Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal: Türklüğü korumaya çalıştığını zanneden ahmaklar PKK’ya hizmet ediyorl

Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal: Türklüğü korumaya çalıştığını zanneden ahmaklar PKK’ya hizmet ediyorl

Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal: Tür... Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, isim vermeden Ümit Özdağ'ı eleştirdiği yazısında yabancı düşmanlığının turizmi baltaladığını söyledi.

Türkiye’de sıklıkla tartışma konusu olan sığınmacılar ve yasadışı göçle ilgili tartışma sürüyor. Son olarak, ağırlıklı olarak mültecilerle ilgili haberler ve videolar yayımlayan sosyal medya hesaplarının yöneticileri gözaltına alındı.

Hükümete yakın adlar, “yabancı düşmanlığının körüklenmeye çalışıldığını” belirterek, düzenlenen operasyona sahip çıkıyorlar.

"IRKÇILIK PKK'NIN HİZMETİNDE"

Bu dönemde ırkçılık tartışması da yeniden ısındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı ve AKP eski Milletvekili Aydın Ünal, Yeni Şafak’taki köşesinde “Irkçılık PKK’nın hizmetinde” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İktidar partisi AKP’nin önemli adları arasında sayılan Aydın Ünal, Trabzon’da Kuveytli bir turiste yumruk atılmasına ve sosyal medyada saldırıyı övenlere değinerek, “Trabzon’un bu ‘hatayla’ atılmış yumruk yüzünden milyonlarca dolar kaybedeceğini öngörmek zor değil. Türkiye’nin zararı milyar doları bulabilir” dedi.

“Turistleri ve turizm merkezlerini hedef almak PKK ve İŞİD terör örgütlerinin de her zaman iştahlarını kabarttı” diyen Ünal, Türkiye’de yapılan bazı terör saldırılarından örnekler verdi. Bu saldırıların peşinden ülkeye turist gelişlerinin durduğunu ve maddi kaybın milyar dolarları bulduğunu aktaran Ünal, “Ne yazık ki tüm bu terör eylemleri hem canımızı acıtarak, hem ülkeye maddi bedel ödeterek hedeflerine ulaşmış oldular” ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ’I HEDEF ALDI: TERÖR ÖRGÜTLERİNİN VE HASIM/RAKİP ÜLKELERİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR

Aydın Ünal, isim vermeden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef aldığı yazısında, “Türkiye’de son dönemde özellikle Araplara yönelen tepki ve saldırıları yalnız ırkçı refleksler olarak görmek yanıltıcı olacaktır. Kendisi etnik olarak Türk olmayan operasyon şefinin kurduğu parti üstünden yaymaya çalıştığı ırkçı söylem ihaneti perdelemek haricinde bir amaç taşımıyor. ‘Türk ırkını korumak’, ‘demografinin bozulmasını engellemek’ gibi söylemler alttaki lümpen cahil tabakayı provoke ederken aslına bakarsak çok açık ve net şekilde terör örgütlerinin ve hasım/rakip ülkelerin değirmenine su taşıyor” satırlarını kaydetti.

“‘TÜRKLÜĞÜ KORUMAYA’ ÇALIŞTIĞINI ZANNEDEN AHMAKLAR PKK’YA HİZMET EDİYOR”

AKP’nin önemli kalemlerinden Ünal, yazısını şu şekilde noktaladı:

“Trabzon’da “polise mukavemet ediyor zannederek” Kuveytli turiste yumruk atan gence kötü bir haberim var: Bu eylemiyle PKK’nın, IŞİD’in yapamadığını yaptı; vatanına, milletine, şehrine en büyük zararı verdi.

Irkçılık ahmaklıktır; zaten kişi ahmak olmasa ırkçı olmaz. Her ahmak gibi ırkçılar da kullanılmaya çok müsaittir. ‘Türk ırkını yüceltmeye’, ‘Türklüğü korumaya’ çalıştığını zanneden ahmaklar PKK’ya hizmet ediyor, ‘operasyon şeflerinin’ elinde vatanlarına ihanet ediyorlar. Ahmağa laf anlatılmaz da, umarız devlet tehlikenin farkındadır.”

"Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal: Türklüğü korumaya çalıştığını zanneden ahmaklar PKK’ya hi." haberi, 22 Eylül 2023 tarihinde yazılmıştır. 22 Eylül 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal: Türklüğü korumaya çalıştığını zanneden ahmaklar PKK’ya hi.. haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal: Türklüğü korumaya çalıştığını zanneden ahmaklar PKK’ya hi.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 15:20 AK Parti Gelibolu Ziyaretinde Vurgu: 'Türkiye'nin Yöneten Partisiyiz'
  2. 15:19 Özgür Özel'den Manisa Ziyareti: Seçim Başarısı ve Turizm Potansiyeli Üzerine Değerlendirmeler
  3. 15:13 Mauro Icardi'den Erden Timur'a Teşekkür: Galatasaray'a İnanıyoruz!
  4. 15:10 Sicil Affı ve Borç Kapatma Kredisi: Vatandaşlara Ekonomik Nefes!
  5. 15:07 Transfer bombası: Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a mı imza atacak?
  6. 15:07 Dikkatli Alışveriş! Etiketlere Dikkat Etmezseniz Sağlığınız Tehlikede Olabilir!
  7. 15:06 Adalet Olmadan Ekonomi Olmaz: Demirtaş'tan Ekonomik Kurtuluş Çağrısı
  8. 15:06 Stresi Azaltmanın Pratik Yolları: Günlük Hayatın Kolay Reçetesi
  9. 15:05 Seda Bakan'dan Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraf: Yıldız Tilbe Yalnız Değildir!
  10. 15:05 Serdar Ortaç'tan Tinder'a Bomba Giriş: "Kız Tavlamaya Giriyorum!"
  11. 15:05 Fatih Erbakan: Yeniden Refah Belediyeleri Adalet ve Ahlakla Yönetecek!
  12. 15:01 SGK'nın 2023 Raporu: Boşananların Maaşları Kesildi!
  13. 14:54 İsmail Yüksek'in Sakatlığı: Sezonu Kapattı!
  14. 14:50 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor
  15. 14:45 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: Samet Aybaba!
  16. 14:35 Hükümetten Fiyat Artışlarına Karşı Güçlü Hamle: Piyasalara Müdahaleyi Kolaylaştıran Yasa Teklifi
  17. 14:27 Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
  18. 14:04 Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı 8 Mayıs’ta!
  19. 13:52 Galatasaray'ın bel kemiği o isimler! Galatasaray 3 yıldızla devleşti!
  20. 13:43 AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Politika Haberleri