Erdoğan AKP’li Milletvekillerinin umre ziyaretine de karıştı: Turistik yere çevirdiniz

Erdoğan AKP’li Milletvekillerinin umre ziyaretine de karıştı: Turistik yere çevirdiniz

Erdoğan AKP’li Milletvekillerinin umre ziyar... AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'nin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) toplantılarına katıldı. Erdoğan, toplantıda...

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'nin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) toplantılarına katıldı. Erdoğan, toplantıda AKP'li milletvekillerinin sık sık umreye gitmesini eleştirdi. Erdoğan, “Kim gidiyorsa artık bana sorsun. Turistik yere çevirdiniz" dedi.

Cumhriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin MKYK ve MYK toplantılarında Libya’ya ilk aşamada 35 asker gönderildiğini, bunların koordinasyon görevi yapacağını söyledi. Milletvekillerinin sık sık umreye gitmelerini eleştiren Erdoğan, “Hacca gitmek farz, ama umre canın sıkıldıkça gidilecek yer değil. Orası Antalya değil, turistik yere çevirdiniz” dedi.

‘UMRE İÇİN BENDEN İZİN ALIN’

Toplantı sırasında umreden dönen kurul üyesi Mustafa Yel, hurma ve zemzem ikramında bulundu. “Allah kabul etsin” diyen Erdoğan’ın “Benim haberim yok” demesi üzerine Yel, “Gruptan izin almıştım” yanıtını verdi. Erdoğan’ın ise “Kim gidiyorsa artık bana sorsun. Hacca gitmek farz, ama umre canın sıkıldıkça gidilecek bir yer değil. Orası Antalya değil ki, turistik yere çevirdiniz” dediği öğrenildi.

‘TEK ADAM MI DİYORSUN’

Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yeni atanan il başkanlarıyla ilgili sunum yaptı. Ekrana yansıtılarak yapılan sunum sırasında her atama için “Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla atanmıştır” ifadesi kullanılması üzerine Erdoğan, “Her şeyi benim üzerime niye atıyorsun? İstişare ederek atama yapıyorum, ben tek başına mı atıyorum? Kılıçdaroğlu gibi bana diktatör, tek adam mı diyorsun” diye “espri” yaptı. Yeni atanan il başkanlarının çoğunluğunun mühendis olduğunun dikkatinden kaçmadığını da belirten Erdoğan, “Erkan Bey kendiniz gibi mühendisleri atamışsınız” dedi.

‘İLK 35 ASKER GİTTİ’

Libya tezkeresi ile Kanal İstanbul projesinin çok iyi anlatılması ve işlenmesini isteyen Erdoğan, “muhalefet partilerinin söylemlerinin doğru olmadığının teşkilata anlatılması” için genel başkan yardımcıları ve kurul üyelerini görevlendirdi. Libya’ya ilk aşamada 35 asker gönderildiğini, peyderpey asker gönderilmesine devam edileceğini anlatan Erdoğan, ilk giden grubun koordinasyon görevini üstleneceğini söyledi.

‘İNFAZ GELECEK’

Bir kurul üyesinin “Af meselesi ne olacak, çıkacak mı çıkmayacak mı” demesi üzerine Erdoğan, Adalet Bakanlığı’nın konuyla ilgili bir çalışma yaptığını ve önümüzdeki günlerde çalışmanın detaylandırılacağını söyledi. Erdoğan, terör, cinsel istismar, uyuşturucu, adam öldürme ve örgüt suçlarıyla ilgili görüşlerini yineledi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Erdoğan’ı hazırlanan taslakla ilgili olarak hafta sonuna doğru sunum yapacağı öğrenildi. Toplantıda Meclis gündemiyle ilgili bilgi verilirken, hayvan haklarıyla ilgili yasa teklifinin de gündeme geleceği belirtildi. Teklifin şubat ortasında TBMM’ye sunulması, hayvanların eşya statüsünden çıkarılarak canlı olarak kabul edilmesi, Kabahatler Yasası’ndan çıkarılarak Türk Ceza Yasası kapsamına alınması yönünde düzenleme düşünüldüğü bilgisi verildi.

"Erdoğan AKP’li Milletvekillerinin umre ziyaretine de karıştı: Turistik yere çevirdiniz" haberi, 08 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Erdoğan AKP’li Milletvekillerinin umre ziyaretine de karıştı: Turistik yere çevirdiniz haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan AKP’li Milletvekillerinin umre ziyaretine de karıştı: Turistik yere çevirdiniz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
    2. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
    3. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
    4. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
    5. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
    6. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
    7. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
    8. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
    9. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
    10. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
    11. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
    12. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
    13. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
    14. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
    15. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
    16. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
    17. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
    18. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
    19. 11:20 Sabancı'dan dev hisse devri: Hisselerin satışı tamamlandı!
    20. 11:19 10 Yunan Adası'nda kapıda vize heyecanı! Bayram tatiliniz hazır mı?
    Haberleri