Erdoğan'ın gündemi Kılıçdaroğlu: Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de

Erdoğan'ın gündemi Kılıçdaroğlu: Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de

Erdoğan'ın gündemi Kılıçdaroğlu: Bay Kemal, ... Erdoğan: "Varsa yanlışlar düzeltilir, hatalar telafi edilir, eksikler tamamlanır, kırgınlıklar giderilir"

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Millet İttifakı eğer kendilerine güvenselerdi, seçime kalmış 10 ay. En azından cumhurbaşkanı adaylarını ilan ederlerdi. Hala adaylarını açıklayamadılar. Hala diyorlar ki ‘Cumhur İttifakı adayını açıklasın, seçim tarihi belli olsun’. Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de belli" dedi.

Toplu açılış törenleri için Kayseri’de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada toplanan kalabalığa konuşma yaptı. Kayseri'deki projelerin açılışlarını yapan Erdoğan, Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı’nın da temelini attı. Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; açılışı yapılan projeler hakkında bilgiler vererek konuşmasını sürdürdü. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Kayseri-Ankara arasındaki mesafe 2 saate inecek”

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı’nın temelini de attıklarını kaydeden Erdoğan, “Ankara-Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı 142 kilometre uzunluğa sahiptir. Bunları ana muhalefet başındaki Bay Kemal yapabilir mi? Yavru muhalefet yapabilir mi? Hızlı tren ile Kayseri-Ankara arasındaki mesafe 2 saate inecek. Bu hattın ekonomimize katkısı 30 yıllık işletme süresi boyunca 10,5 milyar lirayı bulacaktır” ifadelerini kullandı.

“Eser söz konusu olduğunda yarışacak kimseyi bulamazsınız”

Eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını belirten Erdoğan; “Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Eser ve hizmet söz konusu olduğunda Allah’ın izniyle bizimle yarışacak kimseyi bulamazsınız. Bunu gördükleri için de yalan ve iftira ile başka alana çekmeye çalışıyorlar. Ama biz bu oyuna gelmeyecek, asla taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

"Millet İttifakı eğer kendilerine güvenselerdi, seçime kalmış 10 ay. En azından cumhurbaşkanı adaylarını ilan ederlerdi"

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bunların kendilerine güvenleri yok. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü biz inşa ettik mi? İstanbul’da denizin altından Marmaray’ı yaptık mı? Avrasya Tüneli’ni yine denizin altından biz yaptık mı? Osmangazi Köprüsü’nü biz yaptık mı? İstanbul-İzmir 6,5 saatti, 3,5 saati biz yaptık mı? Bay Kemal sen oranın vekilisin.

26 havaalanından aldık, şuanda 58 havalimanı var. Biz yaptık mı? 6 bin 100 kilometre karayolu varken şuanda 28 bin kilometre karayoluna ulaştırdık mı? Durmak yok, şimdi diğer adımları atmaya devam ediyoruz. Millet İttifakı eğer kendilerine güvenselerdi, seçime kalmış 10 ay. En azından cumhurbaşkanı adaylarını ilan ederlerdi.

“Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de belli”

Hala adaylarını açıklayamadılar. Hala diyorlar ki ‘Cumhur İttifakı adayını açıklasın, seçim tarihi belli olsun.’ Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de belli. Gerek şahsım, gerek Bahçeli defalarca seçim tarihini de adayımızı da ilan ettik. Aslında bu tavırlarıyla; kendilerine güvenlerinin olmadığını, ülkeyi yönetme sorumluluğunun altına girecek yürekleri bulunmadığını söylüyorlar.

Milletimize anlatacakları vizyonları, hayata geçirecek programları olmadığını söylüyorlar. Ama bu oyunu oynamaya mecbur oldukları için de sürekli kaçak, köçek yerimiz dar türküsü söylüyorlar. İşin aslı, bunların ülkeyi yönetmek gibi bir gayelerinin de, hazırlıklarının da olmadığıdır. 7 düveli kündeye getirmiş bu millet, bu tezgaha gelir mi?

"Varsa yanlışlar düzeltilir, hatalar telafi edilir"

"Varsa yanlışlar düzeltilir, hatalar telafi edilir, eksikler tamamlanır, kırgınlıklar giderilir. Yeter ki sebeb-i vücudumuz olan imanımıza halel gelmesin. Yeter ki inancımız sembolü ezanlarımız susmasın, bağımsızlığımız timsali bayrağımız inmesin, yeter ki nifaklara, bozgunculuklara itibar edilmesin. Bunların dışında bir araya gelemeyeceğimiz, birlikte yol yürümeyeceğimiz kimse olmadığına inanıyoruz. Eğer şartlara teslim olsaydık, değil 20 yıl iki yıl bile bu ülkeye hizmet edemezdik. Ülkemizin geleceğinde kritik bir dönemeç olan 2023 için de niyetimiz hayırdır. Akıbetimiz de hayır olacağından şüphe duymuyoruz.”

"Erdoğan'ın gündemi Kılıçdaroğlu: Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de" haberi, 23 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 23 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan'ın gündemi Kılıçdaroğlu: Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'ın gündemi Kılıçdaroğlu: Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  2. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  3. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  4. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  5. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  6. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  7. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  8. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  9. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  10. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  11. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  12. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  13. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  14. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
  15. 03:15 Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra ilk defa büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor!
  16. 03:14 Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum
  17. 03:13 Bu yöntemle yastıklarınız ilk günkü kadar beyaz olacak!
  18. 03:10 Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  19. 03:08 Karpuzun aşırı dozu: Aşırıya kaçarsanız böyle olur!
  20. 02:04 Lokanta ve kafelerdeki KDV artışı resmiyet kazandı
Politika Haberleri