Yönelik Saldırı: İddianamede 26 Yıla Kadar Hapis Talebi
Spor Haberleri