Erdoğan’dan ‘bağış’ açıklaması: Muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım

Erdoğan’dan ‘bağış’ açıklaması: Muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım

Erdoğan’dan ‘bağış’ açıklaması: Muhalefetin ... AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, video konferans yoluyla AKP İl Başkanlarına hitap ediyor.Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, video konferans yoluyla AKP İl Başkanlarına hitap ediyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sosyal hareketliliği ne kadar azaltır sosyal mesafeyi ne kadar azaltırsak hastalığın yayılma hızını o derece çabuk kırarız. Milletimizden mümkün olduğu kadar evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum. Bilim insanlarımızın tavsiye ettiği kurallara riayeti en süt düzeye çıkarmalıyız. Her bir vatandaşımız kendini gönüllü karantinada tutarsa daha ileri tedbirlere gerek kalmaz. Ümidimiz acımızdan büyüktür anlayışıyla bu ülkenin her bir ferdine sahip çıkmaya kararlıyız. Bu tür kampanyalarda toplanan meblağlar devlet olarak bizim verdiğimiz katkının yanında çok küçük bir yeri

Devlet içinde devlet olmanın bir anlamı yoktur. Bu bakımdan da bütün bu kampanyalar sadece devletimizin Cumhurbaşkanlığı makamının açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir. Bunları takibi İçişleri Bakanlığı, valiliklerimiz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından yürütülmektedir.

Burada birçok belediyelerimiz valiliklerimizin izni olmaksızın bu tür kampanyalar açacak olurlarsa işte o zaman bu devlet içinde devlet olma mantığıdır ki burada gücü dağıtmış oluruz. Buna da kimsenin hakkı yok yasalar da buna müsaade etmiyor. Biz bugün bir olmayacaksak, bugün dayanışma içerisinde olmayacaksak, bugün hala siyasi mantıkla yaklaşacaksak iktidarmış ana muhalefetmiş diğerleriymiş böyle bir yaklaşım içine gireceksek biz ne zaman bir ve beraber olacağız?

Birçok spekülasyonlar yapılıyor. Bu spekülasyonlarda devletin ülke genelinde yapmış olduğu yatırımlar atmış olduğumuz adımlar bunlar rakamlarla ifade edilmez. Onun için muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım.

Bizler bütün hassasiyetimizle tüm hastanelerimizi devreye soktuk.

Aynı şekilde sınırlarımız içinde ve ötesinde ülkemizi hedef alan hain saldırılara karşı vatan savunması yapan tüm kahramanlarımıza da şükranlarımı iletiyorum. Gerek Irak’ın kuzeyinde gerek Barış Pınarı Harekâtında, gerek İdlib’de şifalar diliyorum. Devlet ve millet olarak tarihe altın harflerle yazılan bu fedakârlıkları asla unutmayacağız.

Sizler de bugün aldığınız bu talimatlar çerçevesinde illerinizde tüm ilçelerimizi hareketlendirmek suretiyle bunu her ilçede yaygınlaştırırsanız inanıyorum ki bizler en az hasarla bu süreci atlatmış oluruz. Dünya artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bir döneme gidiyor. Bu yeni döneme ülkemize kazandırdığımız nitelikler sayesinde oldukça hazırlıklı giriyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını inşallah hep birlikte tamamlayacağız.

Yapmamız gereken tek şey milletimizle aramızdaki gönül bağını güçlendirmektir. Dinlenmek haramdır. Siz il başkanlarımız bu mücadelenin serdarlarısınız. Sizlere çok büyük görevler düşüyor. İnşallah 7. olağan sürecimizi bu doğrultuda kendimizi ve enerjimizi yenilemenin milletimizle sıkı bağlar kurmanın bir neticesine dönüştüreceğiz."

"Erdoğan’dan ‘bağış’ açıklaması: Muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım" haberi, 01 Nisan 2020 tarihinde yazılmıştır. Eğitim kategorisi altında bulunan Erdoğan’dan ‘bağış’ açıklaması: Muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan’dan ‘bağış’ açıklaması: Muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Eğitim konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:59 Şubat Ayında Türkiye'de Ücretli Çalışan Sayısında %4,1 Artış Kaydedildi
  2. 16:55 Altın Piyasasında Günlük Yükseliş: Standart Altının Kilogram Fiyatı Arttı
  3. 16:54 CHP Milletvekili Kadim Durmaz: "Deprem kapımıza dayandı hâlâ önlem planı yok!"
  4. 16:51 AB Konseyi Başkanı, Ukrayna Yardımlarını Savundu: 'Rusya'dan Korkmuyoruz'
  5. 16:48 İnstagram'a o nostaljik özellik geliyor!
  6. 16:47 Tahran'da İsrail'in İsfahan'a Düzenlediği Saldırı Protesto Edildi
  7. 16:42 Trabzonspor, Kayserispor maçına hazırlanıyor!
  8. 16:41 Google Çalışanlarının İşten Çıkarılması: İsrail Anlaşması Protestosu ve İç Çatışmalar
  9. 16:37 Galatasaray'da 5 oyuncu için bir imza töreni düzenleniyor
  10. 16:37 AYM ifade özgürlüğü kararı verdi: Artık bildiri dağıtmak için izne gerek olmadığı belirtildi
  11. 16:36 Japonya'da Sağlık Çalışanları, Google Haritalar'daki Asılsız Yorumlar İçin Dava Açtı
  12. 16:32 Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kişi serbest bırakıldı
  13. 16:32 Erdoğan'a Fenerbahçe iddiası: "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum"
  14. 16:32 Galatasaray, Anahtar Oyuncularla Yeniden Anlaştı: İmza Töreni Coşkuyla Kutlandı!
  15. 16:28 Ortadoğu Gerilimi Altın Fiyatlarını Uçurdu: Uzmanlar Düşüş Bekliyor
  16. 16:22 Türk Takımlarının Avrupa Kupalarındaki Macerası Son Buldu
  17. 16:19 Bankacılık Sektöründe Mevduatlar Yükseliyor, Kredi Hacmi Artıyor
  18. 16:15 TÜİK Verileri: Türkiye'de Çocuk Nüfusu Azalıyor
  19. 16:10 Süper Lig'de Heyecan Dorukta: Konyaspor ile Alanyaspor Arasında Kritik Mücadele!
  20. 16:06 Ukrayna Futbolunda Devrim: Hakemler Yalan Makinesinden Geçecek!
Eğitim Haberleri