Galaxy Tab S9 ailesi için çizgi roman yaratıcısı Taejun Pak ile anlaştı

Galaxy Tab S9 ailesi için çizgi roman yaratıcısı Taejun Pak ile anlaştı

Galaxy Tab S9 ailesi için çizgi roman yaratı... Hayal gücünü gerçeğe dönüştürüp yaratıcılığı ortaya çıkarmak için tasarlanan Galaxy Tab S9, bu konuda ne kadar güçlü olabileceğini gösterme hedefiyle Koreli internet çizgi roman yaratıcısı Taejun Pak ile iş birliği yaptı.

İlk çalışmalarından bu yana internet çizgi roman sanatçıları, mobil cihaz kullanıcılarına kolay ve kaydırılarak okunan bir çizgi roman izleme deneyimi sunuyor ve Kore kültürünün kalbinden çıkan çizgileriyle dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Yarattığı LOOKISM adlı Webtoon serisi Netflix animasyon dizisine uyarlanan ilk Koreli internet çizgi roman sanatçısı Taejun Pak, bu içeriklerin dünya çapında popülerlik kazanmasına yardımcı oldu. Buradan yola çıkan Samsung, Galaxy Tab S9 Serisi’nin sunduğu tüm araçları ve yaratıcılık gücünü göstermek için geçen ay Seul’de düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde sanatçıyla iş birliği yaptı.

Taejun Pak

İlhamı Sanat Eserine Dönüştüren bir Tuval

 İç ve dış mekanlarda sorunsuz bir görüntüleme deneyimi sunan Dinamik AMOLED 2X ekrana sahip Galaxy Tab S9 Serisi, yaratıcılığı ve üretkenliği benzersiz bir şekilde hayranların en sevdiği uygulama çeşitliliğiyle birinci sınıf bir tabletin neler başarabileceği konusunda yeni bir standart belirliyor.

Galaxy Tab S9’un yeteneklerini göstermek isteyen Taejun Pak, farklı özellikleri ve işlevleri vurgulayan bir dizi internet çizgi roman tarzı illüstrasyon yapmak için ekranda S Pen’i kullandı. Çizimler, yeni tabletin avantajlarını animasyon yaratımı üzerinden gözler önüne serdi. Bu avantajlar arasında, suya ve toza dayanıklılık sunan IP68 derecesi ile yüksek aydınlık koşullarında bile canlı ve net ekran deneyimi yaşatan yenilikçi Vision Booster teknolojisi de yer alıyor.

Taejun Pak

Profesyonellerin Galaxy Tab S9 Kılavuzu

 Üretkenliği en üst düzeye çıkarmak ve sürükleyici bir eğlence deneyimi sağlamak için üretilen Galaxy Tab S9 Serisi, spontane yaratıcılığa ilham vermek için tasarlandı. Kullanıcı ister yeni bir sanatçı, öğrenci ya da usta bir sanatçı olsun, Galaxy Tab S9, eser yaratma tutkusuna yanıt veren araçlarla donatıldı. Profesyonel bir sanatçı olarak Taejun, kullanıcılara bu aracı en iyi şekilde nasıl kullanabileceklerini göstermek ve ilham vermek için Samsung ile çalıştı.

Taejun Pak

Üstün Yaratıcılık Aracı Görev Başında

 Taejun, geçen ay düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde katılımcıların kendi selfie’lerinin eğlenceli versiyonlarını oluşturmaları için Galaxy Tab S9’un güçlü özelliklerinin nasıl kullanılacağına dair iki eğitim düzenledi.

Eğitime katılanlar, Galaxy Tab S9’a göre optimize edilerek kullanımı kolaylaştırılan bir ara yüze sahip yeni S Pen Creator Edition ile Clip Studio Paint uygulamasının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi aldı. Bir selfie’yi çizgi roman karakterine dönüştürme konusunda adım adım ilerleyen bir program izleyen eğitimler sayesinde, Galaxy Tab S9 Ultra’nın yaratıcılığı hayata geçirmede nasıl fark yaratabileceğini ilk elden gösterildi.

iPhone 15’lerin USB-C şarj kablosu uzun olacak

"Galaxy Tab S9 ailesi için çizgi roman yaratıcısı Taejun Pak ile anlaştı" haberi, 26 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 25 Ağustos 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Galaxy Tab S9 ailesi için çizgi roman yaratıcısı Taejun Pak ile anlaştı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galaxy Tab S9 ailesi için çizgi roman yaratıcısı Taejun Pak ile anlaştı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 12 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
SON HABERLER
  1. 22:48 Burçlar İçin Yepyeni Bir Hafta: İlişkilerde Sırlar, Sağlıkta Mucizeler ve İş Hayatında Başarılar!
  2. 22:40 Putin'in Yeni Kabine Atamaları: Rusya'da Hükümet Değişiklikleri
  3. 22:39 Süper Lig'de Heyecan Dorukta: Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk İçin Son Kozlarını Oynuyor
  4. 22:36 Okan Buruk: Fenerbahçe Derbisi Öncesi Şampiyonluk Hedefiyle Odaklandık
  5. 22:31 Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Yabancı VAR Hakemlerini Kabul Etmiyorum
  6. 22:01 Gökhan Karagöl: “Bir maç bu kadar katledilemez” dedi ve tepki gösterdi!
  7. 21:50 Erman Toroğlu Fenerbahçe'yi sert bir şekilde uyardı!
  8. 21:44 İsmail Kartal maç hakkında konuştu! Kayserispor maçını değerlendirdi!
  9. 21:40 Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
  10. 21:35 Galibiyet golü Berkan Kutlu’dan geldi!
  11. 21:02 Fenerbahçe, Kayserispor'u karşısına alacak!
  12. 20:50 Sivasspor’da İbrahim Akdağ kırmızı kart gördü, oyun dışı kaldı!
  13. 20:41 Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
  14. 20:16 Nihal ve Bahar Candan Soruşturmasında Yeni Gelişme Yaşandı! İtiraf Geldi!
  15. 20:06 Fenerbahçe'den deprem krizi!
  16. 20:03 Türkiye'nin Bal İhracatı Hız Kesmiyor: Son 4 Ayda 40 Ülke ve Bölgeye 11 Milyon Dolarlık Satış
  17. 20:02 Fenerbahçe resmen şok yaşadı!! Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinde takımda yok!
  18. 19:57 Fenerbahçe'de şoke eden başkanlık anketi ortaya çıktı!
  19. 19:46 Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
  20. 19:44 En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu: Ünlü ekonomi uzmanı duyurdu!
Teknoloji Haberleri