Full Plise Şık Perde Tasarımları ile Gündem Oldu

Full Plise Şık Perde Tasarımları ile Gündem Oldu

Full Plise Şık Perde Tasarımları ile Gündem ... Full Plise perde tasarımları hakkında...

 

Farklı özelliklerde kaliteli kumaşları, baskılı ya da düz renk sayısız göz alıcı tasarımları ile Full Plise, cam balkon perdesi alanında adını sektörün en yenilikçi ve en çok aranan firmaları arasına yazdırmayı başarıyor. Full Plise, farklı kumaş türlerini kullandığı özel cam balkon perdesi koleksiyonunda, yarı karartma ya da tam karartma sağlayan kumaşlar kadar keten ve ince keten gibi hafif ve sade kumaşlardan oluşturduğu modellerle de yoğun ilgi görüyor. Plise perde çeşitleri arasında yer alan baskılı cam balkon perdesi modelleri, mekanların daha sıcak görünmesini sağlarken ortama renk ve hareket kazandırmayı amaçlıyor. Küçük balkon alanlarında tercih edilen açık renk düz plise perde modelleri, renkli ve eğlenceli baskılı plise perde çeşitleri ile bir arada kullanılarak mekana dinamik bir görüntü kazandırıyor.

Plise perdeler bilinenin aksine çok yönlü kullanım alanına sahiptir. Pvc pencere, sürgülü pencere, tavan camları, üçgen teras ve eğimli camlarda plise perde kullanılabilir.

 

 

 

Balkonunuzu Kış Bahçesine Çevirin

Geniş balkon ve terasların açılır cam sistemleri ile dekoratif bir şekilde kapatılması, mekanların daha işlevsel ve tüm mevsimler boyunca kullanılabilir olmasını sağlıyor. Plise cam balkon perdesi, kapatılan balkon alanlarının dekoratif bir hal almasına olanak sağlıyor. Balkon mekanlarını dekore etmek isteyenlerin başvurduğu plise perde çözümleri, Full Plise sayesinde daha renkli ve eğlenceli bir hal alıyor. Markanın yeni sezon için satışa sunduğu farklı kumaş türlerinde plise perde modelleri, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

bhresim2.jpg

Özellikle kış aylarında, özlemi duyulan güneş ve temiz hava, kapalı balkon sayesinde modern insanın kaçış noktası haline geliyor. Bu alanlarda oturma grupları ve hatta halı ve avizelerin kullanılarak mekanın sıcak bir atmosfer kazandırılması ise son yıllarda oldukça popüler. Full Plise, kapalı balkonlarda dekoratif cam balkon perdesi kullanımı ile bu alanlara hak ettiği özeni gösterebileceğimizi bizlere hatırlatıyor.

 

Markanın en dikkat çekici cam balkon perdesi alternatiflerinden olan yarı karartma perdeler, balkon alanlarını yazın yakıcı güneşinden korurken, içeriye yeteri aydınlığın sızabilmesine olanak tanıyor. Simli, alacalı ya da sade onlarca farklı seçeneğin yer aldığı cam balkon perdesi kataloğu hemen tüm dekorasyon tarzlarına hitap eden seçeneklere ev sahipliği yapıyor.

 

"Full Plise Şık Perde Tasarımları ile Gündem Oldu" haberi, 17 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 17 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Full Plise Şık Perde Tasarımları ile Gündem Oldu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Full Plise Şık Perde Tasarımları ile Gündem Oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Yaşam Haberleri