Eurovision finali 14 Mayıs'ta Torino'da gerçekleşecek: Twitter'da Eurovision'u takip etmek için 5 tüyo

Eurovision finali 14 Mayıs'ta Torino'da gerçekleşecek: Twitter'da Eurovision'u takip etmek için 5 tüyo

Eurovision finali 14 Mayıs'ta Torino'da gerç... Eurovision haftası boyunca, Twitter'ın Canlı Veri Gözlemevi ile topluluğun büyük final öncesinde nasıl hissettiğini takip edebilirsiniz

Kullanıcıların %72'si Twitter'ın kendilerini çevrimiçi bir topluluğun parçası olduklarını hissettirdiğini söylerken, platformdaki etkinlikler bunu doğruluyor. Eurovision hakkındaki küresel konuşma, 2019'dan 2021'e iki katına çıktı.

Eurovision finali 14 Mayıs'ta Torino'da gerçekleşecek ve Twitter'daki Eurofans topluluğu, performanslar, sanatçılar ve oylama hakkında gerçek zamanlı olarak heyecan verici tartışmalara katılmaya hazırlanıyor.

İster bir parti için arkadaşlarınızla bir araya geliyor olun, ister koltuğunuzun rahatlığında en sevdiğiniz sanatçıyı destekliyor olun, Twitter, Eurovision ile ilgili her şeyi takip etmek için en iyi yer. Dünyanın her yerindeki diğer Eurofans ile bağlantı kurmak ve en son gelişmeleri kaçırmamak için bu yılın #ESC2022'sinden en iyi şekilde yararlanılması için Twitter, kullanışlı kılavuzu bir araya getirdi.

Eurovision haftası boyunca canlı veriler

Eurovision haftası boyunca, Twitter'ın Canlı Veri Gözlemevi ile topluluğun büyük final öncesinde nasıl hissettiğini takip edebilirsiniz. Tweetler, ülkelere göre en çok kullanılan emojiler ve daha fazlasının çetelesini tutacak!

Resmi hesabı takip edin

Bu yılki şovla ilgili tüm bilgiler ve güncellemeler için mutlaka takip edilmesi gereken resmi Eurovision hesabıdır: @eurovision. Burada güncel Eurovision haberlerini, sanatçı notlarını, incelemelerini ve gerçek Euro hayranları için ses kontrollerinin zamanlamasını içeren tam bilgi paketini bulabilirsiniz.

Doğru #hashtag'lerle gerçek zamanlı güncellemeler

Şovun en iyi anlarından (ve en iyi meme'lerden) haberdar olduğunuzdan emin olmak için en önemli hashtag'leri takip ettiğinizden emin olun. #Eurovision ve #ESC2022 sizi yarışmanın dakikasına kadar takip edecek. #TheSoundofBeauty ayrıca birçok Tweette resmi Eurovision sloganı olarak bulunabilir.

Eurofans Twitter topluluğunda bir araya geliyor

Resmi Eurovision Twitter Communities, insanlara bağlantı kurmak, paylaşmak ve en çok önemsedikleri tartışmalara yaklaşmak için özel bir yer sağlamak için oluşturuldu. Gecenin en iyi performansları hakkında konuşmak için diğer Eurofans ile etkileşim kurun, oylama sürecini takip edin ve tüm sıcak çekimleri okuyun.

Eurovision sadece Eurovision haftasıyla sınırlı değildir

Eurovision ile ilgili en ilginç Tweetleri almak için Twitter'da Eurovision topic’ini takip etmeye değer. Bu, Eurofans'ın sadece Eurovision haftasında değil, etkinlik ve etrafındaki her şey hakkında yaptığı daha geniş ve kalıcı sohbetleri yansıtıyor. Ana Sayfa zaman çizelgenizdeki önerilere dikkat edin veya Konular menüsünden Eurovision Konusunu takip edin!

Twitter Global İçerik Ortaklıkları İş Ortakları Müdürü Beatriz Arias, şunları söyledi: “Twitter spor, haber, oyun ve eğlence alanındaki en büyük anları izlemek, tartışmak ve katılmak için bir yer. Eurovision Şarkı Yarışması her yıl zaman çizelgesini aydınlatıyor ve 2022 yarışmasının en büyük anlarını Twitter'a getirmekten mutluluk duyuyoruz. Canlı Eurovision topluluğu.Bu yılki yarışmanın heyecanı doruk noktasına ulaşıyor ve hayranlar tüm yorumlar, kutlamalar ve komik çekimler için Twitter'daki sohbete katılabilir.”

"Eurovision finali 14 Mayıs'ta Torino'da gerçekleşecek: Twitter'da Eurovision'u takip etmek için 5 ." haberi, 11 Mayıs 2022 tarihinde yazılmıştır. 11 Mayıs 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Eurovision finali 14 Mayıs'ta Torino'da gerçekleşecek: Twitter'da Eurovision'u takip etmek için 5 .. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eurovision finali 14 Mayıs'ta Torino'da gerçekleşecek: Twitter'da Eurovision'u takip etmek için 5 .. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:20 2024 DGS Başvuru Tarihleri ve Sınav Takvimi Belli Oldu
  2. 13:12 Deprem Uyarılarına Karşı Sert Tepki: Prof. Dr. Naci Görür, Eleştirilere Cevap Verdi
  3. 13:06 Vatandaşa Yedirecekleri İddia Edilen At Eti ve Sakatat Kamyonetten Çıktı: Sultangazi'de Operasyon
  4. 13:00 Türkiye Sermaye Piyasalarında Yerli ve Yabancı Yatırımcıların Varlıkları Rekor Seviyeye Ulaştı
  5. 12:56 Somerset'te 11 Yaşındaki Kızın Keşfi: Devasa Deniz Sürüngeni Fosili Bulundu!
  6. 12:52 Galeria Karstadt Kaufhof: Dev Giyim Markası İflas Etti, 92 Mağaza Kapanıyor
  7. 12:48 Şarkıcı Zeynep Bastık, Nefes Alma Sorunuyla Mücadele Ediyor
  8. 12:41 İstanbul'da UEFA Komitesi Toplantısı: Türk Futbolunun Geleceği Masaya Yatırıldı
  9. 12:37 Enerji Bakanı: Madenlerde Güvenlik Ön Planda
  10. 12:32 MSB'den Yeni Karar: İncirlik Üssü'nde Ad Değişikliği!
  11. 12:26 Manuel Neuer'in Şampiyonlar Ligi'nde Tarihi Rekoru: 58 Maçta Gol Yemedi
  12. 12:23 Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın Kızının Babalık İddiasını Reddediyor
  13. 12:17 Unilever'den Magnum Dondurmalarda Geri Çağırma Kararı: Metal parçacıkları endişesi!
  14. 12:11 Gazze'deki Refah'a İlişkin Askeri Operasyon Planı: Amerika ve İsrail Anlaştı
  15. 12:05 Beypazarı Maden Suyu Skandalı: Bor İddiaları Türkiye'de Gıda Güvenliği Endişesini Arttırıyor
  16. 11:57 Yükseköğretim Kurulu: Türkiye, Uluslararası Öğrenciler için Tercih Edilen Bir Eğitim Merkezi
  17. 11:50 Aselsan, Türkiye'ye Hava Savunma Sistemleri İçin Önemli Sözleşme İmzaladı
  18. 11:47 Türkiye'de Hanehalkı Harcamalarında Kredi Kartı Kullanımında Hızlı Artış: Fitch Ratings Raporu
  19. 11:43 Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor
  20. 11:43 Fatih Altaylı'dan Merkez Bankası Başkanı Karahan'a İddialı Teklif
Teknoloji Haberleri