Fevzi Layiç'den; "Bu takım Allah’ın izniyle ligde kalacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın!"

Fevzi Layiç'den;

Fevzi Layiç'den; "Bu takım Allah’ın izniyle ... Şanlıurfaspor'un Yardımcı Antrenörü Fevzi Layiç, açıklama yaptı. Tuzlaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu takım Allah'ın izniyle ligde kalacaktır." Diyerek açıklamalarına yenisini ekledi! Lig başarısı kaçınılmaz..

Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Fevzi Layiç, Tuzlaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu takım Allah'ın izniyle ligde kalacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü çok mücadele eden bir takımımız var, bunu isteyen bir takımımız var."

Trendyol 1 Ligin 24. haftasında Şanlıurfaspor, düşme hattındaki rakibi Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldı. Şanlıurfaspor yardımcı antrenörü Fevzi Layiç, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında sıkı bir maç sergilediklerini söyledi. Layiç, topu geri atan oyuncuları taraftarların yuhaladığını belirterek, "Lig süresinin çok kısaldığı bir dönemde, maç öncesi arkadaşlarımıza Kocaeli maçından daha zorlu bir maç geçireceğimizi söylemiştik. Bizim için. ., her ne kadar alttaki takımlar çok mücadele etseler de, bizim altımızda kalıyor gibi görünseler de. Elbette bunlar sıkı maçlar. Kendinize bakın." Bunu yapmak zorundasın. Bazen maç bozulur, gider, gelir, bazen burada hatalar olabiliyor. Öncelikle tabi ki şunu söylemek isterim: Şanlıurfaspor için hem kendim için hem de teknik direktörüm için mücadele edeceğiz. Onların sadık ve sadık hayranları için savaşıyoruz. Çocuklar çok fazla stres altındadır. Yani 7. ve 8. dakikalarda büyük desteklerini beklerken maalesef oyuncularımıza da pas verirken düdük çalındı. Çok zorlu bir süreçten geçmek zorundayız. Dolayısıyla bu savaş kolay değil. Oyuncularımız çok hazırlıklı ve kararlı ama bizim morale ve desteğe ihtiyacımız var. Bunu öncelikle taraftarlarımızdan rica ediyoruz, çünkü sahadaki çocuklar da insandır, hepsinin canı vardır. Onlar da etki yarattı. Maalesef yanlış bir adım atarsa ​​kalabalığı anlayabiliriz, onlar da destek istiyor ama burada olumlu olmamız gerekiyor. Bu genç kardeşlerimize, genç dostlarımıza destek olmalıyız. Artık ligin son kısmı, son 9, 10 maçımızı oynuyoruz. Tüm maçlar sıkı, tüm maçlar rekabetçi. Bu yüzden hayranlarımızdan özellikle gelecekte daha olumlu olmalarını istiyoruz. Allah'ın izniyle bu takım ligde kalacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın çünkü çok mücadele eden bir takımımız var, gerçekten isteyen bir takımımız var. Geçen hafta çok güzel bir galibiyet aldık ama bu hafta Kocaeli karşısında tekrar söylüyorum, kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. "Bizim için hem deplasmanda hem de iç sahada daha kolay maçlar var, ancak rakipleriniz gibi bir takımla çok fazla baskı altındalar, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıyalar ve tüm gücünü gösteren bir takım buluyorsunuz." 

"Fevzi Layiç'den; "Bu takım Allah’ın izniyle ligde kalacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın!"" haberi, 26 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fevzi Layiç'den; "Bu takım Allah’ın izniyle ligde kalacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın!" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fevzi Layiç'den; "Bu takım Allah’ın izniyle ligde kalacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın!" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:45 Bakan Işıkhan'dan Taksim açıklaması: Kitlesel eylemlere açık değil
  2. 08:38 Boran Kuzum’dan Cengiz Bozkurt’u şaşırtan “popo” açıklaması
  3. 08:34 Son halini Sertap Erener'e benzetmişti: Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a estetik cevabı
  4. 08:28 Naci Görür’den kritik ‘deprem’ uyarısı: Bu bölge er geç depremle sınanacak
  5. 08:25 AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede devir teslimden önce milyonluk sözleşme
  6. 08:22 Taksim'de ilk eylem üniversite öğrencilerinden geldi
  7. 08:17 Nahya bu kez Ali Erbaş hakkında parodi yaptı: A8 lazım, Mehmet’e görünme elinden alır bak
  8. 08:12 Aytunç Erkin yazdı: Kanlı 1 Mayıs’ın tanığı o günü anlattı
  9. 08:07 Fehmi Koru: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş
  10. 08:04 Çok kuvvetli sağanak geliyor: Meteoroloji saat vererek uyardı
  11. 01:17 DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
  12. 01:09 İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
  13. 01:03 Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
  14. 00:57 Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
  15. 00:52 Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!
  16. 00:45 İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
  17. 00:40 Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
  18. 00:30 Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
  19. 00:13 Koton'un halka arz detayları belli oldu! Giyim devi, 70 ülkeye ürün satıyor: İşte detaylar
  20. 00:12 VakıfBank, Ekonomiye 2 Trilyon TL Katkı Sağladı!
Spor Haberleri