ESET yeni ürünlerini görücüye çıkardı ve 2020’ye dair planlarını açıkladı

ESET yeni ürünlerini görücüye çıkardı ve 2020’ye dair planlarını açıkladı

ESET yeni ürünlerini görücüye çıkardı ve 202... Pek çok ürününde yeniliklere giden ve kullanıcılara güvenli bir siber dünya sunan ESET , internet alışverişlerinizden kripto para işlemlerinize, şahsi

Pek çok ürününde yeniliklere giden ve kullanıcılara güvenli bir siber dünya sunan ESET , internet alışverişlerinizden kripto para işlemlerinize, şahsi PC’nizdeki dosyalarınızdan iş bilgisayarlarınıza kadar pek çok konuda gelişmiş güvenlik çözümleri sunuyor.

Dijital hayatımız ağır saldırı altında. Aslında sadece bizi ilgilendiren özel verilerimiz siber hırsızların iştahını kabartıyor. Evde veya işte, bilgisayar ve telefonlarımız her saniye en az 4 yeni zararlı yazılım tarafından yoklanıyor. Türkiye’nin lider antivirüs markası ESET, bu saldırı yağmuruna cevap verecek ve ‘özel olanın özel’ kalmasını sağlayacak 2020 sürüm güvenlik yazılımlarını piyasaya sundu.

Endişe duymadan bilgisayarı açabilmek

Özel verilerimiz hiç olmadığı kadar hedef altında. Global düzeyde her yıl yaklaşık 130 milyon yeni zararlı yazılım ortaya çıkıyor. Dijital sistemlerimiz her saniye 4 yeni tehditle karşılaşıyor. Kişisel, özel ve parasal verilerimiz, yeterli korunmayan sistem ve cihazlar nedeniyle açığa çıkıyor ve siber hırsızlar tarafından kendi amaçları uğruna kullanılıyor. Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin de en çok tercih edilen antivirüs markası olan ESET, işte bu nedenle yeni sürümlerindeki uygulamalarında özel hayatın gizliliğini dikkate alıyor.

Özel hayatınızı nasıl koruyor? Antivirus

Karmaşıklaşan saldırılar karşısında artık tek korunma teknolojisi yeterli değil. Koruma anlayışını çok katmanlı koruma üzerine kurgulayan ESET, yazılımlarında antivirüs tarama motoruyla birlikte 13 ana koruma katmanı kullanıyor: UEFI Tarayıcı, Ağ Saldırısı Koruması, İtibar ve Ara Bellek Denetimi, Makine Öğrenimi, Sandbox Uygulaması, Davranış Temelli DNA Analizi, Gelişmiş Bellek Tarayıcı, İstismar Engelleyici, HIPS Script Tabanlı Saldırı Önleme, Fidye Yazılımı Koruması, ESET Tehdit İstihbaratı, ESET Live Grid ve Botnet Koruması.

ESET yeni ürünlerini tanıttı. Artık sadece antivirus yeterli değil!

Yeni Çoklu Platform Uyumluluğu

ESET, koruma çemberini genişletebilmek adına 2020 sürümlerinde ürün lisanslarını artık ‘çoklu platform uyumlu’ hale getirdi. Windows bilgisayarı için ESET Internet Security veya ESET Smart Security Premium lisansı satın alan kişi, aynı lisansı Mac, Linux ve Android cihazlarını korumak için kullanabiliyor. Yani farklı sistem ve cihaz olmasına rağmen bilgisayar, tablet, telefon ve akıllı televizyona tek lisansla güvenlik sağlanıyor.

Oltalama – homoglif saldırılarına önlem

Oltalama mesajları, en yaygın kandırılma yollarının başında geliyor. Geliştirilen Oltalama Önleme Teknolojisi (AntiPhishing), sadece kötü amaçlı e-postalardan değil, orijinal web adreslerindeki karakterleri benzer karakterlerle değiştirerek son kullanıcıları kandırmaya yönelik homoglif saldırılarına karşı da koruyor.

Gelişmiş Makine Öğrenimi Katmanı

Makine öğrenimi (Machine Learning), çeşitli algoritmalar yardımıyla yazılım örneklerini temiz, zararlı veya potansiyel olarak istenmeyen biçiminde sınıflandırıyor. Yeni Makine Öğrenimi Katmanı, derin öğrenme yöntemleriyle hem yüksek tespit hem de düşük hatalı tespit oranı elde etmek için tasarlandı. Bu sayede daha önce hiç görülmemiş tehditlere karşı çok daha iyi koruma sağlıyor.

Kaçak telefon fiyatları yerlileri geçti!

"ESET yeni ürünlerini görücüye çıkardı ve 2020’ye dair planlarını açıkladı" haberi, 13 Aralık 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan ESET yeni ürünlerini görücüye çıkardı ve 2020’ye dair planlarını açıkladı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ESET yeni ürünlerini görücüye çıkardı ve 2020’ye dair planlarını açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  2. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  3. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  4. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  5. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  6. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  7. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  8. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  9. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  10. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  11. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  12. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  13. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  14. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  15. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  16. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  17. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  18. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  19. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  20. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
Teknoloji Haberleri