Fatmanur Altun özür istedi, Canan Kaftancıoğlu “Hakikatleri konuşalım” dedi

Fatmanur Altun özür istedi, Canan Kaftancıoğlu “Hakikatleri konuşalım” dedi

Fatmanur Altun özür istedi, Canan Kaftancıoğ... AKP'li hesapların Canan Kaftancıoğlu, Nevşin Mengü ve Berna Laçin'i "tecavüz" iması ile tehdit ettiği mesajlara yönelik tepkiler sürüyor. Fatmanur Altun da

AKP'li hesapların Canan Kaftancıoğlu, Nevşin Mengü ve Berna Laçin'i "tecavüz" iması ile tehdit ettiği mesajlara yönelik tepkiler sürüyor. Saray sözcüsü Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun da hakaret ve tehditlere tepki gösterdi. Canan Kaftancıoğlu'nun teşekkür ettiği Altun ise Üsküdar'daki kaçak evinin CHP tarafından fotoğraflandığı iddialarına devam etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyayı aktif kullanma çağrısının ardından AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da, ”Profilinde, bu işaretleri (Yeşil daire ve Türk Bayrağı) kullananları şahsi hesaplarımızdan takip ediyoruz” diyerek açıklamada bulunmuştu.

 AKP'nin milli hesaplarından atılan mesajlarda, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazeteci Nevşin Mengü ve oyuncu Berna Laçin, tecavüzle tehdit edilmiş, bu isimlere hakaretler yağdırılmıştı.

FATMANUR ALTUN MESAJLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun da söz konusu mesajlara tepki gösterdi. Altun kişisel hesabından, "Kadınları hedef alan şiddet ve tehdit dilinin inandığımız ve savunduğumuz değerlerle hiçbir alakası yoktur ve bundan sonra da olmayacaktır. Bu ülkenin aydınlık yarınları için mücadele eden kadınlar olarak bu dilin ve anlayışın her zaman karşısında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAF İDDİASINI HATIRLATTI

Ancak Altun ikinci tweet’inde, Kuzguncuk’taki kaçak yapıların yıkılması sonrası başlayan ve CHP’lilerin Altun’un evinin fotoğrafını çektikleri iddiasıyla savcılığa taşınan olaya gönderme yaptı.

Altun, "Bu tartışmada adı geçen kadınlardan biri, üç adamını gönderip evimin fotoğraflarını çektirerek mahremiyetimizi ve çocuklarımın güvenliğini hiçe saymış olsa da bahsi geçenler bizim açımızdan değişmez ilkelerdir. Bu ilkeleri herkes için savunmaya devam edeceğiz" dedi.

KAFTANCIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Kaftancıoğlu da, Altun’un destek tweet’ine teşekkür ederek şunları yazdı: ”Kadın önsezinizle evinizin fotoğrafını çektirmediğim ve başta çocuklarınız olmak üzere olumsuz herhangi bir durumda herkesten belki de eşinizden hızlı orada olacağımı hissedeceğinizi düşünüyorum. Dayanışmayla..”

FATMANUR ALTUN: ÖZÜR DİLEYİN

Daha sonra Altun ve Kaftancıoğlu arasındaki yazışma şöyle devam etti:

Fatmanur Altun: O halde sizi iftira tweet’lerinizi silip, kamuoyu önünde kendiniz ve partiniz adına özür dilemeye davet ediyorum. Hakikate bir borcunuz var.

KAFTANCIOĞLU: HAKİKATLERİ KONUŞALIM

Canan Kaftancıoğlu: Hakikate hepimizin su gibi ihtiyacı var Hakikate ulaşma adına ben sizi bir iftar sonrası kahveye davet ediyor ve hakikatin ortaya çıkmasına vesile olacağına inanıyorum. Birlikte ortaya çıkaracağımız hakikat inanıyorum ki özür dilemesi gereken her kimse o özrü diletecektir.

Fatmanur Altun: Dışarıdan şık bir teklif gibi görünse de özür dilemesi gereken siz ve partinizsiniz. Kaldı ki hiç bir özür, aile olarak yaşadığımız travmayı ortadan kaldıramaz. Bu olayda, şahsınız ve partinizden asgari bir özürle başlamayan her konuşma, samimiyetsizlik duvarına çarpmaya mahkum.

Canan Kaftancıoğlu: İçeriden de samimi bir teklif olduğunu hissettirebilmeyi çok isterdim doğrusu Hakikate ulaşmanın tek yolunun koşulsuz, önyargısız ve her türlü şartlanmışlıktan arınmış bir arayış olduğunu hatırlatarak kadınların bu arayışta çok daha başarılı olduğunu tarihten biliyoruz. İyi geceler.

"Fatmanur Altun özür istedi, Canan Kaftancıoğlu “Hakikatleri konuşalım” dedi" haberi, 16 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Fatmanur Altun özür istedi, Canan Kaftancıoğlu “Hakikatleri konuşalım” dedi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatmanur Altun özür istedi, Canan Kaftancıoğlu “Hakikatleri konuşalım” dedi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:15 Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Tekin'den açıklama geldi
  2. 00:12 Erdoğan yarın Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek
  3. 00:12 CHP Genel Başkanı Özel açıkladı: Erken seçim çağrım yok
  4. 00:12 Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek
  5. 00:05 Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı sobelendi!
  6. 23:59 Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasında canlı yayında buz kesen kavga!
  7. 23:31 Hadise'nin bir mekanda olduğunu öğrenen gazeteciler şok oldu! Hadise taninmaz halde yakalandı!
  8. 23:31 Kayadikavlak Köyünde Yangın: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı
  9. 23:28 Çin'de Akıllı Telefon Pazarında Devrim: Huawei Yükselişte, Apple Geriliyor!
  10. 23:17 Batman Gültepe Mahallesi'nde Kırmızı Işık İhlali Kazası: Bebek ve Üç Kadın Yaralandı
  11. 23:14 'Anti Fenerbahçe' lobisi intikam aldı! li Koç'tan Suudi Arabistan ve Süper Kupa'nın intikamı!
  12. 23:14 Hatay'ın Doğal Hazinesi: Zeytinyağı Sabunu ile Derin Temizlik ve Canlandırma
  13. 23:11 TÜİK'ten Açıklama: Türkiye'nin En Sağlıklı Şehirleri Belirlendi!
  14. 23:08 İzmir'de Akaryakıt İstasyonu Arsasında Bekçilik Yapan Kişi Cinayete Kurban Gitti
  15. 23:05 Anıtkabir'e 23 Nisan'da Büyük İlgi: 111 Bin 527 Ziyaretçi
  16. 22:59 Madonna, Washington'da Hayranlarını Bekletme Davasıyla Karşı Karşıya
  17. 22:47 Fenerbahçe, İsmail Kartal ile Yola Devam Kararı Aldı
  18. 22:45 Ünlü ton balığı üreticisi, ürünlerini acil toplatıyor: İçinde civa bulundu!
  19. 22:43 Tacizde Bulunan Doktorun Mağdurlarına 138 Milyon Dolarlık Tazminat!
  20. 22:36 Nuri Alço'nun Son Durumu Ortaya Çıktı!
Politika Haberleri