Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica: 'Şampiyonluk umurumda değil'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica: 'Şampiyonluk umurumda değil'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica: 'Şam... Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, Galatasaray mağlubiyetinin ardından, takımının performansından gurur duyduğunu belirterek, 'Şampiyonluk umurumda değil, sadece takımımı ligde tutmak istiyorum' dedi. Sumudica ayrıca, Kayserispor maçında taraftarlardan destek istedi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray'a deplasmanda 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sumudica, takımının performansından ve gelecek maçlara dair beklentilerinden bahsetti.

Karşılaşmayı değerlendirirken Sumudica, "Bugün gerçekten iyi bir oyun oynadık. Galatasaray daha fazla pozisyonlara girdi. Yedek kulübesine baktığınızda Zaha oyuna girdi. Takımımla gurur duyuyorum. Çünkü bugün son dakikaya kadar mücadele ettik. Son 5 dakikaya baktığınız zaman Galatasaray bazı oyuncuları zaman geçirmeye yönelik işler yapıyordu. Bir hoca olarak bu benim için iyi bir şey. Bugün duruşumuzu tüm Türkiye'ye gösterdik. Bazı eleştiriler de oluyor. Fenerbahçe'ye karşı sadece iyi oynadı. Biz bugün herkese gösterdik ki Galatasaray'a karşı da iyi mücadele ettik. Kimin şampiyon olacağı benim hiç umrumda değil" şeklinde konuştu.

Sumudica, Kayserispor ile oynanacak maç öncesinde taraftarlardan destek istediğini belirterek, "Bizde bir kelime var sizde de vardır. Düşman kelimesi. Düşman kazanmak istemiyorum. Bir Anadolu takımının 4 eksikle gelmesi çok zor. Kadromuza baktığımızda 4 tane 11 oyuncumuzdan eksik geldik. Diğer tarafla karşılaşma yapmak zor. Taraftarlara şu mesajım var. Haftaya Kayseriyle oynayacağız. Kayseri maçında iyi bir atmosfer yaratmaları lazım. Şu ana kadar 23 puan topladık. Ligin sonuna kadar 40-41 puan toplayacağımızı düşünüyorum. Ligde kalacağımızı düşünüyorum. Bunun sonunda da bana inananlara teşekkür edeceğim" diye konuştu.

Gol sevinci ile ilgili açıklamalarda bulunan Sumudica, "Bu benim aslında totemimdi. Çok sevindiğiniz zaman Allah sizi cezalandırabiliyor. Sonuçta Galatasaray'a karşı oynuyoruz. 20 yıllık kariyerim boyunca bunu hep yaşadım. Galatasaray'ı biliyoruz tanıyoruz o yüzden bu benim totemim. Nasıl sevineceğimi ve kutlayacağımı Kayseri maçında göstereceğim. Futbolu bazen sosyal medyada bitirebiliyorlar. O yüzden ben pek sevmiyorum. Biliyorsunuz iyi bir insanım. İnsanlarla fotoğraf çektiriyorum ama provoke amaçlı olduğu zaman sevmiyorum. Bu yüzden sosyal medyada hesap kullanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Sumudica, hakemle ilgili değerlendirmeler yapmak için maçı izlemesi gerektiğini belirtirken, "Hakemle ilgili konuşmam için maçı izlemem gerekiyor. Ben kendi adıma çok mutluyum en azından bugün sarı kart görmedim. Bana kolayca kart çıkarabiliyorlar. Galatasaray son dakikaya kadar mücadele etti ve inandı. İki takımın bütçelerini kıyaslayamayız. Bugün iki takımda güzel bir film izletti. Bizler de yardımcı oyunculardık. İyi bir futbol izletmeye çalıştık herkese" şeklinde konuştu.

Gaziantep'i ve Türkiye'yi sevdiğini belirten Sumudica, "Burası sonuçta zor bir lig. Büyük bir lig. Ben de tanınmış bir teknik direktörüm. Türkiye'de teknik direktörler gerçekten çok değişiyor. Ben Antep'i çok seviyorum. Burası benim şehrim gibi. Türkiye'yi seviyorum. 3 gün önce Malatya'da deprem oldu ve biz Antep'te hissettik. Başka bir teknik direktör olsa valizini toplar giderdi. Ben şehri sevdiğim için burada kalmayı tercih ediyorum. Ama bu şehir benim kalbimde olduğu için ben bu şehri seviyorum. Türk pasaportu almak istiyorum. Ülkemde eleştiriliyor ama ben Türk pasaportu almak istiyorum" dedi.

"Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica: 'Şampiyonluk umurumda değil'" haberi, 29 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica: 'Şampiyonluk umurumda değil' haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica: 'Şampiyonluk umurumda değil' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 12 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

Emine Engür Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:54 Fenerbahçe-Kayserispor Maçının Hakemleri Belli Oldu!
  2. 15:51 Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final Four'u İçin NBA'den Hamle Yapıyor
  3. 15:44 Gürcü Mutfağının Lezzetli Sırrı: Pkhali Tarifi
  4. 15:43 Varını yoğunu dolara yatıranlar dikkat: Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı!
  5. 15:41 Ahmet Ercan geçmişi hatırlatıp uyardı: 7.3'lük deprem olabilir!
  6. 15:40 S&P Türk halkının dolar tutkusu için uyardı: Rezervler üzerinde baskı yaratabilir!
  7. 15:38 Oyun tasarımında persona: Meğer bu yüzden oyun bağımlısı oluyormuşuz!
  8. 15:36 Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Sınırları Aşan Operasyonlarında 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
  9. 15:35 ÖGG sınav neticeleri ne zaman açıklanacak?
  10. 15:33 İstanbullulara 'su' müjdesi!
  11. 15:32 Fenerbahçe'den Dev Transfer Hamlesi: 19 Yaşındaki Rokas Pukštas Gündemde!
  12. 15:32 Depresyon anlayışımız değişti mi?
  13. 15:31 Onaylı randevu dönemi yarın başlıyor
  14. 15:29 Uzmanlardan uyarı: Hayali ev dolandırıcılığına dikkat!
  15. 15:28 YKS'ye girecek adaylar dikkat: ÖSYM'den yeni karar!
  16. 15:25 Canan Karatay açıkladı: Kilolar diyetsiz gidiyor, kritik saate dikkat!
  17. 15:23 Sosyal medya: Güzellik dayatması genç kadınları hasta ediyor!
  18. 15:22 Başına iş açmak deyimi ne anlama gelir?
  19. 15:19 Egzersiz yaparken beynimizde neler oluyor?
  20. 14:54 Florence Nightingale: Modern Hemşireliğin Işıltılı Öncüsü
Spor Haberleri