Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu: “Maalesef saha elverişli değil"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu: “Maalesef saha elverişli değil

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu: “Ma... Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Eyüpspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Maç sonrası Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Eyüpspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Maç sonrası Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

OYUNUN YÖNÜ DEĞİŞİRKEN POZİSYON HATASI İLE GOLÜ YEDİK

Takımının oyun performansını değerlendiren Kaloğlu, maçın başında istedikleri şekilde oynamaya başladıklarını ancak pozisyon hatasıyla gol yediklerini belirtti. İlk yarıda panikle oynadıklarını ifade eden Kaloğlu, devre arasında yapılan değişikliklerle daha fazla risk aldıklarını ve maalesef istedikleri şekilde sonuç alamadıklarını dile getirdi. Kaloğlu, "Aslında istediğimiz şekilde oyuna başladı. İlk 10 dakika oyunun yönünü değiştirerek kenarlara inerek yan ortalardan pozisyon bulmak istiyorduk. Bunda da aslında başarılı olduk. İlk 10 dakika öne geçebilirdik. Maalesef bir pozisyon hatasıyla golü yedik. Pozisyonlarda verdik ilk yarı, rakibimize karşı biraz panik yaptık. Çabuk topu ayağımızdan çıkarmaya çalıştık. Devre arası sonrası değişikliklerle topu biraz daha yere indirdik. Daha çok risk aldık. Özellikle son 30 dakika neredeyse 3 forvete döndük. Maalesef kale önünde o beceriyi tam gösteremedik. İstediğimiz şekilde olmadı" dedi.

YAPILAN HAKEM HATASINI ELEŞTİRDİ

Özellikle ilk yarıda Yasin'e yapılan faulün penaltı olması gerektiğini belirten Kaloğlu, bu konuda hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti. Hakemlerin adil olmaları gerektiğini vurgulayan Kaloğlu, Eyüpspor'un güçlü bir takım olduğunu ancak hakem hatalarının gölge düşürmemesi gerektiğini söyledi.

Kaloğlu, "Normalde ben hakemler hakkında çok konuşmuyorum. Ama bu maçta Yasin'e yapılan bir hareket var ilk yarıda. Penaltı olması için artık neyin olması gerekiyor merak ediyorum. Çok bariz herkesin gördüğü bir faul var. İnanılmaz derecede verilmeyen bir penaltı var. Açıkçası şaşkınım. Hakem arkadaşlar biraz daha dikkatli olurlarsa iyi olur. Eyüpspor, bu ligin en güçlü ve en büyük bütçeli takımı. Tabii ki onların galibiyetlerine gölge düşürmek istemiyorum. Hakemlerin biraz daha adil olması gerekir diye düşünüyorum. Bu maçlar çok daha önemli maçlar. Çünkü sezon sonuna kadar yapılan maçların artık boyu kısaldı. Her maç çok önemli, çok daha dikkatli olmaları gerekir. Oyuncularım içinde onlar için gurur duymaya devam ediyorum. Zor şartlarda çok iyi mücadele ediyorlar. Bulunduğumuz konumun daha yukarısına çıkacağız. Fikstür gereği her hafta rakiplerimizle oynuyoruz. 3,4 gün önce Trabzonspor'la 140 dakika süren bir maç oynadık. Buda kolay değildi. Yorgun bir takım vardı. Olsun önümüze bakacağız. Bu maçtan da derslerimizi alacağız. Özellikle ikinci yarı oynanan oyundan ve oyuncularımın mücadelesinden memnunum." dedi.

ERYAMAN STADYUMU'NUN ZEMİNİ ELEŞTİRİSİ

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, son zamanlarda gündemde olan Eryaman Stadyumu'nun zeminiyle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Stadın zemininin futbolcuların sağlığını riske attığını belirten Kaloğlu, özellikle Çorum FK maçında bir futbolcunun çapraz bağlarının kopmasına neden olduğunu ifade etti. Kaloğlu, bu zeminde maç oynanmaması gerektiğini düşündüğünü ve futbolcunun sağlığının ön planda tutulması gerektiğini söyledi. Kaloğlu, "Son zamanlarda gündemde olan Eryaman Stadyumu'nun zeminiyle ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine Sinan Kaloğlu, "O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı. Biz bunun zararını Çorum FK maçında en iyi oyuncularımızdan birinin çapraz bağlarının kopmasıyla bunu ödedik. Maalesef saha elverişli değil. Orada oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Futbolcu sağlığını düşünmemiz lazım. Biz zaten bir tane sakat verdik. Zaten kadro derinliğimiz çok yok. Dediğim gibi sahanın ne zaman hazır hale geleceğini bilmiyorum. Nasıl bir bakım yapıldığını bilmiyorum. Ama bu sene sahamızı kaybettik diye düşünüyorum. En azından bu aralar sahamızı kaybettik. Artık yetkililer o kararı verecektir ama bence futbola elverişli bir saha yok orada" dedi.

"Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu: “Maalesef saha elverişli değil"" haberi, 12 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 12 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu: “Maalesef saha elverişli değil" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu: “Maalesef saha elverişli değil" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:31 Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirdi: Yeni adı Ayda
  2. 11:20 Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
  3. 11:18 Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
  4. 10:56 Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
  5. 10:45 Bir dizi için daha final kararı alındı
  6. 10:41 Carlos Sainz Audi'nin F1 teklifini reddettiği iddialarını yalanladı
  7. 10:34 Cem Küçük: AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı
  8. 10:29 Arkadaşına IBAN'ını verdi, hapse girdi
  9. 10:25 Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
  10. 10:22 ENAG: Yıllık enflasyon yüzde 124,35
  11. 10:16 Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal: İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon
  12. 09:53 New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı
  13. 09:48 Karar yazarı Akif Beki: CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?
  14. 09:41 Bursa’da koltuk fabrikası iflas etti: Alacaklılar eşyaları yağmaladı
  15. 09:36 Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
  16. 09:30 Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
  17. 09:20 Karar yazarı Ahmet Taşgetiren: Belli ki 31 Mart sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
  18. 09:12 Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
  19. 09:09 Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Mehmet Naci İnci, Turkcell’in yönetimine girdi: Maaşı 150 bin TL
  20. 09:04 Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarını inandırıcı bulmadı
Spor Haberleri