Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü yıldız solak… Sözleşme detayları belli oldu!

Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü yıldız solak… Sözleşme detayları belli oldu!

Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü yıldız solak… Söz... Teknik heyet ve yönetim, ilk yarıdaki sorunları masaya yatırırken, önceliği takım savunmasına verdi. İleri uçta Rodrigues, Max Kruse, Deniz Türüç, Moses...

Teknik heyet ve yönetim, ilk yarıdaki sorunları masaya yatırırken, önceliği takım savunmasına verdi. İleri uçta Rodrigues, Max Kruse, Deniz Türüç, Moses gibi yıldızları barındıran Fenerbahçe, bu anlamda sorun yaşamazken, savunmada verilen zaaflar ve mevcut kadrodaki isimlerin yetersiz oluşu, transfer gerekliliğini ön plana çıkarttı... Türkiye'den ve dünyadan bir çok yıldızla görüşmelerini sürdüren sarı lacivertli ekip, uzun süredir ilgilendiği dünyaca ünlü yıldız için somut geri dönüş elde etti.

Fenerbahçe'de ara transfer için kollar sıvandı... Teknik Direktör Ersun Yanal, ve Comolli, ilk yarının röntgenini çekti ve takımda yetersiz bulunan bölgeler için transfer etmek istediği isimleri raporladı. Bu rapor yönetime iletilirken, Finansal Fair Play kuralları göz önünde bulunduruldu ve ilk kriter 'Mailyeti uygun' isimler oldu. Gerek Türkiye'de gerek dünyanın çeşitli yerlerinde önemli isimlerle temasa geçen Fenerbahçe, savunmya dünyaca ünlü ismi getirmek için kolları sıvadı.

Sezon başında Zanka Jorgensen ve Adil Rami gibi yıldızları kadrosuna katan sarı lacivertliler, Zanka'yı ilk 11'de değerlendirmişti. Oyuncunun verimsiz olması ve yeterli form tutamaması, bağların yavaş yavaş kopmasını sağladı. Ersun Yanal, ligin son haftalarında kendi pozisyonu olmamasına karşın Zanka yerine Jailson'a görev vererek Danimarkalı oyuncuya mesaj verse de, şampiyonluk için kurulan kadroda yeterli olmadığı kanısına varıldı.

RAMI FORM TUTAMIYOR

Sezon başında Fenerbahçe'ye Damien Comolli referansı ile transfer edilen Adil Rami ise, büyük hayal kırıklığı yarattı... Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kaldıran yıldız oyuncu, sarı lacivertlilerde istenileni veremedi. Yanal'ın sadece 1 Süper Lig karşılaşmasında görev verdiği Adil Rami, sarı lacivertli forma ile 45 dakika sahada kalabildi. Rami forma giydiği Ankaragücü mücadelesindeki yaptığı kritik hata ile gözden düştü. Öte yandan 34 yaşındaki savunmacı, Türkiye Kupası'nda oynanılan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında 61 dakika, İstanbulspor ile oynanılan 5. tur maçlarında 90'ar dakika süre aldı.

İLK YOLCU...

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fransız basınında çıkan haberlere göre Rami'nin Fenerbahçe'den ayrılma isteğini yönetime ilettiği ve ara transfer döneminde kendisine kulüp bulacağını söylediği aktarıldı.

FENERBAHÇE'YE DÜNYA YILDIZI SAVUNMACI!

Ersun Yanal'ın yönetime ilettiği listede bir çok isim yer alırken, en kritik noktalardan bir tanesi de dünyaca ünlü Arjantinli savunmacı oldu... Yıllar boyunca Manchester United forması terleten bu isim, sarı lacivertli taraftarların özlediği "Dünya yıldızı" kalibresinde. Şu anda teknik direktör Solskjaer tarafından tercih edilmeyen Arjantinli yıldız için Fenerbahçe, resmi girişimlere başladı. Ersun Yanal'ın sistemine tam olarak uyan Rojo için Fenerbahçe, adeta seferberlik ilan etmiş durumda.

Savunmanın hem göbeğinde hem de sol tarafında forma giyen bu oyuncu, Arjantin Mili Takımı'nda sürekli olarak yer alan, Lionel Messi'nin takım arkadaşı Marcos Rojo. Damien Comolli'nin İngiltere'deki bağlantılarını kullanarak bitirmeye çalıştığı transferde Kırmızı Şeytanlardan resmi yanıt geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre United, Rojo için sarı lacivertlilere olumlu yanıt verdi. Fenerbahçe - Rojo flörtüne özel olarak yer verilen haberde oyuncunun sarı lacivertlilerden yıllık 3.5 milyon sterlin istediği ancak yönetimin Arjantinli yıldıza 2.7 milyon sterlin teklif ettiği yazıldı.

EKİM AYINDA AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTI!

Yaz transfer döneminden bu yana Fenerbahçe'nin gündemine olan ve artık sarı lacivertlilere daha da yaklaşan oyuncu, Eylül ayında yaptığı açıklama, "Everton'a gitme ihtimalim vardı ancak kulübün ya da menajerin kararıyla bu engellendi. Şimdi aralık ayına kadar mücadele edeceğim. Eğer işler istediğim gibi gitmezse takımdan ayrılacağım." diyerek ayrılığın sinyallerini vermişti.

"Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü yıldız solak… Sözleşme detayları belli oldu!" haberi, 08 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü yıldız solak… Sözleşme detayları belli oldu! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe’ye dünyaca ünlü yıldız solak… Sözleşme detayları belli oldu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
    2. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
    3. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
    4. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
    5. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
    6. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
    7. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
    8. 09:41 Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi
    9. 09:34 Ali Yerlikaya duyurdu: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi: 34 kişi yakalandı
    10. 09:28 2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Max Verstappen kazandı
    11. 09:25 Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, bugün Türkiye'ye geliyor
    12. 09:18 Soldaki AK Parti'li İlçe Belediye Başkanı Sağdaki Almanya Başbakanı
    13. 09:15 Resmi Gazete'de yayımlandı: Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi
    14. 08:57 Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı
    15. 08:53 Fiyat yarı yarıya düştü: Yeni Tesla Model Y Türkiye'de satışta
    16. 08:46 İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı
    17. 08:41 Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular katıldı
    18. 08:35 Erdoğan “Kâr amacı güdülmüyor” demişti: Tarım Kredi Market’in 2023’te kâr ettiği ortaya çıktı
    19. 08:29 AK Partili Nihat Zeybekci: Bebek katliamını kınıyoruz ama İsrail'le ticaret anlaşmamız var
    20. 08:24 Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
    Spor Haberleri