Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması!

Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması!

Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması! Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın, HDI Sigorta ile gerçekleştirdiği isim ve göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreni Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde yapıldı.Fenerbahçe...

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın, HDI Sigorta ile gerçekleştirdiği isim ve göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreni Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde yapıldı.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, HDI Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu imza töreninde Sarı-Lacivertli kulübün başkan yardımcısı Burhan Karaçam, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ile Erkek Voleybol Takımızın kaptanı Ulaş Kıyak ve başarılı smaçör Salvador Hidalgo Oliva açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam: HDI Sigorta’nın bu güçlü yol arkadaşlığının artarak devam edeceğini inanıyorum

İlk olarak söz alan Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, “HDI Sigorta, geçen sene çok zor şartlar altında devraldığımız Kulübümüzün yönetiminde mali konularda bize destek veren en önemli kuruşlardan bir tanesi olarak öne çıktı. Tüm tesislerimizin sigortalarını geçen seneki sponsorluk anlaşmamızla HDI Sigorta üstlenmişti. Bu sene de bu kapsamı daha da genişlettik. HDI bu sefer Erkek Voleybol Takımımızın hem isim hem de göğüs sponsoru oldu. HDI Sigorta’nın bu güçlü yol arkadaşlığının artarak devam edeceğine ve çok daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. O yüzden Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu’na çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Yardımcı Burhan Karaçam: Ceyhan Hancıoğlu, Kulübümüz için son derece önemli olan Fener Ol kampanyamızın gönüllülerinden biri

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’nun Fener Ol gönüllüsü olduğunu hatırlatan Burhan Karaçam, “Ceyhan beyin geçen seneden bu yana benim de Fenerbahçe’deki deneyimim içinde çok özel bir yeri var, değinmeden geçemeyeceğim. Kendisi, Kulübümüz için son derece önemli olan Fener Ol kampanyamızın gönüllülerinden biri. Yetkili bölge yöneticilerimizden biri olarak Fener Ol kampanyamızın geçen sene aralık ayından bu yana içinde. Çok değerli katkıları oldu.” şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam: Bu tür destekler Türkiye’de sporun gelişmesi için önemli

HDI Sigorta’nın spor destekçisi bir kurum olduğunu sözlerine ekleyen Burhan Karaçam, “İçinden geçtiğimiz bu zor ekonomik koşullarda HDI Sigorta’nın yapmış olduğu bu özverili katkı, spora ne kadar büyük destek verdiğini, sporun ne kadar yanında olduğunu gösteriyor. HDI Sigorta’nın diğer kurumlarımıza, diğer şirketlerimize örnek olmasını gönülden diliyorum. Türk sporunun HDI Sigorta gibi kurumlara ihtiyacı var. Fenerbahçe’nin sadece bir futbol kulübü olmadığı, birçok branşta mücadele verdiği gibi diğer kulüplerimizde de -bu kadar geniş olmasa da- amatör branşlarda çalışmalar var. Bu tür destekler Türkiye’de sporun gelişmesi için önemli. Türk gençlerinin sporun getirdiği kardeşliğe katılabilmeleri için bu kulüplerin desteklerine ihtiyacımız var.” değerlendirmesini yaptı.

Son olarak Fenerbahçe taraftarına çağrıda bulunan Karaçam, “Bu sene voleybol maçlarımız Burhan Felek’te oynanıyor. Camiamızın tüm fertlerinin bununla ilgilenmelerini rica ediyorum ve voleybol takımlarımızın başarılarını izlemeye davet ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu: Amatör branşlara destek olmak bizim için keyifli, kulüpler açısından da çok önemli

Daha sonra söz alan HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Bundan yaklaşık 1 sene önce yine bu masada otururken sizin bir ricanız bizim de bir sözümüz vardı; ‘Seneye daha iyisini yapalım’ diye. Ekonomik konjonktür müsaade ettiği sürece bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. HDI Sigorta olarak yaklaşık 10 yıldır spor arenasında sadece voleybol değil; basketbol, futbol, hentbol tarafında da varız. Burada olmaya devam ediyoruz. Amatör branşlara destek olmak bizim için çok daha keyifli ve kulüpler açısından da çok önemli böyle bir ekonomik süreçten geçerken. Yönetim kurulumuza, başkanımıza, özellikle şubemizin yöneticisi Simla hanıma çok teşekkür ediyorum çalışmamızın kapsamını genişletme şansı verdiği için. Biz 5 yıldır Fenerbahçe’nin içindeyiz. Burası bizim yuvamız. Sponsorluk bacağında da mutlu olmak esas, sponsoru mutlu etmek lazım.

Geçen sene de duygularımı ifade etmiştim. Fenerbahçeli olarak çok mutluyum. Sponsor olarak da mutlu olmam gerekiyordu. Yeni yönetimimiz göreve başladığından beri bu konuda elinden geleni yapıyor. Bu iş birliğimizin genişlemesi de buna denk geldiği için ayrıca mutluyum. Bugüne kadar biz sadece Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sigorta sponsoru gibiydik. Hala o tarafımız devam ediyor. Yani bu paketin dışında biz sigorta sponsoru olarak da devam ediyoruz ama bugün bunu taçlandırıyoruz. Artık voleybol gibi şirin, sevimli bir amatör branş takımına ismimizi koyabiliyoruz. Başkanımın dediği gibi biraz daha seyircimizi toplamamız gereken bir arenaya ismimizi koymamız, bize bu imkanı vermeleri çok keyifli.” dedi.

Fenerbahçe HDI Sigorta kaptanı Ulaş Kıyak: HDI Sigorta’ya Türk sporuna, voleybola yaptığı desteklerden dolay çok teşekkür ediyorum

Fenerbahçe HDI Sigorta kaptanı Ulaş Kıyak ise, “Fenerbahçe’de ikinci yılımı dolduracağım. Fenerbahçe için ‘Geldiğinde anlarsın’ diyen arkadaşlarım olmuştu. İnsan bildiğini sanıyor ama gerçekten bu formayı giydiğinde buranın büyüklüğünü, o ağırlığı hissediyorsunuz. Geldiğimde bunu gerçekten yaşadım. Biraz strese girdim çünkü çok ağır, şerefli bir forma. Büyük bir camia ve ayrı bir dünya. Başka bir dünyada yaşıyor hissini veriyor. Geçen seneden başlamak istiyorum. Sezona çok güzel başlayamadık. İstemediğimiz, beklemediğimiz mağlubiyetler aldık. Camianın büyüklüğünü buradan anlamak gerekiyor. Başkanımız, yöneticilerimiz, taraftarlarımız, teknik ekip kriz yönetimini çok iyi başardı. O krizi çok iyi çözdüler. Ne zaman sendelesek arkamızda bir destek hissettik. Sonunda herkes karşılığını aldı, sezonu 2 kupayla bitirdik. Bu harika bir şeydi. Taraftarlarımıza, başkanımıza, bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tamamıyla bir ailenin göstergesi. Bir buz dağı gibi biz sadece en üstteki görünen kısmıyız ama aşağıda o kadar büyük bir şey var ki. Herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sene için Fenerbahçe’nin hedefleri her zaman çok yüksek. Hedefin ne olursa olsun buraya geldiğinde çıta hep çok yüksek. Kendi hedefinin dışına çıkıyorsun çünkü burası Fenerbahçe. Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi var. Sezon başında Süper Kupa var. Tüm kupalara talibiz. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi ve Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki senenin çalışmaları başladı, 3. haftadayız, her şey yolunda. HDI Sigorta’ya Türk sporuna, voleybola yaptığı desteklerden dolay çok teşekkür ediyorum. Siz de bir ailesiniz, biz de bir aileyiz. Bu iki ailenin birleşimi çok güzel bir sonuç doğuracak. Mutlu bir yola girdik ve sonu güzel bitecek. Emeğinize, desteğinize, inancınıza sağlık. İnşallah her şey hayırlı, uğurlu olur.” diye konuştu.

"Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması!" haberi, 03 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  2. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta Para Cezası Geliyor!
  3. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  4. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  5. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  6. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  7. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  8. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  9. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  10. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  11. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  12. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  13. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  14. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  15. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  16. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  17. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  18. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  19. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  20. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
Spor Haberleri