Eren Erdem: Tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi günah keçisi ilan edildim

Eren Erdem: Tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi günah keçisi ilan edildim

Eren Erdem: Tüm seçim sürecini ben yönetmişi... CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, partisinin kurultayı sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "sırtındaki hançerleri bildiğini" söyleyen CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "Hangi sayfalara ne verildi, kim ne oyun kurdu biliyorum. Terbiyemiz gereği; bizlere her yapılanı faş etmeyiz" dedi.

Mayıs ayındaki seçimlerin peşinden Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi olduğu hatırlatan Erdem, "Yaklaşık 5 aydır görev yaptığım MYK üyeliğim süresince, edep ve haya ederek en ağır iftiralar karşısında dahi ses etmedim. Adeta, tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi, birileri tarafınca 'günah keçisi' ilan edildim. Yapmadığım şeyler 'yapmışım' gibi anlatıldı. Her yeni güne, yeni bir iftira ile uyandım. Partimin en zor günlerinde, en zor şartlarda; sorumlulukla bu görevi yaptım" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım. Beni asıl üzen, sırtımdaki yük değildi, sırtımdaki hançerlerdi. Bay Kemal'in yol arkadaşı olacaksan Bay Kemal'i arkadan hançerlemeyeceksin" sözlerine atıf yapan Erdem, "Kemal beye ciddi haksızlıklar yapıldı. Ahlakım, terbiyem, parti kültürüm gereği; benimle mezara gidecek 'sırttaki hançerleri' çok iyi bildiğim için, tek geri adım atmadım" sözlerini kaydetti.

Eren Erdem'in açıklaması şu şekilde:

"Tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi günah keçisi ilan edildim"

"Seçimlerden sonra Parti Yöneticisi (MYK üyesi) oldum. Yaklaşık 5 aydır görev yaptığım MYK üyeliğim süresince, edep ve haya ederek en ağır iftiralar karşısında dahi ses etmedim. Adeta, tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi, birileri tarafınca 'günah keçisi' ilan edildim. Yapmadığım şeyler 'yapmışım' gibi anlatıldı. Her yeni güne, yeni bir iftira ile uyandım. Partimin en zor günlerinde, en zor şartlarda; sorumlulukla bu görevi yaptım."

"Medya birimi personel alımlarında 'tanıdık' ilişkisi yerine üniversite önerisini baz alarak alım yaptım"

"Bu süre zarfında; partimin aylık sabit giderlerinde yaklaşık 2.5 Milyon TL tasarruf sağladım. Partimin sürekli dışarıdan aldığı 'görsel tasarım, medya-sosyal medya izleme' gibi hizmetleri içeri alarak kurumsallaşma sürecine katkı sundum. Medya birimi personel alımlarında 'tanıdık' ilişkisi yerine, üniversite önerisini baz alarak alım yaptım. CHP muhabirlerinin işlerini kolaylaştırmak önceliğim oldu. 5 ay gibi kısacık bir sürede, 81 ilde 'Medya-Tanıtım sorumluları' oluşturduk, yerel medya ile ciddi ilişkiler kurduk. Marmaris’te yerel medya çalıştayı yaparak, iletişimimizi güçlendirdik. Kurumsal sosyal medya hesaplarımızı yeniledik, görsel açıdan güçlendirdik, içeriklerimizi daha nitelikli hale getirdik. Ve elbet dahası, çok iş yaptık. Mücadele ettik…"

"Haklılığı icabı kılıçdaroğlu mevzusundaki tutumumuzdan asla geri adım atmayız"

"Evet! Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını savundum, bunun doğruluğuna inandım. Seçim süreci ve öncesinde hiçbir görevim olmadığı halde, niçin devamlı ben linç edildim? Çünkü, net durdum! Milletvekilliği ya da belediye başkanlığı istemedim! Ki şu an milletvekili değilim.

Kemal beye ciddi haksızlıklar yapıldı. Ahlakım, terbiyem, parti kültürüm gereği; benimle mezara gidecek 'sırttaki hançerleri' çok iyi bildiğim için, tek geri adım atmadım. Varsın bana 'kötü adam desinler, ben Kemal beye paratoner olurum' dedim. Ve kurultay neticeleri bu fikrimi hiç değiştirmedi. Evet, Genel Başkanımız değişmiştir. Partililiğimiz icabı, bu durumu tartışmayız. Ancak, haklılığı icabı Kemal Kılıçdaroğlu mevzusundaki tutumumuzdan asla geri adım atmayız."

"Gerçekleri kitabımda yazacağım"

"Her yeni güne; troll ordularının algı operasyonlarıyla uyansam da, her gün yeni iftiralarla saldırı odağı haline gelsem de, bir gün mutlaka 16. kitabım olacak 'Hatırat' kitabımda yazacağım gerçekler sebebiyle duruşumdan taviz veremem.

Dedemin İmam Ali’den naklen hep söylediği gibi; 'Her sırtını sıvazlayanı dost sanma, belki bıçaklayacak yer arıyordur. Fasık ve günahkar kimselerle arkadaş olmaktan kaçın çünkü kötülük kötülüğe kavuşur. Sabır iki kısımdır; belaya sabır iyi ve güzeldir. Bundan daha güzeli, haramlara karşı sabırdır.'

Hakkımda ne yazarlarsa, yapmadığım; etmediğim her neyi yapmışım söylemişim yazsınlar. Ben bu süreci yaşadım. Hangi sayfalara ne verildi, kim ne oyun kurdu biliyorum. Ama ben CHP’de yöneticilik yaptım! Devlet kuran partide, devlet terbiyesi olmayan kişiler yönetici olmaz.

Biz, terbiyemiz gereği; bize her yapılanı anlatıp faş etmeyiz. Günü gelir, hakikatler elbet haklı çıkar. Artık, partimizin emrinde; seçim zaferleri için ZİNDANLARDA nasıl mücadele ettiysek; yeni yönetimimizin başarısı içinde öyle mücadele ederiz. Saygılarımla."

"Eren Erdem: Tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi günah keçisi ilan edildim" haberi, 06 Kasım 2023 tarihinde yazılmıştır. 06 Kasım 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Eren Erdem: Tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi günah keçisi ilan edildim haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eren Erdem: Tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi günah keçisi ilan edildim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 04 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:09 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'da İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi Öncesi Görüşmeler Yaptı
  2. 17:04 Şi Cinping, Avrupa Turunda: Fransa, Macaristan ve Sırbistan'a Ziyaret
  3. 17:04 Sumatra Orangutanı Yaralarını Şifalı Bitkilerle İyileştiriyor: Doğanın Benzersiz İyileşme Süreci
  4. 17:04 Sivas'tan İstanbul'a İlk Aktarmasız YHT Seferi Başladı: Yolculuk Heyecanı Artıyor!
  5. 16:21 FIFA'nın Yeni Uygulamasıyla Futbol Arenası Genişliyor: Yerel Lig Maçları Uluslararası Alanda!
  6. 16:16 Sigaraya Yeni Zam!
  7. 16:06 Venedik Turistlerden Giriş Ücretiyle 8 Günde 723.225 Euro Kazandı
  8. 16:02 Emily in Paris: Moda ve Macera 4. Sezonla Geri Dönüyor!
  9. 15:59 Koç Ailesi, Anatolia Hospital'in Çoğunluk Hisse Paylarını Satın Aldı
  10. 15:52 Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar: Sel Felaketi 39 Kişinin Hayatını Kaybetti
  11. 15:48 Princeton Öğrencilerinden Filistin'e Destek: Açlık Grevi Gazze'deki Acıya Yanıt
  12. 15:44 Galatasaray Petrol Ofisi, ALG Spor'u Yenerek Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor
  13. 15:39 Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
  14. 15:35 Ateşkes Müzakerelerinde ABD, Hamas'ı Suçladı: Rehinelerin Serbest Bırakılması Belirsizliği Sürüyor
  15. 15:30 Merkez Bankası'ndan Kira Zamlarına İlişkin Önemli Açıklama
  16. 15:22 MKE Ankaragücü ve Alanyaspor Arasındaki Beraberlik: Teknik Direktörlerin Değerlendirmesi
  17. 15:18 Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Mağlup Ederek Üstünlüğünü Korudu: Svensson'dan Değerlendirme
  18. 15:13 NBA Play-off'larında Mavericks ve Magic, Heyecanı Doruğa Taşıdı!
  19. 15:11 Domenec Torrent, Meksika'da Atletico de San Luis'in Yeni Teknik Direktörü Olarak Geri Dönüyor
  20. 15:05 Galatasaraylı İbrahim Hatipoğlu, 1905 GSYİAD Başkanlığı'ndan İstifa Etti
Politika Haberleri