Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olarak utandım

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olarak utandım

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Galatasara... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda konuştu. Özbek; Riva Projesi, Kemerburgaz ve transfer süreci hakkında konuştu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Eyüpspor ile kulübün tesislerini karşılaştıran Özbek, 'Utandım, Galatasaray'a yakışmaz' dedi. Öte yandan Başkan transfer hakkında bilgi verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Özbek, "Çözülmesi gereken birçok acil konunun olduğu bir dönemde göreve gelmiştik. Plan ve projelerimizle, ekibimizle hızlı bir şekilde sorunları çözmeye başladık. Göreve geldikten sonraki 1.5 aylık süreçte ki bayram ve tatilleri çıkarırsak yaklaşık 26 iş günü ediyor.

"Galatasaray Adası'yla ilgili size verdiğimiz sözü yerine getirdik"

Seçim sürecinde bir söz vermiştim. 26 gün gibi bir süre zarfında Galatasaray Adası'yla ilgili size verdiğimiz sözü yerine getirdik. Özellikle belirtmek istiyorum ki çalışanlar sadece bayramın 1. günü izin yaptı ve gecenin geç saatlerine kadar çalışma devam etti. Bu fedakarlığı yapan başta değerli kardeşim Erden Timur ve NEF çalışanları için sizden kuvvetli bir alkış istiyorum. Bu çaba ve başarı için çok mutlu ve gururluyuz. Bu akşam adamızda bir etkiliğmz var, tüm üyelerimizi güneşi birlikte batırmaya çağırıyorum. Gelmenizi ve görmenizi canı gönülden istiyorum.

"Çok daha önemli müjdeyi de çok yakında vereceğim"

Bundan sonra Galatasaray Adası'nın iyi hizmet vermesi için geliştirilmesi gerekiyor. O çalışmaları da yapıyoruz. Size çok yakında ada için bugüne kadar yapılanlardan çok daha önemli müjdeyi de çok yakında vereceğim. Çalışmalar henüz bitmediği için söylemek istemiyorum ancak ada için çok pozitif, çok güzel gelişmeler var.

"Florya'daki futbol merkezini Kemerburgaz'a taşımak istiyoruz"

Florya'daki futbol merkezini Kemerburgaz'a taşımak istiyoruz ve bunun için Kemerburgaz'dan bir arazi için çalışmalar başlatılmıştı. Kemerburgaz'da bize üst kullanım olarak tahsis edilen 3 parselin de tapularını aldık. Galatasaray'ın futboldaki ve altyapıdaki geleceği burada yapacağımız tesislerle çok bağlantılı. Ve bu tesislerle ilgili çalışma başlattık. Ama asıl 31 Temmuz'da yapılacak yetki toplantısında bu çalışmalar için yetki isteyeceğiz. Ada için de öyle şu an adayı üyelerimizin kullanabileceği hale getirdik ancak daha fazla geliştirmek ve kürek ve yüzme faaliyetlerimizi devam ettirmek için sizden alacağımız yetkiye son derece ihtiyacımız var.

"Bu tesisler Galatasaray Spor Kulübü'nün büyüklüğüne uygun değil"

Ben diyorum ki Kemerburgaz'a taşınmayı hedef haline getirmişken, daha modern bir tesise... Şunu açıklıkla söylemek istiyorum Florya'daki tesisleri görüşmüşsünüzdür. Ergun Gürsoy Yüzme Havuzu da aynı şekilde. Kürek tesislerine gittim, oradaki hali gördüm. Bu tesisler Galatasaray Spor Kulübü'nün büyüklüğüne uygun değil. Geçen hafta Eyüpspor'un tesislerini gördüm ve ben Galatasaray Kulübü Başkanı olarak utandım.

"Riva arazisi Galatasaray için bir kurtuluş yolu olarak görülüyor"

Bu proje sonrasında, Kemerburgaz'da yapılacak tesislerin de masrafı çıktın sonra kalacak olan yaklaşık 6-7 milyar TL'lik para özel bir fona konulacak. Bu fonda kimse ana paraya dokunamayacak. Paranın getirisiyle altyapımız, tesislerimiz ve çeşitli ihtiyaçlarımızı görebileceğiz.

Şu anda bile maddi durumu en iyi olan takım Galatasaray diyorlar. Riva arazisi Galatasaray için bir kurtuluş yolu olarak görülüyor. Galatasaray garı menkulleri bu şekilde kullanıyorsak bizden sonrakilere de bu zenginlikleri bırakmamız lazım. Bu gayrimenkul fonlarının ilk gideceği adres belli. Bankalar Birliği'ne olan 2.7 milyar TL olan borcunu kapatmak istiyorum ve bu anlaşmadan da çıkmak istiyorum" dedi.

 

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olarak utandım" haberi, 27 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 27 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olarak utandım haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olarak utandım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:42 Türkiye'de Kart Kullanımı Hızla Yükseliyor: 2023 BKM Verileri
  2. 18:30 30 Mart günlük burç yorumları!
  3. 18:26 Adana'da Bit Pazarından Satın Aldığı Montun İçinden Çıkan Not ve Para, Duygusal Anlar Yarattı
  4. 16:38 Hasan Can Kaya'dan Şaşırtan Açıklama: 'Hayranımla Birlikte Olurum'
  5. 16:34 Brad Pitt ve Penelope Cruz, Fransız Moda Devi İçin Unutulmaz Bir İşbirliğine İmza Attı
  6. 16:29 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Çarpıcı Açıklamalar: Terör Saldırısı ve Ukrayna'nın Barış Planı
  7. 16:27 Gurur Verici Başarı: Dev Türk Şirketi NATO'dan Dev İhale Kazandı!
  8. 16:27 İstanbul'da CHP'ye Yelken Açan İlçeler: Artıbir Araştırma'dan Çarpıcı Veriler
  9. 16:26 Huawei, 2023'te Gelirlerini Artırarak Başarıyı Yakaladı
  10. 16:23 Balıkesir'in 'Kirli Hanım' Peyniri Norveç'te Bronz Madalya Kazandı
  11. 16:12 Goldman Sachs Türkiye analizi yaptı: Yerel seçimler Türkiye'nin ekonomisini nasıl etkileyecek?
  12. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  13. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  14. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  15. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  16. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  17. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  18. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  19. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  20. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
Spor Haberleri