Fatih'te AKP'ye oy veren bir kişi CHP'nin adayı Polat'la konuştu: "İnşallah siz kazanırsınız"

Fatih'te AKP'ye oy veren bir kişi CHP'nin adayı Polat'la konuştu:

Fatih'te AKP'ye oy veren bir kişi CHP'nin ad... Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 31 Mart seçimleri için saha çalışmalarını sürdürüyor. Bugün, Fatih’te Belediye Başkan adayı Mahir Polat ile Dervişali Muhtarlığını ziyaret etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 31 Mart seçimleri için saha çalışmalarını sürdürüyor. Bugün, Fatih’te Belediye Başkan adayı Mahir Polat ile Dervişali Muhtarlığını ziyaret etti ve Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kahvehanede bilardo oynayan Çelik, saz çalan gençle birlikte müzik yaptı.

Çelik, Fatih’te bir kahveyi ziyaret eden Çelik ve Belediye Başkan adayı Mahir Polat’ı dinleyen yurttaş "AKP’ye oy veren bir adamım. İnşallah siz kazanırsınız," sözlerini söyledi.

FATİH KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GÖÇMEN SORUNUNDAN DERTLİ

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sabah saatlerinde CHP İstanbul İl Sekreteri Soner Özimer, Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat ve Fatih İlçe Başkanı Yavuz Nazlıgül ile birlikte Fatih'te Dervişali Mahallesi Muhtarı Hüseyin Demirci'yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından bir kafeye geçen Çelik ve Polat, burada mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Mahallede dönüşüm sorununun önemli bir gündem maddesi olduğunu belirten vatandaşlar, sürgün edilme kaygısı taşıdıklarını vurguladılar. Ayrıca, ilçede artan göçmen ve işsizlik sorununun da mahalle sakinlerinin gündeminde olduğu görüldü.

POLAT’TAN MAHALLELİYE: YERİNDE DÖNÜŞÜM OLACAK

Polat, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledikten sonra, yerinde dönüşümle kimsenin sürgün edilmeyeceğini vurgulayarak, önceki örneklerden ders alarak benzer durumların yaşanmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Ayrıca, göçmen sorunuyla ilgili çalışmalarının devam ettiğini ve işsizlikle mücadelede göreve geldiklerinde istihdam ofisleri kuracaklarını ve özellikle gençlere iş imkanı sağlayacaklarını ifade etti.

ÇELİK: MAHİR POLAT KIYMETLİ HİZMETLİ OLAN BİR ADAYIMIZ

Çelik, de sohbet sırasında yurttaşlara adayları Mahir Polat ile ilgili "Kendisinin ülkemize çok kıymetli hizmetleri oldu geçmişte. Üniversitede öğrenciler yetiştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlamadan önce Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde çalıştı. 2019’dan beri de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yol arkadaşı. İstanbul’da güzellikten yana ne var ise iyilikten yana ne var ise o kuvvetli takımın isimlerinden biri Mahir Polat. İstanbul’un kültür varlıklarının korunmasında çok önemli işler yaptı. Yerebatan Sarnıcı bunlardan biri," sözlerini söyledi. 

"AK PARTİ’YE OY VERİYORUM İNŞALLAH SİZ KAZANIRSINIZ"

Kahve sohbeti esnasında Çelik ve Polat’a Karagümrük Stadı’nın inşasıyla ilgili süreci soran vatandaş, "İnşallah kazanırsınız, bakın ben AK Parti’ye veren bir adamım, yedi dakikadır sizi dinliyorum. Helal olsun çok düzgün, ortadan konuşuyorsunuz" dedi.

Polat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karagümrük Stadı'nın yapılacağı sözünü verdiğini belirtti ve Fatih Belediyesi'nde göreve geldikten sonra İBB ile işbirliği yaparak stadın inşasına başlamak için gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

"BEYOĞLU İNAN GÜNEY İLE ÇOK ŞANSLI"

Çelik, ikinci saha gezisi için Beyoğlu'na geçti. Burada coşkulu bir kalabalık ve gençlerin yaktığı meşalelerle karşılandı. Fetihtepe Mahallesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı konuşmada İnan Güney'in adaylığıyla ilgili "Beyoğlu çok talihli. Neden talihli? Çok deneyimli bir isimle Beyoğlu’nda bir yola çıktı. İnan Güney partimizin çok çeşitli kademelerinde görev aldı. Gençlik kollarından itibaren Beyoğlu’nda dört yıl ilçe başkanlığı yaptı" dedi.

"İNAN GÜNEY GÜÇLÜ HİKAYENİN PARÇASI OLDU"

"İnan Güney başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte beş yıl Beyoğlu’na hizmet etti. Ekrem başkanımızın yol arkadaşlarından biri oldu" ifadelerini kullanan Çelik "O kuvvetli hikayenin parçası oldu. Şimdi de Beyoğlu’nda, Beyoğlu’nun çocuklarına, kadınlarına, gençlerine, emeklilerine ve emekçilerine hizmet etmek için yola çıktı. Kıymetli başkanıma yolu açık olsun diyorum. Beyoğlu’nun sorunlarını çok iyi biliyor. Sorunlarını bildiği gibi bu sorunların çözümlerini de iyi biliyor. Ekrem başkanımızla İnan başkanımız 31 Mart’tan itibaren uyumlu bir çalışma organize edecekler," diye konuştu.

ÇELİK SAZA EŞLİK ETTİ, KAHVEDE BİLARDO OYNADI

Çelik, İnan Güney ve İlçe Başkanı Muharrem Bulut ile birlikte Fetihtepe esnafını ziyaret etti. Bir dükkanda saza eşlik edip türkü söyledi ve langırt oynadı. Esnafın dertlerini dinleyen Çelik, yerel seçimleri kazandıktan sonra genel seçimleri de kazanarak Türkiye'ye umut olacaklarını vurguladı.

Fetihtepe'den sonra Piripaşa Mahallesi Çarşamba Pazarı'na giden Çelik ve Güney, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Kahvehaneye giren ikili, yapılan bilardo teklifini kabul etti. Pazarda fiyatlardan şikayet eden vatandaşları dinleyen Çelik ve Güney, esnafın artan maliyetler sebebiyle giderleri karşılayamaması sorununu not aldı. Yerel seçimleri kazanmaları durumunda bu sorunlara çözüm üreteceklerini belirttiler.

"Fatih'te AKP'ye oy veren bir kişi CHP'nin adayı Polat'la konuştu: "İnşallah siz kazanırsınız"" haberi, 06 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 07 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Fatih'te AKP'ye oy veren bir kişi CHP'nin adayı Polat'la konuştu: "İnşallah siz kazanırsınız" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatih'te AKP'ye oy veren bir kişi CHP'nin adayı Polat'la konuştu: "İnşallah siz kazanırsınız" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 04 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 17:09 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'da İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi Öncesi Görüşmeler Yaptı
  2. 17:04 Şi Cinping, Avrupa Turunda: Fransa, Macaristan ve Sırbistan'a Ziyaret
  3. 17:04 Sumatra Orangutanı Yaralarını Şifalı Bitkilerle İyileştiriyor: Doğanın Benzersiz İyileşme Süreci
  4. 17:04 Sivas'tan İstanbul'a İlk Aktarmasız YHT Seferi Başladı: Yolculuk Heyecanı Artıyor!
  5. 16:21 FIFA'nın Yeni Uygulamasıyla Futbol Arenası Genişliyor: Yerel Lig Maçları Uluslararası Alanda!
  6. 16:16 Sigaraya Yeni Zam!
  7. 16:06 Venedik Turistlerden Giriş Ücretiyle 8 Günde 723.225 Euro Kazandı
  8. 16:02 Emily in Paris: Moda ve Macera 4. Sezonla Geri Dönüyor!
  9. 15:59 Koç Ailesi, Anatolia Hospital'in Çoğunluk Hisse Paylarını Satın Aldı
  10. 15:52 Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar: Sel Felaketi 39 Kişinin Hayatını Kaybetti
  11. 15:48 Princeton Öğrencilerinden Filistin'e Destek: Açlık Grevi Gazze'deki Acıya Yanıt
  12. 15:44 Galatasaray Petrol Ofisi, ALG Spor'u Yenerek Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor
  13. 15:39 Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
  14. 15:35 Ateşkes Müzakerelerinde ABD, Hamas'ı Suçladı: Rehinelerin Serbest Bırakılması Belirsizliği Sürüyor
  15. 15:30 Merkez Bankası'ndan Kira Zamlarına İlişkin Önemli Açıklama
  16. 15:22 MKE Ankaragücü ve Alanyaspor Arasındaki Beraberlik: Teknik Direktörlerin Değerlendirmesi
  17. 15:18 Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Mağlup Ederek Üstünlüğünü Korudu: Svensson'dan Değerlendirme
  18. 15:13 NBA Play-off'larında Mavericks ve Magic, Heyecanı Doruğa Taşıdı!
  19. 15:11 Domenec Torrent, Meksika'da Atletico de San Luis'in Yeni Teknik Direktörü Olarak Geri Dönüyor
  20. 15:05 Galatasaraylı İbrahim Hatipoğlu, 1905 GSYİAD Başkanlığı'ndan İstifa Etti
Politika Haberleri