Flaş!... Murat Ağırel ayn adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı dosyadan tutuklandı

Flaş!... Murat Ağırel ayn adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı dosyadan tutuklandı

Flaş!... Murat Ağırel ayn adli kontrol şart... Murat Ağırel adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı dosyadan tutuklandı. Ağırel’in sorgusunun sona erdiğini ve tutuklama kararı verildiğini duyuran Avukat Onur Cingil, “Yazıklar olsun sizin adaletinize!” diyerek tepki...

Murat Ağırel adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı dosyadan tutuklandı. Ağırel’in sorgusunun sona erdiğini ve tutuklama kararı verildiğini duyuran Avukat Onur Cingil, “Yazıklar olsun sizin adaletinize!” diyerek tepki gösterdi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, cuma günü savcılığın daveti üzerine ifade vermeye gitmiş ve sonrasında tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Ağırel çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ağırel’in serbest bırakılmasına savcılığın yaptığı itirazı değerlendiren İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği, Murat Ağırel hakkında tutuklanması talebiyle yakalama kararı çıkarttı.

‘YAZIKLAR OLSUN SİZİN ADALETİNİZE’!

Murat Ağırel adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı dosyadan tutuklandı. Ağırel’in sorgusunun sona erdiğini ve tutuklama kararı verildiğini duyuran Avukat Onur Cingil, “Yazıklar olsun sizin adaletinize!” diyerek tepki gösterdi.

Yazar Ağırel'in evine sabaha karşı 04.30'da baskın düzenleyen polis, hakkında gözaltı kararı olduğunu bildirdi. Evde olmayan Ağırel'e ailesi telefonla ulaşarak bilgi vermişti.

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel hakkında serbest bırakıldığı dosyadan tutuklama talebiyle yakalama kararı verildi. Kararın savcılığın itirazı üzerine İstanbul 9. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından alındığı öğrenildi. Ağırel, 6 Mart’ta tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiş ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Konuyla ilgili bir video paylaşan Ağırel şu açıklamalarda bulundu, "Bugün Ankara’da kitap fuarındaydım. Dönüş yolundayken üzücü bir olay öğrendim. Savcılık yeniden tutuklama kararı vermiş. Polisler sağolsunlar tutuklama kararını gece 04.30’da yapmayı uygun görmüş. Ancak beni evde bulamadıkları için doğal olarak eski kayınvalidemin evine baskın yapmışlar. Eski annem de oğlunu ve beni aradı. Eski kayınbiraderimi “Vatan’a gelip tutanak imzalamanız gerekiyor” diye aramışlar. Orada neredeyse esir tutmuşlar. 3-4 defa beni aradılar “Ne zaman geleceksin” diye. Memura çağırsanız gelirim dedim, niye baskın yapıyorsunuz dedim. Muhtemelen tutuklayacaklar beni. Hakkımda yakalama kararı çıkarılmış Yolda olduğumdan evde bulamamışlar eski kayınvalidemin evi basılmış,eski kayınbiraderimin ifadesi alınmış. Telefon ile çağırıldığımda gideceğim bilinmesine rağmen gecenin köründe evimin basılmasını takdirlerinize sunuyorum."

NE OLMUŞTU?

Türkiye’nin Libya’da yürüttüğü operasyonlar sırasında MİT mensubu olduğu belirtilen bir albayın hayatını kaybettiğine dair bilgileri haberleştiren Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç evlerine düzenlenen polis baskını ile gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Terkoğlu’nun tutuklanmasının ardından Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da savcılık tarafından ifadeye çağrılmıştı. Tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen Pehlivan hakkında da tutuklama kararı verilmişti. Pehlivan ile aynı gün içinde savcılık tarafından ifadeye çağrılan gazeteci ve Yeniçağ yazarı Murat Ağırel de savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkeme Ağırel’in adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verilmişti.

"Flaş!... Murat Ağırel ayn adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı dosyadan tutuklandı" haberi, 08 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Flaş!... Murat Ağırel ayn adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı dosyadan tutuklandı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Flaş!... Murat Ağırel ayn adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı dosyadan tutuklandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:57 Saç Derisi Sorunlarına Doğal Çözümler: Sağlıklı Saçlar İçin Yöntemler!
  2. 14:54 Beyaz Eşya Seçimi Kabusa Dönmesin! Yeni Evlenecekler Dikkatli Olsun!
  3. 14:53 Kayıp Klimt Tablosu: Viyana'da Açık Artırmada 32 Milyon Dolara Satıldı
  4. 14:52 Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi için hazırlıklara devam ediyor
  5. 14:49 Ekrem İmamoğlu: "Kanal İstanbul projesi ihanettir"
  6. 14:48 Martı Katliamı: Yalancı Veba Alarmı Şehri Sarsıyor! İnsan Sağlığı Tehlikede!
  7. 14:47 Unlubitlerin Yaydığı Virüs, Batı Afrika'daki Kakao Üretimini Tehdit Ediyor
  8. 14:45 Arizona Mahkemesi, 2020 Seçimine Müdahale Davası: Giuliani ve Meadows Dahil 18 Kişiye Dava Açıldı
  9. 14:38 Galatasaray'ın Transfer Hareketi: Davy Klaassen İle Anlaşma Sağlandı!
  10. 14:34 Ankara'yı Yarın Yağmur ve Rüzgar Kasıp Kavuracak! Şiddetli Fırtınaya Karşı Hazırlıklı Olun!
  11. 14:33 Küresel Isınma Avrupa'da Sivrisinek Kaynaklı Hastalıkları Artırıyor: Uzmanlar Uyarıyor
  12. 14:29 Çocukluk İstismarı ve Beyin: Yapay Zeka İncelemesi, Travmanın Genç Beyinleri Nasıl Etkiliyor?
  13. 14:25 Orta Akdeniz'de Düzensiz Göç: 23 Nisan Kazasıyla Ölü Sayısı 510'a Yükseldi
  14. 14:22 ABD'nin Asya'daki Stratejik Hareketi: USS George Washington Japonya'ya Yola Çıktı
  15. 14:18 Mangalın Vazgeçilmezi: Enfes Mangal Sosu Tarifi!
  16. 14:16 TC Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
  17. 14:11 Süper Lig'de Heyecan Dorukta: 34. Hafta Mücadeleleri Başlıyor!
  18. 14:08 ABD Stokları Düşerken Brent Petrol Fiyatları Yükselişte
  19. 13:58 TFF, Euro 2024'ü takip etmek isteyen vatandaşlara Schengen uyarısında bulundu
  20. 13:53 İzmir'de Çöl Tozu Bulutu: Görüş Mesafesi Azalırken Hava Kalitesi Değişiyor
Politika Haberleri