Erdoğan’dan Berat Albayrak çıkışı

Erdoğan’dan Berat Albayrak çıkışı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Berat Bey'in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği 'damat' sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AKP'nin İzmir İl Kongresi'nde, pandemiye rağmen yine kalabalık görüntüler oluştu. Salona girmek için sıra bekleyen binlerce yurttaş, kalabalık gruplar halinde turnikelerden geçiş yaptı. 3 ayrı polis noktasında aramaların yapıldığı ve üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığı salonda, sosyal mesafe kurallarına uyulmaması dikkati çekti. Karadeniz'deki kongrelerde gündeme gelen kalabalık manzaraların bir benzeri İzmir'de yaşandı. https://tele1.com.tr/erdoganin-kongre-duzenledigi-trabzonda-68-yerlesim-yeri-karantinada-332999/ Bazı yolların tek şeride düşürülmesi nedeniyle, sabah saatlerinden itibaren birçok noktada trafiğin kilitlendiği İzmir'de, AKP İzmir Olağan Kongresi'nin yapılacağı Halkapınar Spor Salonu'nda ise yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Kongreye uğramayan salgın!

Erken saatlerden itibaren salonun önünde toplanan AKP'liler, 3 ayrı polis noktasının bulunduğu turnikelerden geçip içeri girdi. Salonun dışında ve içinde üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulmaması dikkati çekti. Binlerce yurttaşın, kalabalık gruplar halinde turnikelerden geçtiği görüldü. Salonun içinde de sosyal mesafeye uyulmazken, partililer şarkılar eşliğinde coşup sloganlar attı. Binlerce bayrakla süslenen salonda, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerine de yer verildi. AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin tek aday olduğu AK Parti İzmir 7. Olağan Kongresi, partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor. Berat eyle ve şahzımızla ilgili kampanya hız verilmesi
Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:
"Maşallah bu ne güzellik! İzmir İnşallah bir diriliş muştusunu bize veriyor. 2021 ile ilgili bir başka müjdeyi bugün aldığımızı görüyorum. Kongrelerimizde görev üstlenecek kardeşlerimi tebrik ediyor kendilerine ve yönetimlerine başarılar diliyorum. Bugünkü kongrelerimizin Anadolu’nun en batısındaki İzmir’de ortasında Nevşehir’den en doğusundaki Hakkari’ye uzanan bir hatta Türkiye’yi kucaklayarak gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin bu büyük zenginliğini hazmedemeyenler milletimizi parçalamak için her dönemde bizimle uğraşmıştır. Aynı kirli zihniyet bugünde birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize saldırmayı sürdürüyor. Bu saldırı kimi zaman orduları doğrudan topraklarımızı işgal girişimi olarak teşkil etmiştir. İzmir’in işgali ile başlayan anadolu’da bizi esir alma hatta mümkün olursa esir alma hevesi hüsranla son bulmuştur. İstiklal harbinde Sevr’i paçavraya çeviren milletimiz Anadolu’daki varlığını perçinlemiştir. Orduları ile bunu başaramayacaklarını anlayanlar yeni araçlar devreye sokmuştur. Terör işte bunun en önemli aracıdır. PKK terör örgütünün ahlaksız ve vicdansız yüzünü en iyi onlar bilir. Dünyanın hiçbir yerinde terörü ve terör örgütünün uzantılarını destekleyen bir zihniyet göremezsiniz. Ancak ülkemizde böyle kirli bir zihniyet hep görmüşsünüzdür. Ey CHP… Ey Kılıçdaroğlu… Diyarbakır annelerinin semtine hiç uğradın mı? Diyarbakır’daki o anneleri hiç ziyaret ettin mi orada neler oluyor haberin var mı? Onurlu bir duruş göstererek terör örgütünü lanetlemek yerine hep devleti suçlayan bu kirli zihniyetin her masumun katlinde vebali bulunuyor. Senin de vebalin var. Biz kendi devletinin arkasında dağ gibi duranlarla birlikte yol yürüyoruz. Sizler elinde silahla dolaşan bir gençlik değil bilgisayarı ile dolaşan bir gençliksiniz. Sizler kitapların arasında geleceği hazırlayan bir gençliksiniz. Tebrik ediyorum. Alkışlıyorum.

Berat Albayrak açıklaması
 

Son zamanlarda CHP ve şürekâsının Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak’ı ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte şahsımı hedef alan bir kampanya yürütüyor. Ülkenin ve milletin hayrına en küçük bir sözlerine ve duruşlarına şahit olmadığımız CHP yöneticilerin hezeyanlarınla uğraşmayı zul adlettiğimiz için önce bu kampanyayı görmezden geldik. Ancak bu iş artık siyaset boyutunu aşıp bir insan olarak sahip olduğumuz temel haklara ve özgürlüklere özellikle de ailemize saldırı boyutuna da gelince ağızlarının payını vermeye üzerimize vacip oldu. İzmir’in en büyük talihsizliği CHP’nin başındaki zatın bu şehrin milletvekili sıfatıyla Meclis’te yer almasıdır.  

"Erdoğan’dan Berat Albayrak çıkışı" haberi, 22 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 22 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan’dan Berat Albayrak çıkışı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan’dan Berat Albayrak çıkışı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  2. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  3. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  4. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  5. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  6. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  7. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  8. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  9. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  10. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  11. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  12. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  13. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  14. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  15. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  16. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  17. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  18. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  19. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  20. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
Politika Haberleri