Eşcinsel bir genci dövüp görüntülerini paylaşmıştı: Fırat Kaya tutuklandı

Eşcinsel bir genci dövüp görüntülerini paylaşmıştı: Fırat Kaya tutuklandı

Eşcinsel bir genci dövüp görüntülerini payla... Aydın'da "Fırat Delikanlı" takma adıyla sosyal medya hesabı açan Fırat Kaya’nın, işitme engelli E.E.'ye uyguladığı şiddet sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Gözaltına alınan Kaya, sorgusunun ardından tutuklandı.

Aydın'da yaşayan ve sosyal medyada Fırat Delikanlı rumuzlu  Fırat Kaya, "eşcinsel olduğu" iddiasıyla E.E. adlı genci feci şekilde dövdü. Aldığı darbelerle kanlar içinde kalan E.E.’nin fotoğraflarını çeken Kaya bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştı. 

Instagram hesabından elindeki bıçağı, işitme engelli Engin D.'nin boğazına dayamış halde çekilen görüntüsünü paylaştı. E. D.'nin yüzünün kanlar içinde olduğu görüntü sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. 

Sosyal medyada büyük tepki gören görüntülerin ardından on binlerce kişi, #FıratDelikanlıTutuklansın etiketiyle paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımlarda Emniyet'e çağrı yapıldı.

GÖZALTINA ALINDI
Sosyal medyada büyüyen tepkiler sonuç getirdi.

Edinilen bilgiye göre Fırat Kaya gözaltına alındı.

150 TL’LİK SATIŞ YAPTIM HAKKIMI VERMEDİ

Yüzde 50 engelli E. E.’nin olaydan sonra şikayetçi olduğ. Fırat Kaya'dan şikayetçi olan E. E., ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Aydın’da yaşıyorum. Benim gibi işitme engelli olan Fırat’ı da Aydın’dan tanıyorum. 22 Mart günü beni cep telefonumdan aradı. İzmit’e gelmemi hediyelik eşya işi olduğunu belirtti. Ben de işsiz olduğum için kabul ettim. İzmit Otogarı'na geldiğimde iki kişi yanıma geldi. Fırat’ın kendilerini gönderdiğini söylediler, tramvaya binerek bir kafeye gittik. Burada Fırat bekliyordu. Oturduk sohbet ettik. Sonra hediyelik eşyaları bana verdi. Ben de hemen kafe önünde satışı gerçekleştirdim. 150 lira kazandım. Fırat’la anlaşmamız yarı yarıya olacaktı. Sonra Fırat’ın yanında bulunan aynı zamanda işitme engelli olan 4 kişiyle birlikte araçla dağ evine gittik. Toplam 6 kişiydik. Alkol aldık. Sonra ben kazancım olan yarı parayı Fırat’tan istedim. Fırat’ın yanında bulunan kişi vermiyoruz dedi. Sonra küfür etmeye başladı."

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI GÖSTERDİ

Bu sırada araya giren Fırat K.'nin kendisine yaklaşık 5 yıl önce sosyal medyada çıkan çıplak fotoğraflarını gösterdiğini söyleyen E. D., "‘Sen ne yapmaya çalışıyorsun’ dedi. Ben de Fırat’a kıskanıyor musun, benim kardeşim misin bana karışıyorsun dedim. Bu sırada orada bulunanlardan biri arkamdan kafama bir şeyle vurdu. Daha sonra hepsi bana vurmaya başladı. Hatta biri kemer çıkarıp, onla da vurmaya başladı. Kanlar içerisinde kaldım. O an fotoğraflarımı çektiler. Sonra araca bindirip otogarda indirdiler. Ancak param yoktu. Aydın’a dönemiyordum. Güvenlikçilere giderek durumu anlattım. Onlarda ambulans çağırdılar. Hastaneye götürüldüm. Sonra da polisler geldi. Diğerlerinin adlarını bilmiyorum ama Fırat K.’den şikayetçiyim” dedi.

Öte yandan Fırat K.'nin poliste yaralama, tehdit, gasp, dolandırıcılık ve cinsel istismar gibi suçlardan 30 kaydı olduğu öğrenildi.   

KADINA DA ŞİDDET UYGULAMIŞ

Kaya’nın görüntülerinin gündeme gelmesinin ardından geçmişte de benzer eylemler gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşitme engelli bir genci döverken çekilen bir videosu paylaşılan Kaya’nın birlikte olduğu ve işitme engelli olduğu öğrenilen bir kadına da şiddet uyguladığı ifade edildi.

Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı, Fırat Kaya'nın tutuklanması için Twitter'da açılan #FıratDelikanlıTutuklansın tagine destek verdiği görüldü.

 

"Eşcinsel bir genci dövüp görüntülerini paylaşmıştı: Fırat Kaya tutuklandı" haberi, 25 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Son Dakika kategorisi altında bulunan Eşcinsel bir genci dövüp görüntülerini paylaşmıştı: Fırat Kaya tutuklandı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eşcinsel bir genci dövüp görüntülerini paylaşmıştı: Fırat Kaya tutuklandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 08 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:03 Paris'teki Askeri Hastanede Lassa Ateşi Teşhisi Konulan Asker Tedavi Altında
  2. 20:59 Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi Hedefi: Mertens İle Yol Devam, Genç 10 Numara Arayışı Başladı
  3. 20:55 Alarko Holding, Jeotermal Seracılıkta Güçlü Adım: Nata Tarım'ın Tüm Hisselerini Devraldı
  4. 20:51 Nisan'da Finansal Performans: BIST 100 Liderliğini Sürdürürken, Külçe Altın Rekor Kırdı
  5. 20:47 Serenay Sarıkaya, Reklam Aşkı İddialarına Tepki Gösterdi: 'Gerçek Hayatta Böyle Şeyler Yok!'
  6. 20:43 İş Bankası Genel Müdürü Aran'dan uyarı geldi: Kredi ve kart ödemelerinde problem!
  7. 20:42 Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
  8. 20:38 Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
  9. 20:38 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
  10. 20:37 Hamas'tan İsrail'e Çağrı: Refah Operasyonu Ateşkesi Tehdit Ediyor
  11. 20:37 İsrail'in Gazze ve Refah'a saldırıları devam ediyor: Çok sayıda ölü ve yaralı var
  12. 20:34 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye olan saldırılarını protesto etti
  13. 20:33 İstanbul'da Sokak Köpeğine Otomobil Çarptı, Sürücü Olay Yerinden Kaçtı
  14. 20:31 Fenerbahçe'de sevindiren haber: Oosterwolde, antrenmanlara başladı
  15. 20:28 Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada
  16. 20:27 Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!
  17. 20:23 Altay, profesyonel futbol şubesini şirketleştirme kararı aldı
  18. 20:18 CHP'li Karaoba sert konuştu: Uşak Belediyesi'nin borcunu halka açıkladı
  19. 20:15 Dev kripto borsası iflas etti! 11 milyar dolarlık borcu kapatmak için o strateji kullanılacak
  20. 20:11 Paketi dikkatlice kontrol edin: Böyleyse sallama çayı sakın içmeyin!
Haberleri