Eski TÜGVA yöneticisi mermiyle tehdit edildi

Eski TÜGVA yöneticisi mermiyle tehdit edildi

Eski TÜGVA yöneticisi mermiyle tehdit edildi TÜGVA belgelerini sızdırmakla suçlanan ve bu nedenle hapis cezasına çarptırılan iktidara yakın vakfın eski yöneticisi Aydoğdu’nun ayakkabısının içine “mermi” bırakıldı.

İsmail ARI

Eski Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yöneticisi Ramazan Aydoğdu “mermi” ile tehdit edildi. TÜGVA’nın “ordu, emniyet, yargı ve devletin birçok birimine kadro yerleştirdiğine” dair belgeleri sızdırmakla suçlanan ve gerekçeyle 2 yıl 1 ay hapis cezası alan Ramazan Aydoğdu’nun ayakkabısının içine “mermi” bırakıldı.

Yaklaşık 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra 11 Mayıs 2022’de tahliye edilen Aydoğdu, 18 Ağustos tarihinde konuya ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Aydoğdu yaptığı suç duyurusunda, “Yürüyüşe gitmek için evimin önündeki ayakkabılıkta bulunan ayakkabımı aldığımda elime sert bir nesnenin geldiğini hissettim. İçine baktığımda patlamamış fişek (mermi) olduğunu gördüm. 155’i aradım ve konuyu bildirdim. Daha sonra tekrar arandım, içinde fişek olan ayakkabıyı poşete koyarak en yakın karakola gitmem istendi. Fişeği görevli personele teslim ettim. Karakolda sözlü meramımı dile getirdim, sonra savcılık makamına yönlendirildim” dedi.

‘DEFALARCA TEHDİT EDİLDİM’

TÜGVA belgelerini sızdırdığı iddiasıyla 2021’de yargılanmaya başladığını hatırlatan Aydoğdu, suç duyurusunda, “Daha önce de birden fazla şekilde yazılı ve görsel medya yoluyla tehdit edildim ve hedef gösterildim” ifadelerini kullandı. Aydoğdu, suç duyurusunda şunları dile getirdi:

“Yargılandığım davaya ilişkin hakkım iftira niteliğinde birçok haber yapıldı. Haberlerde dış devletlerin ajanı olduğun, FETÖ’cü olduğun, devlete sızdığın, vatan haini olduğum ve devlete ihanet ettiğim belirtilerek isim, adresim ve resmimle ben ve ailem hedef gösterildi. Bazı davalarda karar verildi ve iftira atanlar cezalandırıldı. Halen yargılama süreci devam eden soruşturmalar bulunmaktadır. Ne kadar önlem alsam da gelinen noktada ikamet ettiğim dairemin önündeki ayakkabılıkta ayakkabımın içine mermi bırakılarak şahsım ve ailem tehdit edilmektedir. Benim ve ailemin hayatına kast amacı taşıyan ve bizi tehdit eden kişilerden şikâyetçiyim. Daha önceden vuku bulan ve basına yansıyan Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ile aynı akıbeti yaşamak istemiyorum.”

"Eski TÜGVA yöneticisi mermiyle tehdit edildi" haberi, 25 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 25 Ağustos 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Eski TÜGVA yöneticisi mermiyle tehdit edildi haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eski TÜGVA yöneticisi mermiyle tehdit edildi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  2. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  3. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  4. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  5. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  6. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  7. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  8. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  9. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  10. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  11. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  12. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  13. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  14. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  15. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  16. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
  17. 02:17 İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!
  18. 02:15 Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
  19. 02:14 Pastane usulü kurabiye için ihtiyacınız olan 1 bardak!
  20. 02:13 İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Türkiye Haberleri