Fatih Tekke: 4. hakem Tadic'in pozisyonu için konuştu!

Fatih Tekke: 4. hakem Tadic'in pozisyonu için konuştu!

Fatih Tekke: 4. hakem Tadic'in pozisyonu içi... Alanyaspor Teknik Direktörü olan Fatih tekke maç hakkında açıklamalarda bulundu. 4. Hakem olan Tadic'in pozisyonu olarak; 'Bilerek Olmadı' açıklamasını yaptı. Süper lig 25. Haftasında Fenerbahçe ve Alanyaspor karşı karşıya geldi.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında F.Bahçe ile 2-2 berabere kalan Corendo Alanyaspor ve Teknik Direktörü Fatih Tekke, hak ettikleri puanı aldıklarını söyledi.

1151414-1-t.jpg

TRENDYOL SÜPER LİG'İN 25. HAFTASINDA FENERBAHÇE BERABERLİK YAŞADI!

Ülker Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Tekke, F.Bahçe'nin tarihin en iyi oyuncularından oluşan bir takım olduğunu ve ritmini bulduğunu kabul etti.

Tekke, Fenerbahce'yi tutma planıyla sahaya çıktıklarını açıkladı! Kendi kalesine uzak duran Tekke, "İlk planımız rakibi kaleye yaklaştırmamaktı. Takım baskısıyla başladık. Öndeydik. Maçın büyük bölümünde bunu iyi yaptık. Çoğu zaman bizi tek tek yendiler. Yetenekli oyuncuları olduğu için bu çok doğal. Son dakikalarda kazanma şansımız vardı. Bu bizim için çok değerli bir nokta. Esas dönemimiz bu haftadan sonra başlıyor. Bundan sonra aklımıza gelen puanları kazanmamız lazım. Hak ettiğimiz puanı aldığımızı düşünüyorum.'' dedi.

Tekke, Kadıköy'de Süper Lig'de hiç maç kaybetmediği sorusuna, "Sanırım şans eseri" yanıtını verdi. F.Bahçe iyi oyuncularla dolu, her maçta iyi oynuyorlar. Alanyaspor bugün böyle bir şeyi hak etti. F.Bahçe'ye beklediğimiz sıralamayı veremedik diyebilirim. Beklediğimizden daha fazla koltuk aldık. Bugün planların çoğu hayata geçirildi. Bazı takımların ve antrenörlerin bazı takımlara karşı şansı var, bizim de öyle olduğunu düşünüyorum.'' 

İlk yarıda koridorda yaşanan gerginliğin ciddi bir durum olmadığını belirten Tekke, tartışmalı pozisyonlara ilişkin şunları söyledi: "Tadic'in pozisyonu, kırmızı kart beklenen oyuncumuzun bileğine darbedir." Dördüncü bir yetkili bunun kasıtlı olmadığını söyledi. Penaltıya bakmadım ama kulübüm ve bu bir penaltı değil diyor Hakem net penaltı verirse kulübüme kızarım, siz bunu nasıl görüyorsunuz? Sonuçta buradan 1 puanla ayrılmamız bizim için önemliydi. Oyuncularıma hedefimize yaklaşmalarına izin veremeyeceğimizi söyledim. Söyledim. Takım savunmasında iyi değiliz. Bek pozisyonları önemliydi, özellikle Ferdi! Bugün onu diğer maçlardaki kadar etkili yapamadık ve ilk planımız buydu.'' değerlendirmesini yaptı.

FATİH TEKKE HOBİSİ İLE İLGİLİ BİR SORUYU YANITLADI!

"Benim tarzım değil. Maçtan önce hakemlere bir şey söylediysem, oyunun başında da söyledim. Maçı bitirmeyin dedim.Bir hoca olarak bunu istemiyorum.İlk 10-15 dakikada bize baskı yapacaklarını düşündüğüm için oyunu ikinciye taşıdık. Dürüst olmak gerekirse biraz karıştırdım. Ayrıca oynamak isteyen bir takımda vakit geçirmek bizim için iyi değil. Türkiye'de var ama Alanyaspor'da yok''.

"Fatih Tekke: 4. hakem Tadic'in pozisyonu için konuştu!" haberi, 11 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 11 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fatih Tekke: 4. hakem Tadic'in pozisyonu için konuştu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatih Tekke: 4. hakem Tadic'in pozisyonu için konuştu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  2. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  3. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  4. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  5. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  6. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  7. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
  8. 15:43 Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı
  9. 15:29 Sertab Erener'in Değişimi Sosyal Medyada Gündem! "Ne Yaptın Kendine?"
  10. 15:28 Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!
  11. 15:28 Dev Derbiye Saatler Kala Fenerbahçe'de Deprem! İsmail Kartal 3 Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
  12. 15:28 Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
  13. 15:27 En Yüksek Faiz! 100 Bin TL'ye Ne Kadar Kazanırsınız? Aylık Kazanç Hesaplaması!
  14. 15:27 CHP'den Önemli Adım: Asgari Ücrete Otomatik Enflasyon Oranında Artış Önerisi!
  15. 15:26 Evlilik Hayali Kabusa Dönüyor! Düğün Maliyeti 500 Bin Liraya Ulaştı!
  16. 15:26 Kalp Sağlığınızı Güvene Alın! Damar Tıkanıklığına Son Veren Mucizevi İçecek: Günde 2 Bardak Yeter
  17. 15:24 Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli model
  18. 15:22 Bilim insanları saniyeler içinde şarj olabilen batarya ürettiğini açıkladı
  19. 15:18 ABD'li çip şirketi Nvidia, İsrailli Run:ai'yi satın alacağını duyurdu
  20. 15:16 TikTok CEO’su açıkladı: İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz
Spor Haberleri