Gelecek Partili Selçuk Özdağ’a saldıranların yeni görüntüleri ortaya çıktı

Gelecek Partili Selçuk Özdağ’a saldıranların... Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldıran saldırganların yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın uğradığı saldırıya ilişkin yeni videoları ve delilleri kamuoyuyla paylaştı.

Üstün, saldırganların serbest bırakılmasına ilişkin verilen karara tepki göstererek, "Dicle’nin kenarında hakkımızı aramıyoruz, Ankara’nın göbeğinde hakkımızı arıyoruz. Ve hakkımızı da bundan sonra, sonuna kadar hem yargı mercilerinde arayacağız hem de siyaseten aramaya devam edeceğiz" dedi.

Üstün, parti genel merkezinde yaptığı basın toplantısında, Özdağ’a yönelik saldırıyı gerçekleştiren zanlılar, olaya dair deliller ve gelinen son noktayı açıkladı. Açıklama sırasında Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Özdağ, Seren Yılmaz Öztürk, Ali Aydın ve Genel Başkan Danışmanı Hasan Seymen de hazır bulundular.

Selçuk Özdağ ölmeli miydi?

Bu bir savcının yazabileceği bir metin değil. Sanık avukatlarına bu metni yazdırsaydık, utanırdı bu kadar gerekçe yazamazdı dosyadaki mevcut deliller karşısında. Ağır ceza mahkemesi 'ben görevli değilim' demiş. Dosyayı tekrar asliye ceza mahkemesine iade etmiş. Şimdi mademki görevli olmadığını düşünüyorsun, o zaman neden başka bir mahkemenin görevine tecavüz ederek buradaki sanıkları görevli olmadığın halde tahliye ediyorsun. Üstelikte dosyaya uygun değil gerekçelerin. Selçuk Özdağ orda ölmeli miydi de kasten adam öldürme suçuna o zaman girecek veya teşebbüs suçuna girecek. Sanıklar sanki yıllarca yatmış da tutuklulukta geçirdikleri süre dikkate alınarak tahliyelerine karar vermiş. Kim? Kendini görevsiz addeden mahkeme. Görevsizsen bırak o zaman da görevli mahkeme bu işlere karar versin.

Hakkımızı arayacağız

Israrlı taleplerimize rağmen neden deliller tam manasıyla toplanmadı. Bu talebimizi kollukta, savcılıkta ve mahkemede yineledik. Neden silahlı suç örgütü iddiamız görmezden geliniyor. Acaba bir yerler mi korunuyor? Tweet atanlar aylarca bazen yıllarca içeride kalırken, kurşun atan neden 15 gün içerisinde dışarıya salınıyor. Bunların konuşmasından mı birileri korkuyor. Suçlardaki cezasızlık bu insanları azdırmış. Dicle’nin kenarında hakkımızı aramıyoruz, Ankara’nın göbeğinde hakkımızı arıyoruz. Ve hakkımızı da bundan sonra, sonuna kadar hem yargı mercilerinde arayacağız hem de siyaseten aramaya devam edeceğiz."

Gelecek Partili Selçuk Özdağ’a saldıranların yeni görüntüleri ortaya çıktı

"Gelecek Partili Selçuk Özdağ’a saldıranların yeni görüntüleri ortaya çıktı" haberi, 16 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 16 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Gelecek Partili Selçuk Özdağ’a saldıranların yeni görüntüleri ortaya çıktı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gelecek Partili Selçuk Özdağ’a saldıranların yeni görüntüleri ortaya çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  2. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  3. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  4. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  5. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  6. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  7. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  8. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  9. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  10. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  11. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  12. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  13. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  14. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  15. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  16. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  17. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  18. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  19. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  20. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
Politika Haberleri