Eser Yenenler'in ikizi doğdu!

Eser Yenenler'in ikizi doğdu!

Eser Yenenler'in ikizi doğdu! BKM Mutfak’tan sonra kariyerine ‘3 Adam’ adlı, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile beraber sunduğu eğlence programı ile devam eden Eser Yenenler, program bitiminden sonra onlardan ayrı ayrı işler yapmasıyla gündeme geliyor.

Mıss Turkey Güzellik Yarışması’nda derece yapan Berfu Yıldız ile evlenen Eser Yenenler, ilk çocuklarına ‘Kuzey’ adını vermişti. Şimdilerde tekrar anne baba olma heyecanını yaşayan çift, ikinci çocukları Mete ile mutluluklarını tüm sevenleriyle paylaştı. Kuzey’i de kucaklarına aldıklarında sosyal medyadan bunu duyuran Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, yeniden müjdeli haberi verdiler. Mutlu evli çiftlerden olan ünlü oyuncu Eser Yenenler, baba olma heyecanını tüm sevenleriyle paylaştı.

2019 yılında nikah masasına oturan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, magazin gündemine damgalarını vurmuşlardı. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Büyükak tarafından tiye alınan Eser Yenenler, sosyal medyadaki takipçileri tarafından bu sözlere esprili bir şekilde konu olmuştu. İbrahim Büyükak’ın, “Eser dese, çocuk bile yapmam” sözü sosyal medyada milyonlar tarafından konuşulmuştu.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan çift, yeniden anne baba olma heyacanlarını takipçileriyle paylaştı. Anne Berfu Yenenler, yüzlerce kişi tarafından takip edilen ünlüler arasında yer alıyor. Çift, ikinci oğulları olan ve adını Mete koydukları bebeklerinin, doğumdan hemen sonraki halini paylaştıkları sosyal medya gönderisiyle müjdeyi verdiler.

eserr.jpg

Eser Yenenler, dostlarını kastederek; “Arayan, soran herkese çok teşekkür ederiz. Biz artık 4 kişilik bir aileyiz” dediği doğum fotoğrafını herkesle paylaştı. Bu notu paylaşırken bebeklerinin doğum tarihini ve doğum saatini de yanına eklemeyi unutmadığı gözlerden kaçmadı. Mete Yenenler, 25.03.2021- 13.12 yazdığı tarih, ünlü oyuncunun takipçileri tarafından da adeta ezberlendi. Doğum anından paylaştığı fotoğraftaki ayrıntı takipçilerinin dikkatini çekti. Çocuğunun doğumuna girerek eşinin yanında olduğu düşünülen Eser Yenenler’in, paylaştığı fotoğrafta steril önlüğün üzerinde olması ve eşi Berfu Yenenler’in gözlerinin kapalı olmasından dolayı, hayranları tarafından böyle düşünüldü.

metee.jpg

Anne Berfu Yenenler ise, oğlunun yeni bir fotoğrafını paylaşırken düştüğü not ise sevenlerini güldürdü. “Berfu Yeneler, “Evde artık 3 Eser olacak, Orijinal Eser, Kıvırcık Emmi, Küçük Emmi şeklinde betimleme yaparak esprili bir not düştü. Minik Mete’nin ise babası Eser Yenenler’e olan benzerliği ise dikkat çekti.

"Eser Yenenler'in ikizi doğdu!" haberi, 27 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Eser Yenenler'in ikizi doğdu! haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eser Yenenler'in ikizi doğdu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 08 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:30 FedEx Deposu Çöktü: Michigan'daki Fırtına ve Hortumda 50 Kişi Mahsur Kaldı
  2. 19:27 Türkiye İmalat Sektörü Nisanda Canlanıyor: İhracat İklimindeki İyileşme Yükselişte
  3. 19:20 NBA Playofflarında İlk Zaferler: Celtics ve Thunder Öne Geçti!
  4. 19:19 Maradona'nın Altın Top Ödülü: Efsanevi Performansı Satışta!
  5. 19:13 Göztepe'nin Sportif Direktörü Ivan Mance: Süper Lig'de Güçlü Bir Takım Kuracağız
  6. 19:12 Pratik Tost Makinesi Waffle Tarifi: Hızlı ve Lezzet Dolu Atıştırmalık Deneyimi
  7. 19:03 Türk Somonu: Trabzon'un İhracat Rekorlarındaki Yıldızı
  8. 18:58 Beşiktaş Yönetiminden Di Maria İddialarına Net Yanıt: "Samet Aybaba Listesinde Yok"
  9. 18:51 Çöl tozları etkisini bu kez güçlü gösterecek: O bölge için alarm verildi!
  10. 18:49 OGM memur ve mühendis alımı! Hatay, Bolu, Balıkesir…
  11. 18:47 ALES sonuçları açıklandı!
  12. 18:45 Ne etli ekmek ne biberli: Malatya'nın ünlü ekmeği coğrafi tescil aldı!
  13. 18:44 Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizi düşüyor!
  14. 18:42 Emekliler dikkat: Kök maaşınızın temmuz ayında ne kadar olacağı belli oldu!
  15. 18:40 Hukuk fakültesi mezunları hakkında yeni karar çıktı: Bunu yapamayan avukat olamayacak!
  16. 18:38 Yarın İstanbul'da hava durumu: 9 Mayıs 2024 Perşembe
  17. 18:36 Show TV'nin Kızılcık Şerbeti'nde veda mı var? Alınan son karar!
  18. 18:35 Asgari ücretliye kötü haber: Maaşınızdan 3 bin TL gitti!
  19. 18:32 Elazığspor’a bir destek mesajı da Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakteri Çakır'dan!!
  20. 18:24 Olay kadın göstermeye doyamadı! Eda Taşpınar'dan olay pozlar!
Otomotiv Haberleri